- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.781
inşallah tekrarlamaz benim oğluştada çok fena çok o ürtiker... inşallah sende atlatırsın dicem ama sanırım kendi kendine geçmiyor ya illaki kortizon şart ...
canım ben dr browns biberon veriyordum doğal akış ennememsi gibi olandan ... ben kestim mamayı zatenönceleri günde 60 cc den 3 biberon veriyordum sonra 20 cc ye düştü sonrada kestim ... son zamanda takmıyordum süt olayını gelmezse gelmesin dedim bende mama veririm dedim .. öyle süt olsun diye bişeyde yiyip içmiyorum ..
bizim çok şükür kilo alımımız iyimiş hatta birazda fazlaydı sanırım mamayı daha önceden kesmem lazımmış geç bile kalmışım .. ne biliyim anlayamadımki biraz oburmuyuz ne .. sonra anladım tabi ama demekki anlayana kadar fazla fazla beslemişim( biraz huysuzlanıyordu mamayı içince uyuyordu vs bende açlıktan uyumadığını düşünüyordum .. şimdi çarşafta sallayarak uyuyor başka türlü uyumuyor .. bi sürü yöntem denedim battaniyeye sarıp pışpışladım banyo masaj o bu derken en son bun şekil uyuttum ...
erkız beişikle ilgili fikri olan varmı almayı düşünüyorum onu böyle kollarım kopuyor bu şekil çok zor( çingene beşiğide deniyormuş bebekler kolay uyuyormuş bunda..
Kendi haline birakinca uzun suruyi.
Dr. Browns ve chicco aldimolmadi. Simdi medela alcam. Kasikla da icmiyo gerci. Cok zor durumdayim. Kusma da u ca cok az kilo aldi.
Ben sabrediyorum, sallamadim hala. Butun gun uyumadi bugun. Simdi kucakta uyuyo. Burun tikali hemen de uyaniyo. Yarin buhar makinesi gelecek.
Hamaksa kastettigi ben de var. resmini koyayim. Ama benimki yatmiyo onda. Sevmedi. Buyukte kullandigim yonja mi ne besik vardi. Oturma odasina koymustum. Cok rahatti. Simdi sallamayi dusunmedigimden almadim. Hamak da hediye geldi duruyo salonda. Arada birakiyorum ablasi oyaliyo onda.