- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #7.261
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. doktorunuza güvendiğinizi söylemişsiniz bu zaten en önemli olanı. O halde gerilmenize gerek yok. Hamilelikte insan çok duygusal oluyor anlıyorum ben de aynı süreci yaşadım. Ama geçti çok şükür sizin de öyle olacak o yüzden pozitif olun hep. Bu konuya çok takılmadan kafa dağıtıcı şeyler yapın. Sosyallesin. Bebeğinizi düşünün. Sizi mutlu edecek şeyleri yapın. Ben epidural oldum; ama doktorum farketmez dedi genel anestezi de bir seçenekti. O yüzden anestezi kısmına da takilmayin. Zaten bebek doğduktan sonra beni uyuttu Dr. ameliyati bitirmek için. Sonuçta yine uyumus oldum son safhada.
İnşallah Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi. Yürekten sevgilerimle.
Ayy resmen umut oldunuz ben de totalisim üstelik doğumun nerde olacağı belli değil çünkü bulunduğum ildeki üniversitede kan bankası yok yapışma net belli değil ama damarlanma var gibi muhtemelen yapışık yani iki gündür neler kuruyorum kafamda üstelik epidural olmuşsunuz ki totalis olanlarda hep genel anestezi yapıyorlar ondan bile korkuyorum resmen mutlu oldum hikayenizi okuyunca umarım ben de sizin gibi sorunsuz atlatirim