• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

merhabalar. 34 haftalık ham,leyim bende.plesenta previa teshisi konuldu basından beri.üçüncü sezaryen olacak. prof doktorum dogumda plesentanın yerine balon koyacagını söyledi. kanama ihtimalinden ötürü. bunu yasayan var mı

merhabalar,
benım de plesantam asagıda. ilk dogumıu normal yaptım ama sımdı doktorum sezeryanı önerıyor.
10 gunde bır azda olsa lekelenmem oluyor
bu sabah yıne oldu her defasında strese gırmeme sebep oluyor bu durum
ınsallah hepımız sag salım alırız kucaklarımıza bebeklerımızı

merhabalar,
benım de plesantam asagıda. ilk dogumıu normal yaptım ama sımdı doktorum sezeryanı önerıyor.
Amin inşallah kaçıncı haftadasınız

merhabalar,
Yukari cikmamismi canim hic :(

21+ lı günlerdeyım.
bu zamandan sonra tamamen yukarı cıkması zor olurmuş
cıkanlar var dıye okuyorum gercı nette ama ıhtımal olarak azmıs
Çıkar inşallah bir an önce.lekelenmf devam ediyor mu peki ? Ben 15.haftadayım kahverengi leke devam ediyo bende.Alt karın bölgemde hafif çıkıntı var normalde var olan göbeğim de biraz sertleşmiş o kadar.Normal mi ?Rahim ne zaman çıkacak acaba yukarı

Çıkar inşallah bir an önce.lekelenmf devam ediyor mu peki ? Ben 15.haftadayım kahverengi leke devam ediyo bende.Alt karın bölgemde hafif çıkıntı var normalde var olan göbeğim de biraz sertleşmiş o kadar.Normal mi ?Rahim ne zaman çıkacak acaba yukarı

lekelenme hatta bazen kanama tarzı dvm edıyo canım
suan cok sukur son 3-4 haftadır sadece arada sırada damla seklınde oluyor
calısıyorum ıse gıdıp gelıyorum ama onun harıcınde mınımum hareketle dvm edıyorum

en son 20. haftada vajinal muayene ıle rahme olan uzaklıgına bakıldı
cok sukur bıraz yukarı cıkmıs ama tam yerınde degıl tabı
dogum kanalını kapıyo tabı bu halıyle de

ılkınde normal dogum olmstu bunda kısmetse sezeryan olacagım

lekelenme hatta bazen kanama tarzı dvm edıyo canım
suan cok sukur son 3-4 haftadır sadece arada sırada damla seklınde oluyor
calısıyorum ıse gıdıp gelıyorum ama onun harıcınde mınımum hareketle dvm edıyorum

en son 20. haftada vajinal muayene ıle rahme olan uzaklıgına bakıldı
cok sukur bıraz yukarı cıkmıs ama tam yerınde degıl tabı
dogum kanalını kapıyo tabı bu halıyle de

ılkınde normal dogum olmstu bunda kısmetse sezeryan olacagım
Sezeryan olmsj zorunda bırakıyormuş evet.Ben korkuyorum normal doğumdan vajinal muayenelerden bile korkuyorum:)çatı muayenesi zor mu bsns Dr un 35 üstü hamilelere genelde sezerysn öneriyoruz dedi ama bilmiyorum

yukarıya cıkmamıs ama tam rahım uzerındeydı hatta yapısıklık var vs denmıstı
o kalmamıs dedıler
yanı hala asagıda ama yapısıklık vs olmaması cok sukur ıyı bısey
ınsallah tabı ılerıde de bebek buyudukce de olmaz yapısıklık
Insallah cnaim.benimde tam yerine cikmis sukur

Çok sevindim gözün aydın herhangi bişey yaptın mi çıkması için
Mesaji simdi gordum canim ilaclarimin saatine ve en az 2 lt su ictim canim tabi hic is falan yapmadim bos poset bile yasimadim bol bol ayaklarim yuksekte tutup dinlendim ben 18. Haftaya kadar surekli kkahve leke geldi 18 den sonra bitti sukur hala.progestan alityorun

Merhaba
36 haftalık hamilyim daha önceki kontrollerde plasenta ile ilgili bişey söylenmedi bu haftada idrar torbasına yapışık olduğu söylendi. İkinci hamileliğim ilki sezeryandı buda sezeryan olucak kan değerlerim çok düşük oluğu için hayati tehlikesi olduğu söyleniyor. Anlamadığım formda okuduklarıma göre kanama ile kendini belirten bir rahatsızlık ama bende herhangi bir kanama olmadı.

Merhaba
36 haftalık hamilyim daha önceki kontrollerde plasenta ile ilgili bişey söylenmedi bu haftada idrar torbasına yapışık olduğu söylendi. İkinci hamileliğim ilki sezeryandı buda sezeryan olucak kan değerlerim çok düşük oluğu için hayati tehlikesi olduğu söyleniyor. Anlamadığım formda okuduklarıma göre kanama ile kendini belirten bir rahatsızlık ama bende herhangi bir kanama olmadı.
Bende de kanama olmamıştı, ama ameliyatım zor geçmişti, umarım doktorun riskli doğumlar konusunda başarılıdır, benimkini bir prof yapmıştı kendi doktorum ameliyatıma girmekten korkmuştu, neredeyse rahmim alınabilirdi ama kurtuldum çok şükür
Seni korkutmak istemem ama idrar kesene yapışıksa idrar keseni kesebilirler bunu söylüyorum iyi bir doktor bulman için önce Allah'a sonra doktoruna bırak kendini
Kan konusunda da benimki de düşüktü doktorum ferro jeklin mi tam hatırlamıyorum bir serum şeklinde damardan demir ilacı vermişti 1 serumla düzelmişti kan değerlerim
Allah'a emanet ol

Back