Plasenta previa

merhaba arkadaşlar 8 haftalıkken dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylemişti sanırım bu plasenta previa oluyor. henüz dr araştırma aşamasındaydık 10 haftalıkken iki farklı dr a gittim sonra bu durumu sordum öyle bişey olmadığı bu kadar erken böyle bir durumdan söz edilemeyeceğini söyledi ikisi de şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum :(:53:

merhaba arkadaşlar 8 haftalıkken dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylemişti sanırım bu plasenta previa oluyor. henüz dr araştırma aşamasındaydık 10 haftalıkken iki farklı dr a gittim sonra bu durumu sordum öyle bişey olmadığı bu kadar erken böyle bir durumdan söz edilemeyeceğini söyledi ikisi de şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum :(:53:

Evet dogru demis doktorlar.20.haftadan once bu taniyi koymak icin erken diyo doktorlar.bende 14.haftadayken doktorum,potansiyel plasentan asagida ama bunu simdiden soylemek icin erken demisti.20.haftalik ultrasonda kesin tani kondu.simdi yaklasik 32.haftadayim. 34.hafta ultrasonumda son durum netlesecek.plasenta 34.haftaya kadar yukari cikabiliyor bir ihtimal.

kızalar plesantası rahimden biraz uzakta olupta normal dogum yapan var mı acaba cok merak ediyorum nolur bi cevap yazın

Ben plasenta previa totalisim yani tamamen kapatiyor ve en risklisi 16 haftalik hamileyim kanamam uok ama cok korkuyorum.benim normal dogum yapmam imkansi sezeryan kesin.ama sizin olabilir bence cok istiyorsanız. Ama zorlamanin anlami yok.hicbir seyi olmadan normal hamilelik ge iren ve normal dogum son ana kadar dusunen 3 arkadasim 1er hafta arayla sezeryan oldular acilmadiklari icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben plasenta previa totalisim yani tamamen kapatiyor ve en risklisi 16 haftalik hamileyim kanamam uok ama cok korkuyorum.benim normal dogum yapmam imkansi sezeryan kesin.ama sizin olabilir bence cok istiyorsanız. Ama zorlamanin anlami yok.hicbir seyi olmadan normal hamilelik ge iren ve normal dogum son ana kadar dusunen 3 arkadasim 1er hafta arayla sezeryan oldular acilmadiklari icin.

Ya doktor normal dogumla baslatiriz dedi ben o yuzden merak ediyorum. Yani benimki 5 cm uzaktaymias bu sekilde olupta normal doğum yapan var mi

Duydugum arastirdigim kadariyla var istarahat etmene bagli biraz

Himm calisan biriyim ama dogum iznine ayrildim. 36+2 gunluk hamileyim. Pek dinlenebildigim de yok rabbim yardimcimiz olsun

Amin kesinlikle allah yardimcimiz olsun. Son haftalardasin artik masallah artik plasenta oldugu yerde kalabilir buyuk ihtimalle sen sahlikli ol bebegini saglikla kucagina al da sezeryan olsun varsın ;)

Amin kesinlikle allah yardimcimiz olsun. Son haftalardasin artik masallah artik plasenta oldugu yerde kalabilir buyuk ihtimalle sen sahlikli ol bebegini saglikla kucagina al da sezeryan olsun varsin

Valla kendimi neye hazirlyacam bilemedim. Normal dogumdanda korkuyorum bi de tip fakultesinde olacak o yuzden de korkuyorum oyy oyy

eskiden buralarda ne güzel arkadaşlıklar varmış herkes birbirine destelk olmus dua etmiş birbirlerinin doğumlarını takip etmişler iyi dileklerde bulunmuslar ama sonraları kimse kalmamıs ne kadar üzücü değil mi...
bense hergün bakıyorum kimse birsey yazmıs mı die ama tık yok...

eskiden buralarda ne güzel arkadaşlıklar varmış herkes birbirine destelk olmus dua etmiş birbirlerinin doğumlarını takip etmişler iyi dileklerde bulunmuslar ama sonraları kimse kalmamıs ne kadar üzücü değil mi...
bense hergün bakıyorum kimse birsey yazmıs mı die ama tık yok...

Ben de previa totalisttim ve ayni senin gibi cok baktim buralara belki birileri gelir de birbirimize icimizi dokeriz diye ama olmadi.Eski paylasimlari okuyup kendimce teselliler buldum ve moralimi hep yuksek tutmaya calistim...36+6 ya kadar tasidim bebegimi :) Simdi 5 aylik yaramaz mi yaramaz bir oglum var. Beni yataga bagladigi gunlerin acisini cikartircasina uyutmuyor simdi de. Biliyorum cok zor ama moralini yuksek tut. Goreceksin saglikla alacaksin bebegini kucagina.

Ben de previa totalisttim ve ayni senin gibi cok baktim buralara belki birileri gelir de birbirimize icimizi dokeriz diye ama olmadi.Eski paylasimlari okuyup kendimce teselliler buldum ve moralimi hep yuksek tutmaya calistim...36+6 ya kadar tasidim bebegimi :) Simdi 5 aylik yaramaz mi yaramaz bir oglum var. Beni yataga bagladigi gunlerin acisini cikartircasina uyutmuyor simdi de. Biliyorum cok zor ama moralini yuksek tut. Goreceksin saglikla alacaksin bebegini kucagina.

Kanamaniz oluyo muydu cok acana ben de fikir alacak birilerini anliyorum dersimizi en iyi yasayanlar bilir. Bence devam ettirebiliriz :)

Kanamaniz oluyo muydu cok acana ben de fikir alacak birilerini anliyorum dersimizi en iyi yasayanlar bilir. Bence devam ettirebiliriz :)

Anlatabilir misin yasadigim sureci dogumunu vs. Ben de totalisim ve cok korkuyorum 18. Haftamdayim kanamam olmadi cok sukur ama hep korkuyorum Bebeğimi kaybetmekten rahmimk kaybetmekten ...

Himm calisan biriyim ama dogum iznine ayrildim. 36+2 gunluk hamileyim. Pek dinlenebildigim de yok rabbim yardimcimiz olsun

Masallah sen baya buyutmussun. Ben daha yarisi kadarim senin :) hayirlisi olsun dua et ve sonucu paylas lutfen

sonunda bir kişide olsa cevap veren cıktı ne güzel :) maşallah bebişi almıssınız kucagınıza .. darısı bizlerin başına .. valla bende bu 600 sayfalık yeri okudum kac günümü aldı bilmiyorum ama hepsini okudum. kimi zaman cok üzüldümmm arkadasların haline ama bebekler dogmaya basladıkca sevindim onların adınaa

hylra sen kac haftalık hamilesin canım seninki total mi marjinal mi hangi türü

Benim 18. Hafta dah ve total malesef :( psikolojim bozulmusti ilk burada yazilanlari okuyunca ama simdi duzeldim. Moral icin yine buralarda takiliyorum :)senin turu ne

Benim 18. Hafta dah ve total malesef :( psikolojim bozulmusti ilk burada yazilanlari okuyunca ama simdi duzeldim. Moral icin yine buralarda takiliyorum :)senin turu ne

Gerci seninki yakindi rahme dimi normal dogum icin doktorun ne dedi son olarak

Back