Plasenta previa

İyi akşamlar. Bende de var aynı durum 29.haftam.araştırıyorum bu belki kaçıncı yazısim ama henüz kimseden bi cvp alamadım benimde şükürler olsun kanamam olmadı. Dr um da riskli gebelik uzmanı güveniyorum inşallah. Beni çok rahatlatıyor tek sen değilsin olumlu düşün diyor.ilk teshisde kanama olursa rahmini alırım seni riske atmam dedi.ama bu hafta gittiğimde ise mesanede biraz etkilenmiş o yüzden eşini bırakıcam dedi.antibiyotık tedavisi olucaksin esini bu şekilde regl oldukça düşüreceksin en iyi yöntem bu gibi gözüküyor dedi.bu şekilde çok yaptım ve sonuçları iyi oldu sende de iyi olacak inşallah dedi.ama işte korkuyorum bu ikinci gebeligim.ilkinde epidural oldum bundada olmak istedim ama komple uyu dedi.uyanamamak gibi olumsuz şeyler geliyor aklıma ama sonra iyi düşünüyorum rahatlıyorum. İnşallah sağ salim geçer herşey korkuyorum

Canım Allah yardımcın olsun. Korkmamak elde değil. Üzülme inşallah güzel sonuçlanacaktır. Benimde plasenta aşağıdaymış. Konumunu bilmiyorum. Yukarı çıkabilir dedi dr. İnşallah iyi haberlerini bekliyorum. Doktorun kim cnm. Ankarada mısın?

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.öncelikle cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.günlerdir yazıyorum cvbinizi görünce çok mutlu oldum.kayseride yaşıyorum Dr um bu alanda uzman birisiymis çok hastam oldu senin gibi hepside kurtuldu Allahın izniyle sende duzelirsin dedi.mahmut tuncay ozgun Dr um .inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için. Siz yaptınız mı doğumu bu şekilde nasıl oldu

Bende epidural istiyorum aslında Dr uma kontrolde fikrini alıcam. Bu arada okudum şimdi şükürler olsun sağ salim atlatmisinn sen.darısı bana ve bizim gibilere olsun inşallah

Canım ben daha 17.haftadayım. Baya bir zamanım var. Ama okuyup araştırdığım kadarıyla çoğunluk sağlıkla çocuklarını kucaklarına almış. Tabi internette kötü senaryolarda var. O yüzden çok araştırmamak lazım. Allah yardımcımız olsun. Senin galiba doğum yaklaştı. Üzülme strese girme. Allah bir yoluna koymuştur.

Anladım bende 29 haftadayim.1 yıl önce yaptım yazınca öyle sandım. Allah söyletti belkide sende bebeginde hayırla kurtul inşallah. Bi taraftanda tip teknoloji ilerledi die düşünüyorum kendimi rahatlatiyorum. Çıkma ihtimali olurmuş eşinin inşallah çıkar seninkide erkenden atlatırsın. Allah yardimcimiz olsun

Amin cnm. Hepimiz sağlıkla hayırla kurtulalım. Önce siz sonrada ben inşallah. Kanaman oldu mu hiç?

İnşallah herşey ilerledi Allahın izniyle kurtulacaz hepimiz iyi düşünelim iyi olsun.yok şükürler olsun olmadı hiç bi sıkıntı
Maşallah o zmn hiiiiç sıkıntı yapma Bak sonunada yaklaşmışsın stres yapma ki erken doğumu tetiklermiş. Doktorum öyle dedi. Rahat ol bak ne güzel hiç sıkıntı yaşanamışsın.

Maşallah o zmn hiiiiç sıkıntı yapma Bak sonunada yaklaşmışsın stres yapma ki erken doğumu tetiklermiş. Doktorum öyle dedi. Rahat ol bak ne güzel hiç sıkıntı yaşanamışsın.
Evet şükürler olsun bise olmadi.insallah hepimiz hayırla kurtuluruz. Sende sıkıntı yapma herşey güzel olacak .inşallah çıkınca yazarım sana .

