Plasenta previa

Çok sevindim sizin adınıza bundan sonrası hepimiz için kolay ve sıkıntız geçer umarım.. Benim doktorum şuan iyi sıkıntı yok Dedi yukarı çıkınca tekrar aşşağı inermiki acaba bunu bilmiyorum bişeyde demedi doktor..

Mehaba hanımlar bende 18 haftalık hamleyim dün doktor kontrolüm vardı doktor plasenta ön duvarda rahim ağzına doğru uzanıyor dedi ilişki olmasa iyi olur diyor plasenta previamı acaba bende endiselendim

Günaydın canım,

Plesanta previa diyebilmek için 20.haftayı geçmek gerekiyor. Benimde ön duvarda ve rahim ağzını kapatmış şekildeydi. İlişki ve ağır iş yapmak dışında bir sınırlanam yoktu. Sonraki kontrollerimde yavaş yavaş yukarı çıktığı görüldü. Sanırım 26.haftamdaydı tam olarak yerine çıkmıştı. O yüzden bir süre ilişki ve ağır işlerden uzak durarak bekle. Benimki tam ağzını kapattığı halde çıktı ki seninki rahim ağzına doğru uzanıyormuş. İnşallah seninkide ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yerini alacaktır

İ
. İnşallh çok gçmşş olsun

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz hamileliğimin 7. Haftasından beri lekelenmelerim var bazen yoğun bazen daha az şuan 28+1 haftalık hamileğim ve lekenmelerim arttı hatta bazen kanama şeklinde geliyor düzenli olarak doktora gidiyorum hatta bir keresinde alttan muayene etti ondan sonra daha da arttı artık hergün muhakkak ya leke yada kan damlası şeklinde geliyor ama doktor bana hiç birşey söylemiyor acaba bendede plasenta previa olabilir mi ikinci hamileliğim hatta kan değerlerimde çok düşük çıkıyor ilaç dozları artmasına rağmen kan değerim şuan 8 lerde

Okuduğum kadariyla plazenta previada yoğun kanama oluyor damla şeklinde değil hem 7 aylığı geçmiş olsa söylerdi tehlikesi doktorun geçmiş olsun dinlenin kendinizi yormamaya bakin

Başka doktora gidin acilen erken doğum olanilir yada rahimde lezyon oluşmuş olabilir bendede lezyon var kanamm oldu tamponla durdurdular canım benim yatıyorum hep

Merhaba arkadaşlar Allah herkese hayırlı Doğumlar nasip etsin inşallah benim de 23. Haftamda alttan muayene de Teşhis konuldu ve sadece ilişki yasağı geldi 27. Haftada ise işin ciddiyeti belli oldu çok hareket yok dedi Dr. Kanama olursa direk hastaneye 32. Haftadan itibaren ise sadece wc için kalkacaksın dedi. Çok korkuyorum kanamadan okuduklarım iyice korkuttu beni şu an 28. Haftadayım ve nasıl geçecek bu günler böyle aklımdan atamıyorum hiç bir de 1. Sınıfa giden oğlum var hep üstümde yanımda çok endişeliyim çok

Mrb en azından tehlikeli dönemi atlatmışsınız rahmi tam mı kapatıyormuş plasentanız bi önceki doğum sezaryanmıydı
en

Mrhb arkadaslar rabbim hepimize sifa versin bende 13+3 haftalk hamileyim bebegim esi asagidaymis.bir aya duzelir rahim toparlar dedi dr.insallah.lekelerim kanamalarim oluyo.bazen az bazen fazla.progestan.ve peoliton igne kullniyorum.insallah duzelir rabbim guzel eylesin.hayirli eylesin.bebeklerimizi saglikli sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.isteyenlerede hayirlisiyla nasip etsin.ya safi ismiyle bize ve bebeklerimize sifa versin insallah.doya doya opelim koklayalim bebislerimizi rabbim bu mutlulugu nasip etsin insallah bana ve cumlemize

Çok geeçmiş olsun canım inş bebişin kilo aldıkça olması gereken yere çıkacaktır istrahat et bol boooolll

Bende de plasentan asagida dedi doktorum tam kapatmamis ayrintili ultrason cekindim orda da marjinal yaziyor yani cikisa dogru uzantili kanamam olmadi simdilik ama endiseliyim doktorum yukari cikar dedi insallah cikar

Bende de plasentan asagida dedi doktorum tam kapatmamis ayrintili ultrason cekindim orda da marjinal yaziyor yani cikisa dogru uzantili kanamam olmadi simdilik ama endiseliyim doktorum yukari cikar dedi insallah cikar
Canım merhaba, bana da 11.haftamda plasentanın tam olarak aşağıda olduğunu söyledi doktorum ve çok üzülmüştüm,normal doğum istiyorum çünkü,üstelik risk grubunda bile değildim.2 farklı doktora gittim ve 11.haftada bu konu söylenmez çok erken dedi 2si de.16.haftama geldiğimde ise tamamen yukarı çıktığını söylediler.bebek ve rahim büyüdükçe plasenta da olması gerektiği yere gelmiş.

merhaba cnm ben 24. Haftadayim ama hala yukari cikti demediler bakalim bir dahaki muayeneye insallah senin gibi guzel bi haber alirim

merhaba cnm ben 24. Haftadayim ama hala yukari cikti demediler bakalim bir dahaki muayeneye insallah senin gibi guzel bi haber alirim
İnş güzel haberlerin gelir,30-32.haftalara kadar değişenleri okudum takma kafana.Değişmezse de o şekilde doğum yapan pek çok insan var diye düşün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…