- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.261
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. doktorunuza güvendiğinizi söylemişsiniz bu zaten en önemli olanı. O halde gerilmenize gerek yok. Hamilelikte insan çok duygusal oluyor anlıyorum ben de aynı süreci yaşadım. Ama geçti çok şükür sizin de öyle olacak o yüzden pozitif olun hep. Bu konuya çok takılmadan kafa dağıtıcı şeyler yapın. Sosyallesin. Bebeğinizi düşünün. Sizi mutlu edecek şeyleri yapın. Ben epidural oldum; ama doktorum farketmez dedi genel anestezi de bir seçenekti. O yüzden anestezi kısmına da takilmayin. Zaten bebek doğduktan sonra beni uyuttu Dr. ameliyati bitirmek için. Sonuçta yine uyumus oldum son safhada.
İnşallah Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi. Yürekten sevgilerimle.
Kizlar insallah cevap verirsiniz ben 12+2 de sabah 4:30 da uyandim kan icindeyim acilw gittik bebek iyiydi sukur pazar oldugu icin ertesi gun kendindr uma gidebildim 20 gun istirahat verdi evdeyim hala kahve lekelerim var malesefbugun 14+2 yiz dr plesentanin asagida oldugunu soyledi sizce yukari cikarmi ise baslamam lazim masabasi ayakta degilim yorulmuyorumda sizce sakincasi olurmu
Bende comelerek lavabonun yerini silmistim ondan sonra zaten patladi vallaMerhaba 14. haftada benım de boyle olmustu,4 gun hastahanede kaldım istirahatla kanamalar durdu fakat kahverengı lekeler devam etti ,kahverengilerden korkmayın moral bozuyor ama eskı kanamalar oldugundan tehlıkelı degıl kırmızı oldugunda hemen doktorunuza gıdın 2 kg dan fazla bır sey kaldırmayın,uzun sure ayakta kalmayın ve asla comelmeyın, eğilip comelmek benım kanamalarımı hep tekrardan baslattı, 25. haftaya kadar korkarak gecırdım hep, 25. haftada doktor erken dogum rıskın bıttı plesenta yukarı cıkmıs dedı ve lekeler de akabınde bıttı.24. haftaya kadar net plecanta prevıa denemez o yuzden bekleyın, masa bası ıs sarsmaz ama ayakta kalmamanız gerek cekmecelere egılmeyın bıraz dıkkat ve ozenle daha az rısksız gecebılıyor bır de demırınıze muhakkak baktırın.
Benimde yogun kanama sonrasi gecmeyen kahve lekeyle drum plesenta asagida dedi yukari cikip cikmayacagini bekleyecegiz dedi ama bana is yapmak yurumek ayakata kalmak agir kaldirmak yda tasimak yasak dikkat et asaguda kalirsa erken dogum riski oluyor malesefSlm arkadaşlar 8+4 üm ben de.haftada bir defa kahverengi lekelenmem oluyordu şimdi ise üç gündür kesintisiz devam ediyor bir ped dolduracak kadar olmasa da miktarı ve sıklığı arttı malesef .Dün gittiğim doktor bana plasentanın aşağıda olduğunu,kahverengi lekelerime büyük olasılıkla onun sebep olduğunu söyledi.Bu durumun düzelmesi için ne yapmalı ya da ne yapmamalıyım dedim hiçbişey dedi ,sadece dua edeceksinistirahate bile gerek duymadı.gittipim doktor da Bayağı rağbet gören bir Prof .kızlar napıcam ben ya çok korkuyorum bu durum düşüğe neden olur mu Allah korusun ? Ve lekelerin artmasının sebebi sizce ne Olabilir ?
Iki doktora muayene oldum ikisi de istirahatle alakası yok dedi Allah'ım ya nasıl alakası olmaz sinir oluyorum yine de yasaklı gibi davranıyorum benBenimde yogun kanama sonrasi gecmeyen kahve lekeyle drum plesenta asagida dedi yukari cikip cikmayacagini bekleyecegiz dedi ama bana is yapmak yurumek ayakata kalmak agir kaldirmak yda tasimak yasak dikkat et asaguda kalirsa erken dogum riski oluyor malesef
Önceden kahverengi leke filan oluyor muydu ?Benimde yogun kanama sonrasi gecmeyen kahve lekeyle drum plesenta asagida dedi yukari cikip cikmayacagini bekleyecegiz dedi ama bana is yapmak yurumek ayakata kalmak agir kaldirmak yda tasimak yasak dikkat et asaguda kalirsa erken dogum riski oluyor malesef
Evet ama ilk 2 ay ara ara oldu sonra 12+2 de yogun kanamayla gittimÖnceden kahverengi leke filan oluyor muydu ?
Tüh ya ben de ilk iki Ay'ı bitirdim hafiften hafiften sıklığı ve miktarı artmaya başladıEvet ama ilk 2 ay ara ara oldu sonra 12+2 de yogun kanamayla gittim
Henuz kontrole gitmedim 1 hafta once asagidaydi biraz vakit gecsin oyle gidecegunTüh ya ben de ilk iki Ay'ı bitirdim hafiften hafiften sıklığı ve miktarı artmaya başladışimdi nedir dırumunuz yukarı çıkmış miydi ?
Inşallah yukarı çıkar ,tabiki benim deHenuz kontrole gitmedim 1 hafta once asagidaydi biraz vakit gecsin oyle gidecegun
Seninki total miydi canim yani rahim agzindamiydiKızlar mutlaka dinlenim bende plaaenta previalı olarak doğm yaptm 5 ay yattm sadece lavaboya kalktm
Bama 14. Haftada teshis koyuldu canim evet seninki cok erkenmisDoktorun biri bana plasenta aşağıda dediği için riskli gebelik uzmanına gittim bugün.9 haftalık bir gebeye plasenta aşağıda teşhisi konulmaz dedi.iyice karıştı kafam
Canım benimki yan taraftaydı haftada bir lekelenme olurdu 5. Ayımdan sonra ortaya çktı bu aradaSeninki total miydi canim yani rahim agzindamiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?