İlk dogumda epidural oldum bu ikinci .inşallah epidural şansım olursa Dr umda onaylarsa yine epidural isticem

İlk dogumda epidural oldum bu ikinci .inşallah epidural şansım olursa Dr umda onaylarsa yine epidural isticem
Ayy cnm haber verebilirsen çok sevinirim. Sıkıntı yapmıyor değilim ama kendimle mücadele ediyorum. Stres yapmayıp en güzeli işimi Allaha bırakayım diyorum. Güzel haberlerle dön inşallah.

Ayy cnm haber verebilirsen çok sevinirim. Sıkıntı yapmıyor değilim ama kendimle mücadele ediyorum. Stres yapmayıp en güzeli işimi Allaha bırakayım diyorum. Güzel haberlerle dön inşallah.
İnşallah tabiki haber ederim.bende ilk öğrendiğimde kabus gibi günlerdi benim için.aklımdan neler geçti neler.Dr um çok araştırma rahat ol dedi ama tutamadım kendimi.okuyarak rahatladim biraz.sende rahat ol herşey olacagina varır. Ameliyatta tam tersi de olabiliyor dedi dr um yani güzel de geçebilir dedi.inşallah

İyi akşamlar .şuan bende bu durumdayım. Araştırıyorum yazınızı gördüm öncelikle teşekkür ederim biraz olsun yazdıklarınız beni çok rahatlattı. 29.haftadayim benimde kız ikinci gebeligim.ilkinde bende epidural oldum.bundada olmak istiyorum ama bu durumda mumkunmu bilmiyorum.siz bu durumdayken epidural olmusunuz. Buda sevindirdi beni.biraz korku var tabiki elimde olmuyor.inşallah bu durumda olan bütün hamileleri Rabbim yarı yolda bırakmasın

Kızlar 16. Haftadan beri ara ara kanamam var. Bugün yine kanamadan dolayı hastanedeydim. Bebeğin eşinden aşağıda ve eşinde ni sorundan şüphelendiler bişey demek in erken dediler. Günlük progestan ve artık haftalık phulotn iğnesi vurulcam. Ama çol korkuyorum ne yapmam lazım 3 haftadır mahfodum. Bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı

Arkadaşlar bilgi vermek amaçlı yazıyorum. 16.haftada rahim ağzında denilen plasentam 20. Haftada yukarı çıktı. Yani aşağıdaysa rahim büyümesine bağlı yukarı çıkabiliyormuş Allah yardımcımız olsun..

Bende 32.haftatayim malesef çıkmadı benimki.dr yapacak bise yok korkma sakın ol çözümsüz değil dedi.sağolsun çok ilgili .çok ağlayarak girdim ciktim odasından. Şükürler olsun iyiyim günümü bekliyorum.37.haftada alicaz dedi.2 haftaya bir kontrol deyim. Şükürler olsun kanamam falan olmadı çok şükür. İnşallah sağ salim atlatirsak hemen yazıp bilgi vericem size .iyi düşünelim iyi olsun.benimki ikinci hamileligim sorunsuz geçiriyorum dedim dedim nazar ettim kendime Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah hepimiz sağ salim atlatiriz

Arkadaşlar allah hepimizin kucağına almayi nasip etsin,ben 13.haftamdayim 4.5cm büyüklugunde miyomum var doktorum plesantaya yakin takip edicez 24.haftadan sonra rapor aldirabilirim kanatabilir riskli bir gebelik dedi dua ediyorum sadece rabbimden hayırlısini istiyorum cok arastirmadim şunu merak ediyorum benim gibi olan var mi bu ayrilma durumu baska neden kaynaklanabiliyor

Geçmiş olsun öncelikle. Hiç kötü bise dusunme iyi düşünelim iyi olsun.bende 33 haftadayim. Allah yardımcımız olsun .doğum aninda bile ayrılan varmış inşallah onlardan oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…