- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.121
doğru söylüyorsun ama canım ben sancılarım düzene girdi her 20 dk bir belirmeye başladığında doktoruma randevu alıp saat 11 buçuğa almıştım randevuyu acil diye öyleyken saat 3 te muayeneye girebildim! muayenede doğum başlamış 4 cm açılma var acil büyük bir hastaneye gidin deişti ve biz 1 saat sonra diğer hastaneye acile gidip yatış yaptık herhalde 1 saat içinde plesanta previa olamaz diye düşünüyorum. zaten avukatım araştırıyor hekimler derneği başkanının hekimleri ile görüşecek bu konuyu hatta direk onların avukatı olan arkadaşları ile bağlantıya geçip. ben de el altından araştıracağım bakalım ama yarına kadar sabredemedim burada size sorayım dedim kafanızı da şişirdim sizin bunlarla uğraşmamanız gerekirken kusura bakmayın lütfen arkadaşlar ama lütfen benzer durumları yaşayanlar sessiz kalmasınlar ve dava sonuçlanırsa ya da gelişmeleri buradan yazacağım size haber vereceğim. çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Ama o muayeneye girmez bence canım. Çünkü orada asıl konu açılmanın yani doğumun başlaması ve seni hemen doğuma başka hastaneye göndermesi. Asıl o günden önce en son kaç hafta önce gittin, bence o önemli. Yani doğumu yaptığın günden önce gittiğin son kontrol muayenesi kaç hafta önceydi.
Son düzenleme: