- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
evdeki hatunlar halinize şükredip bana da dua edin olur mu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım, inşallah yarın senden de güzel haberler alırız. İşyerinde hep oturabiliyorsundur inşallah, sana kolay gelsin diyelim.
Bu arada fburak tanda haber yok, iyidir inşallah.
kızlar merhaba,
okuyup yazamayan arkadaşınız ben geldim.:))
işten pek bakamıyorum,hızlı hızlı okuyup kapıyorum.
azraa bitanem gözün aydın canım.darısı hepimize inşaALLAH.
mersenne sgk ile ilgili verdiğin bilgiler süper.çok teşekkürler canım.
doktora giden herkes müjdeli haberlerle dönsün inşaALLAH.pepuke bundan sonra ki süreçte iç huzuruyla,keyifle geçir hamişliğini canım.
ben de yarın gideceğim.bu sefer bir beklentim yok,heyecanım da.
ne kadar düşünüp umursamasam da bebeğimin heyecanını bastırıyor bilinç altımda.
hayırlısı inşaALLAH.
Ay canim cok sevindim senin adina. Bu sene erkek yilimidir nedir .. etrafimdaki hammisler bende dahil hep erkek...Hoşgeldin canım guzel dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı senin başına inşallah.ben şu an şaşkın ve mutluyum.demin doktordan geldim.kotü haberler işitmeyi beklerken dua ettigim gibi mutlu ayrıldık doktordan.totalis olmadığım kesin.plasenta biraz asağıdaymış ama 16.haftada olduğum icin kesin konuşmak için çok erken dedi.yukarı çıkabilir dedi.ben demiştim ki totalis olmasın da marjinale de razıyım diyordum.simdi totalis olmadığı ve olmayacağı kesin.hala şaşkınım yaa inanamıyorum.inşallah yukarı tamamen çıkar da bu sefer herşey yolunda gider.hepimiz için en iyisi en güzeli olsun istiorum.bu arada bir oğlum olacakmış![]()
Kizlar. Geldim nihayet sole bi goz gezdirdim okuyamadim yorgunum biraz.. drdan sonra arkadasima gittim tatile gidiyo goremem daha diye azcik perisan oldum cok sicak... Dr bebise bakti 400 gr cok iyi dedi boyuda 24 cm dedi haftasi ilerde gidiyo dedi... Dopler istedi oneki niye dedim dediki plesentedan bebege gelen kan akisina bakiliyomus detayli usg bide Dopler temmuzun 6 sina gun verdiler seker yuklemede yapicam ogun... Suan plesenteyla ilgili bir gelisme yok sormaya dilim varmadi zaten doplerden sonra konusuruz dedi ..sizden istedilermi Dopler falan... Insallah kotu bisey yoktur..artik ayin 6 sini beklicez ne olcak bilmiyorum..ne guzel kafamdan atmistim kotu dusunceleri pipiriklendim yine...
Ay canim cok sevindim senin adina. Bu sene erkek yilimidir nedir .. etrafimdaki hammisler bende dahil hep erkek...
plesentana da cok sevindim farkli sartlarda olsa insan uzulur .. guluyoruz aglanicak halimize...allahtan guzel bir haberlerle donmussun neyseki totalis degilmissin...tabiki tedbiri eldenbirakmamak lazim yinede... Insallah burda dogum yapip gazindan sazindan deer yanariz bebislerimizin...
Hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum.bebişine maşallah öncelikle.keşke plasentayı sorsaydın belki pirpiriklenmezdin.belki biraz yukarı cıkmıştır ama neyse madem sormadın gelişmeyi bilmiyorsun boşuna da panik yapma.temmuzun 6'sı çok uzak değil o zaman bazı şeyler daha belli olur.detaylı usg herkesten isteniyor zamnı gelince ben de yaptırıcam.18 haftadan sonra yapılıyor.o an doplere de bakılır sanırım.canını sıkma canım.inşallah hersey güzel olacak..
Sağol canım benim..aynen yaa geçen sene yaşadıklarımdan sonra şimdi yaşadıklarım fasa fiso geliyor vallahi.kötünün iyisi yani.Rabbim her gelen günü daha iyi etsin inşallah.
Ahh canım ben de onu düşünüyorum hele bir sağlıcakla doğsun bebişlerimiz o zaman dertlestigimiz konular uykusuzluk,meme çatlakları,gaz sorunları falan olacak![]()
gözün aydın canım hamd olsun rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepimizi sıkıntısızca bebeklerimizi alırız kucağımıza çok sevindim rabbim daim etsinHoşgeldin canım guzel dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı senin başına inşallah.ben şu an şaşkın ve mutluyum.demin doktordan geldim.kotü haberler işitmeyi beklerken dua ettigim gibi mutlu ayrıldık doktordan.totalis olmadığım kesin.plasenta biraz asağıdaymış ama 16.haftada olduğum icin kesin konuşmak için çok erken dedi.yukarı çıkabilir dedi.ben demiştim ki totalis olmasın da marjinale de razıyım diyordum.simdi totalis olmadığı ve olmayacağı kesin.hala şaşkınım yaa inanamıyorum.inşallah yukarı tamamen çıkar da bu sefer herşey yolunda gider.hepimiz için en iyisi en güzeli olsun istiorum.bu arada bir oğlum olacakmış![]()
Kizlar. Geldim nihayet sole bi goz gezdirdim okuyamadim yorgunum biraz.. drdan sonra arkadasima gittim tatile gidiyo goremem daha diye azcik perisan oldum cok sicak... Dr bebise bakti 400 gr cok iyi dedi boyuda 24 cm dedi haftasi ilerde gidiyo dedi... Dopler istedi oneki niye dedim dediki plesentedan bebege gelen kan akisina bakiliyomus detayli usg bide Dopler temmuzun 6 sina gun verdiler seker yuklemede yapicam ogun... Suan plesenteyla ilgili bir gelisme yok sormaya dilim varmadi zaten doplerden sonra konusuruz dedi ..sizden istedilermi Dopler falan... Insallah kotu bisey yoktur..artik ayin 6 sini beklicez ne olcak bilmiyorum..ne guzel kafamdan atmistim kotu dusunceleri pipiriklendim yine...
