Hayatta olduğuna göre başarıyorsunn canım

Zeytinyağı fikrinden ben de pek hoşlanmadım ama bebek cildine en az zarar veren oymuş, doktor onu önerdi

Damlayı iki kere kullandım bıraktım canım, daha öncesinde dediğin yöntemi denedim ama düzelmedi, o yüzden mecburen damla kullandım. Hastanedeki hemşireler her yeni doğanda biz bu damlayı kullanıyoruz bir kere, eğer eve gittiğinizde çapaklanma kızarıklık olursa 1 ay boyunca kullanma süresi var, siz de kullanırsınız demişti. Ama bu cuma günü doktora kontrole gideceğiz yine, o zaman sorarım. Nutella mı

bayılırım, ama bu ara yemiyorum gaz yapmasın diye. Fazla yağlı olan herşey gaz yapıyor, fburak sormuştu galiba.
Alttan çok güzel gaz çıkartıyor bizim kız, ama üstten çıkartamıyordu, dün itibariyle onu da öğrendi kızım. Artık hem alttan hem üstten

Üstten halen zorlanıyor ama buna da şükür. Canım senin bu paşalarda tam paşa, hep uğraştırıyorlar seni. Doktorlar bulamadığına göre bir şeyi yoktur herhalde, huysuzluktur diye tahmin ediyorum, inşallah düzelir canım benim. Keşke konuşabilseler ve dertlerini anlatsalar :) Bir az önce huysuzluğu giderde anneyi uyutur Eymen paşamız. Benim kız göbek bağını düşürmeden 1 gün önce inanılmaz huysuzdu, hiç uyumadı gece. Anneme ve eşime dedim, bu kesin göbek bağını düşürecek ondan bööyle, annem göbek bağı düşerken ağlamaz dedi. Ben de muhtemelen kıyafet göbeğine değdikçe rahatsız oluyor, ondan ağlıyor dedim inandıramadım. Ertesi gün doktora gittim, o da o yüzden ağlamaz dedi, eve geldik göbek bağı düştü o gece rahatladı :) Acemi anne olabilirim ama annelik hissi böyle bir şey demek ki
Dediğin gaz çıkartmayı geçen gün ablam gösterdi, pek yapmıyorum canım, çünkü alttan maaşallahı var kzımın, pek susmuyor :) ama üstten çıkartmadıkça rahatlamıyor bizim ki
Benim kız da burnundan bile süt çıkartıyor canım

Balık gibi kızım, emiyor emiyor, doyduğunu bilmiyor, sonra yüzündeki tüm deliklerden çıkartıyor

Diyorumm ya Allah size sabır ve güç versin, ben bir tane ile zor idarfe ediyorum, sende birinin derdi bitiyor sonra öbürü, sonra öbürü

size süper anne diyebilir miyim :)
Kızlar siz şu an bebişleri kaç saat ara ile kaç dakika emziriyorsunuz. Bana hastanede en geç 3 saatte bir her iki memeden 15 dk. denmişti ama o ilk günlerdi, süt azdı. Şimdi kızım her iki memeden 5 er dakika emerse şükrediyor oldum, o da uyumazsa. Çok mu az emiyor diyeceğim ama sonra kusuyor, demek ki fazla emiyor, iyi, sorun yok diyorum ama bilemiyorum ki