- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.181
İyi akşamlar. Bende de var aynı durum 29.haftam.araştırıyorum bu belki kaçıncı yazısim ama henüz kimseden bi cvp alamadım benimde şükürler olsun kanamam olmadı. Dr um da riskli gebelik uzmanı güveniyorum inşallah. Beni çok rahatlatıyor tek sen değilsin olumlu düşün diyor.ilk teshisde kanama olursa rahmini alırım seni riske atmam dedi.ama bu hafta gittiğimde ise mesanede biraz etkilenmiş o yüzden eşini bırakıcam dedi.antibiyotık tedavisi olucaksin esini bu şekilde regl oldukça düşüreceksin en iyi yöntem bu gibi gözüküyor dedi.bu şekilde çok yaptım ve sonuçları iyi oldu sende de iyi olacak inşallah dedi.ama işte korkuyorum bu ikinci gebeligim.ilkinde epidural oldum bundada olmak istedim ama komple uyu dedi.uyanamamak gibi olumsuz şeyler geliyor aklıma ama sonra iyi düşünüyorum rahatlıyorum. İnşallah sağ salim geçer herşey korkuyorumArkadaşlar merhaba. Ben de hamileligimde plasenta previa totalis yaşadım. Burada şu an bu konuyu okuyorsaniz ve bu durumu yaşıyorsaniz yazacaklarim umarım sizi rahatlatır ve daha pozitif ve umutlu olursunuz.
Dr'um bana plasentan aşağıda deyince hiç takilmamis netten bakmamistim. Rahattim. 24. haftaya geldiğimde Dr. artik çok dikkatli olmam, yürüyüş bile yapmamam gerektiği dışında pek bilgi vermedi. Sanırım beni panikletmek istemedi. Ben de önemsemedim hatta o hafta yolculuk yapıp kaç yüz merdiven çıkıp tarihi mağara fln gezdim rahattim. Durumun ciddiyetini bilmiyordum. O ara aklıma takıldı neymiş bu plasenta previa diye araştırmamla okuduklarım beni çökertti resmen, cok ağladım. Sonra riskli gebelikler konusunda iyi bir Dr arastirmaliyim dedim ve bir arkadaş tavsiyesi ile kendimi Dr Tolga Ecemiş Hocanın yanında buldum. Gittiğimde bitiktim moralim sıfırdı. Sağ olsun Allah razı olsun kendisinden. Plasentanın ne kadar aşağıda olduğunu bilmiyordum. Dr'la konuştuk detaylı muayene etti ve plasenta previa totalissin dedi. Totalis olmama rağmen O kadar rahatlatıcı konuştu ki kuş gibi hafiflemiştim. Benim hiç kanamam olmadı. İnanın doğuma kadar iyi bir dr'a gitmeme rağmen hep tedirgindim ve en kotu olasılıkları dusundum. Yolculuk yasak dedi en son dr'um bana son bir buçuk ayda. ona rağmen ankaradan İzmire geçtiğimiz kurbanda gitmişligim vardır. Hem tedirgin hem de bir tık rahattim hamilelik işte garip bir psikoloji. Ama siz yasaksa çıkmayın yola. Demem o ki son ay artık Dr bana yat dedi. Oturma bile dedi en sonlara doğru. Ben de uymaya çalıştim tavsiyelerine. Kanamasiz 38. haftaya geldim ve 1 kasım 2016 ameliyat günü gerginlikte zirve yapmıştm. Epidural sezaryen oldum, bebeğimin ilk anlarına şahit oldum. Bebekten yarım saat sonra odama giderken Dr'uma plasentam yapışık mıydı diye sordum kafam hala plasentadaydi. Az yapışıktı dedi. Ameliyat iyi geçti dedi. Daha ne olsundu.
Allahima şükürler olsun Tolga Hocadan Allah razı olsun. Bu durumu atlattım. İnşallah bu durumu yaşayanlarda sağlıkla kucaklarina alsın bebeklerini.