Sagol canim daha once Dr cikat dedide Ben Bu dopler olayina takildim kaldim... Sen cektirdinmi dopler falan istemismiydi Dr sendende...ayrintiliyada giricem.. bide 15 gunde bir cagirma olayina takildim...simdilik bisey senedir tabi. 6 temmuzda sonuclarimla gidicem bakalim nedicek...gözün aydın canım hamd olsun rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepimizi sıkıntısızca bebeklerimizi alırız kucağımıza çok sevindim rabbim daim etsin
inşallah canım az kalmış hem sen daha yenisin bencede çıkacaktır sen gönlünü ferah tut
sağolun kızlar hepinize çççççççoooooooookkkkkkkk teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için![]()
Sagol canim daha once Dr cikat dedide Ben Bu dopler olayina takildim kaldim... Sen cektirdinmi dopler falan istemismiydi Dr sendende...ayrintiliyada giricem.. bide 15 gunde bir cagirma olayina takildim...simdilik bisey senedir tabi. 6 temmuzda sonuclarimla gidicem bakalim nedicek...
benim doktorumun ultrasonu 4 boyutlu her gittiğimde ayrıntılı bir şekilde bakıyo zaten benden 3 lü ve 4 lü tarama testi istemişti yaptırdım bende 15 günde bir gidiyorum hatta bu sefer 12.gün gittim eşimin vardiyası uymadı bence sık gitmen daha iyi alttanmı bAKIYOR
Hoşgeldin canım guzel dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı senin başına inşallah.ben şu an şaşkın ve mutluyum.demin doktordan geldim.kotü haberler işitmeyi beklerken dua ettigim gibi mutlu ayrıldık doktordan.totalis olmadığım kesin.plasenta biraz asağıdaymış ama 16.haftada olduğum icin kesin konuşmak için çok erken dedi.yukarı çıkabilir dedi.ben demiştim ki totalis olmasın da marjinale de razıyım diyordum.simdi totalis olmadığı ve olmayacağı kesin.hala şaşkınım yaa inanamıyorum.inşallah yukarı tamamen çıkar da bu sefer herşey yolunda gider.hepimiz için en iyisi en güzeli olsun istiorum.bu arada bir oğlum olacakmış![]()
Hoşgeldin canım, ben de bugün seni sordum nerede diye :) Evham yapma güzelim, bak doktor bebeğin gelişimini beğenmiş herşey yolunda, hamile bir insan daha ne ister:) Ben önümüzdeki hafta detaylı ultrason yaptıracağım. Senin dediğinde detaylı ultrason olmasın canım, yarın doktoru arayıp bir sor bence. Hem detaylı ultrason hem de doppşer mi istiyormuş, ikisi farklı şey çünkü. Ya da şunu da sor, dopler cihazıyla detaylı ultrason yapılamıyor mu? ikisinin de ücreti yüksek çünkü. Net öğren canım, ayıp değil. İnsan o an soru sormayı akıl edemiyor. Plasentada tıkanıklık var mı diye bakacaktır, merak etme endişelenecek bir şey olsa sana söyler zaten, sen güzel gönlünü ferah tut.
Canim daha once dedigi az asagidaymis buseferde doplere bakicaz ondan sonra konusalim dedi bende sormadim ...yukari ciksa cikmis derdi asagida inemez heralde... Ayrintiliyi anladimda iste ne gorduki Dopler istedi acaba..iste sormazsan bole pipiriklenip oturursun boyle iyi oluyor bana... Bide 15 gunde bir gorusmemiz lazim demesinede takildim gecen ay ayda bir artik demisti...anlican ondanda pipiriklenip oturuyorum suan...neyse dedigin gibi 6 Sina nekaldiki surda..Dopler neden dedim sadece oda plesrntadan bebege. Kan akisina bakicaz dedi...Dr Dan bebis haftasina gore begendi gelisimimizi..Insallah boyle devameder erken falan dogacak olursada kilo onemli diyolar...
YuppiiiiÇok sevindim canımcığım, valla birisi bana plasentan yukarı çıktı dese bu kadar sevinirim. Oooh be yaşasın. Artık içini rahat tutabilirsin canım, minik paşan seni üzmeyecek, yerim onu ben :) Bu gece güzel bir uyku çek, yarın yepyeni güzel bir güne başla
![]()