Plasenta previa

Sürekli yatıyrum bendr sadece wc ye kalkıyorum inşallah iyi olur herşey hepimiz için kızlar.kahvrrrngi lekeyi haftada bir yaşıyorum birgün sürüyor sonra geçiyor

Ya kızlar progestan 200 mg ilacımı sabah içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum bir sıkıntı olur mu içmediysem, sabah bir akşam bir kullanıyorum

Kızlar ben doçente gittim dün.plasentan aşağıda dedi progestanı ve proluton iğneyi kesti benden hiçbişey kullanmana gerek yk dedi sadece dikkat edeceksin dedi adam riskli gebelik uzmanı baya iyi bir doktor

Bence bir sorun olmaz içmediysen canım ama eğer doktorunun nosu varsa sor derim benmde kafam karşto progestanı bıraktrdı bana ipneyide bıraktrdı

Merhaba arkadaşlar bende Plasenta Previlı yeni anne olmuş biri olarak deneyimimi aktarmak istedim.Hamileliğimin 20.haftasında ayrıntılı ultrasonda ortaya çıktı Previam.Hamilelik boyunca hiç kanamam olmadı ve Dr bana yat demedi sadece sakin hareket etmemi söyledi.Sorunsuz bir hamilelik geçirdim ve 38. Haftamda doktorum zamanın geldiğini söyledi.Tabiki sezaryen oldum. Lütfen sizde normal doğum takıntısı yapmayın. Önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı.Ameliyatımda Plasentamın rahme yapıştığı görülmüş.Doktorum rahme zarar vermeden Plasentayı rahimden temizlemiş. Plasenta Previa erken doğuma neden olmuyorsa bebeğe zarar vermiyor,anneye zarar verebiliyor.Bu işte önemli olan gerçekten bu işte usta bir doktor kontrolü ve takip eden doktorun sezaryenı yapması.Previanız varsa rahat olun iyi bir doktor bulun ve bebişiniz size sıkıca tutunduğunu bilip mutlu olun.Herkese sağlıklı doğumlar.

Ozel hastaneye gidiyorum. Hastanede sadece 2 doktor var riskli gebelikte sıkıntı hastane kosullari doktorumdan memnun olsam bile. 24. Haftaya gircez acaba ozel hastaneyi degistirip arastirma hastanesine mi devam etsem ?

Eğer bulundğn şehirde riskli gebelk doktoru varsa mutlaka oraya git sakın riske atma :doç veya prof a git bence pahalı çok zorlanıyorz biz maddi açıdan ama bebeğmdrn ve bendrn önemli değl..

Merhaba kizlar.Bende plasenta preva teshisi 20 haftada kondu.vok sukur simdiye kadar bir sorun yasamadim.bu gun 28 haftamda ultrasonda bakildi.bir degisiklik yok.buyuk ihtimalle dahada degismez.Yinede ALLAHDAN umit kesilmez.
kizlar ben kesinlikle doktor disinda hic bir yere gitmiyorum.bazen hava almaya cikiyirom bi yarim saat kadar.cok yurumemeye dikkat ediyorum.ama evde yemek yapiyorum.ev islerini yapiyorum ama kendimi zorlayacak kadar degil.yinede tedirginim.

Benm bi önceki doktorm progestan günde ükü kez ve haftada bir proluton ipne vermşti ilşki yasak ağır iş yolclk yasak demşti.artk riskli gebelikte uzman bir doktora gidiyorm işinin ehli.bu doktor bıraktrdı iğne ve progestanı dediki ilşki yasak ağır iş yapma kendini yorma dedi ekstra bi ilaç vermedi doğumun kanamalı geçebile ama korkma dedi kan hazrlıyorlarmş zaten

bende plasenta previa icin ozel ilac kullanmiyorum.benimde doktorum ayni seyleri soyledi.agir is yasak,iliski yasak,fazla ayakta kalmak,kendini yormak olmaz dedi.bende lekelenme olmadi simdiye kadar.doktorum iyi fakat dogum yapacagim yer belli deyil daha.bana bakan doktor ozelde ve doguma girmiyor.kafam allak bullak.dogum yapacagim hastaneni ayarlamamiz lazim.devlet hasteneleri 35 haftadan once kayit yapmiyor.ozel desen asiri pahali.

Canım bende her hafta lekelenme oluyor malesef.mutlaka yenidoğan üniteleri çok iyi olan hastanede doğm yapmalsn ve doktorun mutlaka riskli gbelkte uzman olsun

Canım bende her hafta lekelenme oluyor malesef.mutlaka yenidoğan üniteleri çok iyi olan hastanede doğm yapmalsn ve doktorun mutlaka riskli gbelkte uzman olsun
Arkadaşlar bence hayatınızda çok özel bir dönem olan hamilelik dönemini böyle tedirgin geçirmeyin.Evet kötü şeyler olma riski var ama tedirgin olarak bunları çağırmayın.Hamileliğin keyfini çıkarın.Dr yat kalkma diyorsa etrafınıza naz yapın.Bebeğiniz için oyuncaklar hazırlayın.Doğum süsleri yapın. İnternetten diziler izleyin.Giderek büyüyen karnınızı anı olsun diye fotoğraflayın.Eşinizle güzel zaman geçirin.Sizi mutlu edecek şeyler illaki yatmanız gerekiyorsa bile bulunur.

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle sağlıkla kurtul inşallah
İyi akşamlar. Bende de aynı sorun var ve korkuyorum.araştırıyorum iyi şeyler okumaya olumlu olmaya çalışıyorum. Şuan nasılsınız nasıl geçti sezeryan. Banada önce rahmi alırım dedi.bu haftada almicam eşi duracak antibiyotikle dusurecez esini dedi.bilmiyorum iyi biseymi kötümü kafam karıştı. En iyi tedavi bu olur dedi dr um.riskli gebelik uzmanı. Guveniyorum güvenmek istiyorum. bu şekilde çok hastam oldu hepside atlatti dedi.bilmiyorum korkuyorum sadece.inşallah hepimiz Allahın izniyle kurtuluruz evlatlarimizla beraber

Benim total canım. Total de rahim ağzını tamamen kapatıyor.
İyi akşamlar. Bende de aynı sorun var ve korkuyorum.araştırıyorum iyi şeyler okumaya olumlu olmaya çalışıyorum. Şuan nasılsınız nasıl geçti sezeryan. Banada önce rahmi alırım dedi.bu haftada almicam eşi duracak antibiyotikle dusurecez esini dedi.bilmiyorum iyibiseymi kötümü kafam karıştı. En iyitedavi bu olur dedi dr um.riskli gebelikuzmanı. Guveniyorum güvenmek istiyorum. bu şekilde çok hastam olduhepside atlatti dedi.bilmiyorumkorkuyorum sadece.inşallah hepimizAllahın izniyle kurtuluruz evlatlarimizlaberaber
Benim total canım. Total de rahim ağzını tamamen kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…