İnşallah herşey yolunda gitmiştir. Benimde aynı sorun var bende çok korkuyorum.Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasınHanımlar 9 gun sonra dogumum var inşallah PLESENTA previa totalistim biraz korku biraz endişe var dua edin bol bol
Canım Allah yardımcın olsun. Korkmamak elde değil. Üzülme inşallah güzel sonuçlanacaktır. Benimde plasenta aşağıdaymış. Konumunu bilmiyorum. Yukarı çıkabilir dedi dr. İnşallah iyi haberlerini bekliyorum. Doktorun kim cnm. Ankarada mısın?İyi akşamlar. Bende de var aynı durum 29.haftam.araştırıyorum bu belki kaçıncı yazısim ama henüz kimseden bi cvp alamadım benimde şükürler olsun kanamam olmadı. Dr um da riskli gebelik uzmanı güveniyorum inşallah. Beni çok rahatlatıyor tek sen değilsin olumlu düşün diyor.ilk teshisde kanama olursa rahmini alırım seni riske atmam dedi.ama bu hafta gittiğimde ise mesanede biraz etkilenmiş o yüzden eşini bırakıcam dedi.antibiyotık tedavisi olucaksin esini bu şekilde regl oldukça düşüreceksin en iyi yöntem bu gibi gözüküyor dedi.bu şekilde çok yaptım ve sonuçları iyi oldu sende de iyi olacak inşallah dedi.ama işte korkuyorum bu ikinci gebeligim.ilkinde epidural oldum bundada olmak istedim ama komple uyu dedi.uyanamamak gibi olumsuz şeyler geliyor aklıma ama sonra iyi düşünüyorum rahatlıyorum. İnşallah sağ salim geçer herşey korkuyorum
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.öncelikle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.günlerdir yazıyorum cvbinizi görünce çok mutlu oldum.kayseride yaşıyorum Dr um bu alanda uzman birisiymis çok hastam oldu senin gibi hepside kurtuldu Allahın izniyle sende duzelirsin dedi.mahmut tuncay ozgun Dr um .inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için. Siz yaptınız mı doğumu bu şekilde nasıl olduCanım Allah yardımcın olsun. Korkmamak elde değil. Üzülme inşallah güzel sonuçlanacaktır. Benimde plasenta aşağıdaymış. Konumunu bilmiyorum. Yukarı çıkabilir dedi dr. İnşallah iyi haberlerini bekliyorum. Doktorun kim cnm. Ankarada mısın?
Bende epidural istiyorum aslında Dr uma kontrolde fikrini alıcam. Bu arada okudum şimdi şükürler olsun sağ salim atlatmisinn sen.darısı bana ve bizim gibilere olsun inşallahCanım Allah yardımcın olsun. Korkmamak elde değil. Üzülme inşallah güzel sonuçlanacaktır. Benimde plasenta aşağıdaymış. Konumunu bilmiyorum. Yukarı çıkabilir dedi dr. İnşallah iyi haberlerini bekliyorum. Doktorun kim cnm. Ankarada mısın?
Canım ben daha 17.haftadayım. Baya bir zamanım var. Ama okuyup araştırdığım kadarıyla çoğunluk sağlıkla çocuklarını kucaklarına almış. Tabi internette kötü senaryolarda var. O yüzden çok araştırmamak lazım. Allah yardımcımız olsun. Senin galiba doğum yaklaştı. Üzülme strese girme. Allah bir yoluna koymuştur.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.öncelikle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.günlerdir yazıyorum cvbinizi görünce çok mutlu oldum.kayseride yaşıyorum Dr um bu alanda uzman birisiymis çok hastam oldu senin gibi hepside kurtuldu Allahın izniyle sende duzelirsin dedi.mahmut tuncay ozgun Dr um .inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için. Siz yaptınız mı doğumu bu şekilde nasıl oldu
Anladım bende 29 haftadayim.1 yıl önce yaptım yazınca öyle sandım. Allah söyletti belkide sende bebeginde hayırla kurtul inşallah. Bi taraftanda tip teknoloji ilerledi die düşünüyorum kendimi rahatlatiyorum. Çıkma ihtimali olurmuş eşinin inşallah çıkar seninkide erkenden atlatırsın. Allah yardimcimiz olsunCanım ben daha 17.haftadayım. Baya bir zamanım var. Ama okuyup araştırdığım kadarıyla çoğunluk sağlıkla çocuklarını kucaklarına almış. Tabi internette kötü senaryolarda var. O yüzden çok araştırmamak lazım. Allah yardımcımız olsun. Senin galiba doğum yaklaştı. Üzülme strese girme. Allah bir yoluna koymuştur.
Amin cnm. Hepimiz sağlıkla hayırla kurtulalım. Önce siz sonrada ben inşallah. Kanaman oldu mu hiç?Anladım bende 29 haftadayim.1 yıl önce yaptım yazınca öyle sandım. Allah söyletti belkide sende bebeginde hayırla kurtul inşallah. Bi taraftanda tip teknoloji ilerledi die düşünüyorum kendimi rahatlatiyorum. Çıkma ihtimali olurmuş eşinin inşallah çıkar seninkide erkenden atlatırsın. Allah yardimcimiz olsun
İnşallah herşey ilerledi Allahın izniyle kurtulacaz hepimiz iyi düşünelim iyi olsun.yok şükürler olsun olmadı hiç bi sıkıntıAmin cnm. Hepimiz sağlıkla hayırla kurtulalım. Önce siz sonrada ben inşallah. Kanaman oldu mu hiç?
Maşallah o zmn hiiiiç sıkıntı yapmaİnşallah herşey ilerledi Allahın izniyle kurtulacaz hepimiz iyi düşünelim iyi olsun.yok şükürler olsun olmadı hiç bi sıkıntı
Evet şükürler olsun bise olmadi.insallah hepimiz hayırla kurtuluruz. Sende sıkıntı yapma herşey güzel olacak .inşallah çıkınca yazarım sana .Maşallah o zmn hiiiiç sıkıntı yapmaBak sonunada yaklaşmışsın stres yapma ki erken doğumu tetiklermiş. Doktorum öyle dedi. Rahat ol bak ne güzel hiç sıkıntı yaşanamışsın.
