- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.741
Çok sevindim sizin adınıza bundan sonrası hepimiz için kolay ve sıkıntız geçer umarım.. Benim doktorum şuan iyi sıkıntı yok Dedi yukarı çıkınca tekrar aşşağı inermiki acaba bunu bilmiyorum bişeyde demedi doktor..Benimde ilk gebeligimde 40+2 olmuştu bebek yerinden memnundu ve normal doğum olacakken suyum geldi ve yesilimsi bir renkti doktorda kakasini yapmış ve riskte olabilir demişti sezeryani uygun gördüler. Biraz uzun yazdım ama suan 22 haftalık ikinci bebek 16 haftallikken plazenta rahim duvarını kapamis dedi ve bugün kontrolüm vardı doktor yukarı çıkmış Dedi insAllah olmasi gerektiği yerde kalır.
Benim doğumum zaten Sezeryan olucak ama erken doğumdan korkuyorumBebek daha küçük olduğu için benim doktor plazenta previa demedi çünkü 7 aylık olana kadar yerine çıkabileceği için tam teşhis konulmuyor 7 aylık olana kadar.
Mehaba hanımlar bende 18 haftalık hamleyim dün doktor kontrolüm vardı doktor plasenta ön duvarda rahim ağzına doğru uzanıyor dedi ilişki olmasa iyi olur diyor plasenta previamı acaba bende endiselendim
. İnşallh çok gçmşş olsunBenimde ilk gebeligimde 40+2 olmuştu bebek yerinden memnundu ve normal doğum olacakken suyum geldi ve yesilimsi bir renkti doktorda kakasini yapmış ve riskte olabilir demişti sezeryani uygun gördüler. Biraz uzun yazdım ama suan 22 haftalık ikinci bebek 16 haftallikken plazenta rahim duvarını kapamis dedi ve bugün kontrolüm vardı doktor yukarı çıkmış Dedi insAllah olmasi gerektiği yerde kalır.
Başka doktora gidin acilen erken doğum olanilir yada rahimde lezyon oluşmuş olabilir bendede lezyon var kanamm oldu tamponla durdurdular canım benim yatıyorum hepMerhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz hamileliğimin 7. Haftasından beri lekelenmelerim var bazen yoğun bazen daha az şuan 28+1 haftalık hamileğim ve lekenmelerim arttı hatta bazen kanama şeklinde geliyor düzenli olarak doktora gidiyorum hatta bir keresinde alttan muayene etti ondan sonra daha da arttı artık hergün muhakkak ya leke yada kan damlası şeklinde geliyor ama doktor bana hiç birşey söylemiyor acaba bendede plasenta previa olabilir mi ikinci hamileliğim hatta kan değerlerimde çok düşük çıkıyor ilaç dozları artmasına rağmen kan değerim şuan 8 lerde
enMerhaba arkadaşlar Allah herkese hayırlı Doğumlar nasip etsin inşallah benim de 23. Haftamda alttan muayene de Teşhis konuldu ve sadece ilişki yasağı geldi 27. Haftada ise işin ciddiyeti belli oldu çok hareket yok dedi Dr. Kanama olursa direk hastaneye 32. Haftadan itibaren ise sadece wc için kalkacaksın dedi. Çok korkuyorum kanamadan okuduklarım iyice korkuttu beni şu an 28. Haftadayım ve nasıl geçecek bu günler böyle aklımdan atamıyorum hiç bir de 1. Sınıfa giden oğlum var hep üstümde yanımda çok endişeliyim çok
Evet ilki sezeryandı sanırım bu sebeple böyle oldu şimdi az hareket ediyorum ama ağrımda oluyor sağ kasıkta sizde oluyor muMrb en azından tehlikeli dönemi atlatmışsınız rahmi tam mı kapatıyormuş plasentanız bi önceki doğum sezaryanmıydı
en
Arada banada sağ kasığıma ince sızı giriorEvet ilki sezeryandı sanırım bu sebeple böyle oldu şimdi az hareket ediyorum ama ağrımda oluyor sağ kasıkta sizde oluyor mu
Çok geeçmiş olsun canım inş bebişin kilo aldıkça olması gereken yere çıkacaktır istrahat et bol boooolllMrhb arkadaslar rabbim hepimize sifa versin bende 13+3 haftalk hamileyim bebegim esi asagidaymis.bir aya duzelir rahim toparlar dedi dr.insallah.lekelerim kanamalarim oluyo.bazen az bazen fazla.progestan.ve peoliton igne kullniyorum.insallah duzelir rabbim guzel eylesin.hayirli eylesin.bebeklerimizi saglikli sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.isteyenlerede hayirlisiyla nasip etsin.ya safi ismiyle bize ve bebeklerimize sifa versin insallah.doya doya opelim koklayalim bebislerimizi rabbim bu mutlulugu nasip etsin insallah bana ve cumlemize
Sag ol canim insallah.rabbim hepimizin yardimcisi olsunÇok geeçmiş olsun canım inş bebişin kilo aldıkça olması gereken yere çıkacaktır istrahat et bol boooolll
Insallah canimBende de plasentan asagida dedi doktorum tam kapatmamis ayrintili ultrason cekindim orda da marjinal yaziyor yani cikisa dogru uzantili kanamam olmadi simdilik ama endiseliyim doktorum yukari cikar dedi insallah cikar
Canım merhaba, bana da 11.haftamda plasentanın tam olarak aşağıda olduğunu söyledi doktorum ve çok üzülmüştüm,normal doğum istiyorum çünkü,üstelik risk grubunda bile değildim.2 farklı doktora gittim ve 11.haftada bu konu söylenmez çok erken dedi 2si de.16.haftama geldiğimde ise tamamen yukarı çıktığını söylediler.bebek ve rahim büyüdükçe plasenta da olması gerektiği yere gelmiş.Bende de plasentan asagida dedi doktorum tam kapatmamis ayrintili ultrason cekindim orda da marjinal yaziyor yani cikisa dogru uzantili kanamam olmadi simdilik ama endiseliyim doktorum yukari cikar dedi insallah cikar
merhaba cnm ben 24. Haftadayim ama hala yukari cikti demediler bakalim bir dahaki muayeneye insallah senin gibi guzel bi haber alirimCanım merhaba, bana da 11.haftamda plasentanın tam olarak aşağıda olduğunu söyledi doktorum ve çok üzülmüştüm,normal doğum istiyorum çünkü,üstelik risk grubunda bile değildim.2 farklı doktora gittim ve 11.haftada bu konu söylenmez çok erken dedi 2si de.16.haftama geldiğimde ise tamamen yukarı çıktığını söylediler.bebek ve rahim büyüdükçe plasenta da olması gerektiği yere gelmiş.
İnş güzel haberlerin gelir,30-32.haftalara kadar değişenleri okudum takma kafana.Değişmezse de o şekilde doğum yapan pek çok insan var diye düşün canım.merhaba cnm ben 24. Haftadayim ama hala yukari cikti demediler bakalim bir dahaki muayeneye insallah senin gibi guzel bi haber alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?