- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #7.201
Merhaba..çok uzun süredir foruma girmedim.plasenta previa totalis teşhisiyle oğlumu 5 sene evvel doğurdum..previanın en kötüsünü yaşadım,plasentam rahmimle beraber mesaneme de yapışmıştı.ama ben previa konusunda tecrübeli olduğum için(önceki hamileliğimde de previa oldu)çok planlı davrandım.bu konuda deneyimli bir prof buldum.doğum esnasında planlı olarak rahmim alındı.mesanemin de bir kısmı.15 gün sondayla yaşadım.35.haftaya kadar sürekli dinlenerek yattım.kanamayla hastaneye gittim ve ertesi sabah doğum yaptım.çok şükür hikayem güzel bitti.drum ateş karateke.kendisi onkolog jinekolog.istanbulda olup kendisine dr arayan ve özellikle previası totalis olanlara bu drun adını bi yere kaydetmelerini öneririm.ona çok şey borçluyum.önceki bebeğimde de previa oldu ama 7.ayda ani kanamayla doğum oldu ve bebeğim 3gün yaşadı.herşey önce kader kısmet tabi ama doğru dr seçimi de çok önemli bence(önceki de cerrahpaşa profuydu gerçi ama neyse :/ )
Son yıllarda previa daha da yaygınlaştı sanki.çok duyuyorum etrafta.aslında biraz dikkat ve özenle previalı hamilelikler çoğunlukla mutlu sonla sonuçlanır.o yüzden sevgili anneler,lütfen endişeli olmamaya çalışın.bol bol dinlenin.dr ve hastanenizi iyi seçin yeter.gerisi Allaha kalmış..herkese sağlıklı doğumlar dilerim...
Son yıllarda previa daha da yaygınlaştı sanki.çok duyuyorum etrafta.aslında biraz dikkat ve özenle previalı hamilelikler çoğunlukla mutlu sonla sonuçlanır.o yüzden sevgili anneler,lütfen endişeli olmamaya çalışın.bol bol dinlenin.dr ve hastanenizi iyi seçin yeter.gerisi Allaha kalmış..herkese sağlıklı doğumlar dilerim...