İlk dogumda epidural oldum bu ikinci .inşallah epidural şansım olursa Dr umda onaylarsa yine epidural isticemMaşallah o zmn hiiiiç sıkıntı yapmaBak sonunada yaklaşmışsın stres yapma ki erken doğumu tetiklermiş. Doktorum öyle dedi. Rahat ol bak ne güzel hiç sıkıntı yaşanamışsın.
Ayy cnm haber verebilirsen çok sevinirim. Sıkıntı yapmıyor değilim ama kendimle mücadele ediyorum. Stres yapmayıp en güzeli işimi Allaha bırakayım diyorum. Güzel haberlerle dön inşallah.İlk dogumda epidural oldum bu ikinci .inşallah epidural şansım olursa Dr umda onaylarsa yine epidural isticem
İnşallah tabiki haber ederim.bende ilk öğrendiğimde kabus gibi günlerdi benim için.aklımdan neler geçti neler.Dr um çok araştırma rahat ol dedi ama tutamadım kendimi.okuyarak rahatladim biraz.sende rahat ol herşey olacagina varır. Ameliyatta tam tersi de olabiliyor dedi dr um yani güzel de geçebilir dedi.inşallahAyy cnm haber verebilirsen çok sevinirim. Sıkıntı yapmıyor değilim ama kendimle mücadele ediyorum. Stres yapmayıp en güzeli işimi Allaha bırakayım diyorum. Güzel haberlerle dön inşallah.
İyi akşamlar .şuan bende bu durumdayım. Araştırıyorum yazınızı gördüm öncelikle teşekkür ederim biraz olsun yazdıklarınız beni çok rahatlattı. 29.haftadayim benimde kız ikinci gebeligim.ilkinde bende epidural oldum.bundada olmak istiyorum ama bu durumda mumkunmu bilmiyorum.siz bu durumdayken epidural olmusunuz. Buda sevindirdi beni.biraz korku var tabiki elimde olmuyor.inşallah bu durumda olan bütün hamileleri Rabbim yarı yolda bırakmasınArkadaşlar merhaba. Ben de hamileligimde plasenta previa totalis yaşadım. Burada şu an bu konuyu okuyorsaniz ve bu durumu yaşıyorsaniz yazacaklarim umarım sizi rahatlatır ve daha pozitif ve umutlu olursunuz.
Dr'um bana plasentan aşağıda deyince hiç takilmamis netten bakmamistim. Rahattim. 24. haftaya geldiğimde Dr. artik çok dikkatli olmam, yürüyüş bile yapmamam gerektiği dışında pek bilgi vermedi. Sanırım beni panikletmek istemedi. Ben de önemsemedim hatta o hafta yolculuk yapıp kaç yüz merdiven çıkıp tarihi mağara fln gezdim rahattim. Durumun ciddiyetini bilmiyordum. O ara aklıma takıldı neymiş bu plasenta previa diye araştırmamla okuduklarım beni çökertti resmen, cok ağladım. Sonra riskli gebelikler konusunda iyi bir Dr arastirmaliyim dedim ve bir arkadaş tavsiyesi ile kendimi Dr Tolga Ecemiş Hocanın yanında buldum. Gittiğimde bitiktim moralim sıfırdı. Sağ olsun Allah razı olsun kendisinden. Plasentanın ne kadar aşağıda olduğunu bilmiyordum. Dr'la konuştuk detaylı muayene etti ve plasenta previa totalissin dedi. Totalis olmama rağmen O kadar rahatlatıcı konuştu ki kuş gibi hafiflemiştim. Benim hiç kanamam olmadı. İnanın doğuma kadar iyi bir dr'a gitmeme rağmen hep tedirgindim ve en kotu olasılıkları dusundum. Yolculuk yasak dedi en son dr'um bana son bir buçuk ayda. ona rağmen ankaradan İzmire geçtiğimiz kurbanda gitmişligim vardır. Hem tedirgin hem de bir tık rahattim hamilelik işte garip bir psikoloji. Ama siz yasaksa çıkmayın yola. Demem o ki son ay artık Dr bana yat dedi. Oturma bile dedi en sonlara doğru. Ben de uymaya çalıştim tavsiyelerine. Kanamasiz 38. haftaya geldim ve 1 kasım 2016 ameliyat günü gerginlikte zirve yapmıştm. Epidural sezaryen oldum, bebeğimin ilk anlarına şahit oldum. Bebekten yarım saat sonra odama giderken Dr'uma plasentam yapışık mıydı diye sordum kafam hala plasentadaydi. Az yapışıktı dedi. Ameliyat iyi geçti dedi. Daha ne olsundu.
Allahima şükürler olsun Tolga Hocadan Allah razı olsun. Bu durumu atlattım. İnşallah bu durumu yaşayanlarda sağlıkla kucaklarina alsın bebeklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?