- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.341
kızlar sezeryanlarınızı genelmı epıduralmı oldunuz ben korkuyorum ama mecburı bılıyosunuzkı bu durumda
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sezeryanlarınızı genelmı epıduralmı oldunuz ben korkuyorum ama mecburı bılıyosunuzkı bu durumda(
iyi akşamlar arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim 1 hafta öncesi çok az kanamam oldu ve plesanta previa marginalis teşhisi konuldu... doktorum bu durumun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini söyledi istirahat verdi.... kızlar bu durumda olup sonra bebeğin eşi yerine çıkan oldu mu ve ayağa kalkamıyorum biraz ayakta kalınca hemen genital bölgeme sancı giriyor.... lütfen bilgisi olan yaşayan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmi.... bu durumdayken neler yapmalıyım...
iyi akşamlar arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim 1 hafta öncesi çok az kanamam oldu ve plesanta previa marginalis teşhisi konuldu... doktorum bu durumun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini söyledi istirahat verdi.... kızlar bu durumda olup sonra bebeğin eşi yerine çıkan oldu mu ve ayağa kalkamıyorum biraz ayakta kalınca hemen genital bölgeme sancı giriyor.... lütfen bilgisi olan yaşayan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmi.... bu durumdayken neler yapmalıyım...
kızlar bişey soracagım bzım malum dıkkatlı olmamız lazım zorlanma kasılma olmayacakkı kanama baslamasın bısey olmasın tamam bende genelde dınlenıyorum ama sona geldık temızlık yanı agda işini ne yaptınız???normalde bıle cok can acısı oluyodu kasıyodum kendımı sımdı hıç denemek ıstemıyorum hamılelıkte hep jılet kullandım zaten son haftada agda kötu olur degılmı ???
valla ben ağda yaptırdım ama zaten benimki yukarı çıkmıştı.. bu konuya diğer previa ile doğum yapanlar cevap verir elbet.. asud , dağcı, pepuke soru tam onlara göre onlardan fikir al bu konuda...
12. Haftamda kontrole gittiğimde herşey normaldi 13. Haftamda test sonuçlarını almaya gittiğimde kasık ağrım ve Batmalarım vardı kontrol olmak istedim doktorum plasenta previa dedi doğuma kadar istirahat verdi durumum için kesin konuştu şuan 15. Haftamdayım 2 gün sonra kontrolüm var bu kadar erken haftalarda böylesine net bir teşhis ne kadar sağlıklıdır lütfen yardımcı olun banabiz bebeğimize tüp bebek yöntemiyle sahip olduk o yüzden beni zaten fazla yormuyorlar sizce düzelir mi? Tecrübeleriniize ihtiyacım var
![]()
Kurban olduğum allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle.. Şuanda kaçıncı haftandasın?
12. Haftamda kontrole gittiğimde herşey normaldi 13. Haftamda test sonuçlarını almaya gittiğimde kasık ağrım ve Batmalarım vardı kontrol olmak istedim doktorum plasenta previa dedi doğuma kadar istirahat verdi durumum için kesin konuştu şuan 15. Haftamdayım 2 gün sonra kontrolüm var bu kadar erken haftalarda böylesine net bir teşhis ne kadar sağlıklıdır lütfen yardımcı olun banabiz bebeğimize tüp bebek yöntemiyle sahip olduk o yüzden beni zaten fazla yormuyorlar sizce düzelir mi? Tecrübeleriniize ihtiyacım var
![]()
Geçen hafta rahatsızlanıp acile gittiğimde oradaki kadın doğum doktoru bişeyin yok dedi bende şaşırdım kime inanacağıma p.tsi kontrolüm var umarım herşey yolundadır bende ayrıca derin ven trombozu var ( hamilelikten önce geçirdim araştırıldı genetikmiş) normal yollardan bebeğiimizde olmuyor üzerine böyle bir durum beklenmedik oldu ama allahtan ben kafasında sürekli kuran bir insan değilim genelde rahat olmaya çalışıyorum umarım herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım..
![]()
hamile kalmadan önce kemoterapi görmüştüm bende aplastik anemi..ama kafana takmadıkça hiç birşey olmuyor... bebeğini düşün bak herşey düzeliyor ...
Hayırlısıyla atlatıp sağa salim alırsın inşallah miniğini kucağına durumun epidurale müsait olsaydı daha rahat olurdun ama narkozdan korkmana gerek yok bebeğini kucağına aldığın anda hepsi geride kalacak zaten allahın izniyle... Ummadığın kadar kolay bir doğum nasip etsin allahım sana.. Umarım Doğum sürecini bizler için yazarsın daha sonra.. Bizim gibi yolun başında olanlara moral olursun:) hayırlı doğumlar..