- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.601
cnm bunlar ıllakı olması gerekırmı benım ıkı defadır afedersın acılı oluyo ve 1 2 damla kan gelıyo öle bahsettıgın şeyler olmuyo
zonklama yok popo ustu oturamamada yok ee benımkı ne
cnm bunlar ıllakı olması gerekırmı benım ıkı defadır afedersın acılı oluyo ve 1 2 damla kan gelıyo öle bahsettıgın şeyler olmuyo
zonklama yok popo ustu oturamamada yok ee benımkı ne
Selam güzel anneler, bugün yine doktor kontrolümüz vardı.
Son durum:
Sancım=0
Açılma=0
Kızımızın suyu= İyi
Sonuç: Bu kız çok sabırlı, gelmeye niyeti yok
Cuma günü bir daha gideceğim,artık haftası dolduğu için doktor en ufak risk görürse cuma günü doğumu tetiklerim dedi, sorun yoksa pazartesiyi bekleriz dedi. Sordum, ya pazartesi günü de gelmeye niyeti yoksa ne olacak o zaman, tetikleyeceğim dedi. Tetikleme ile ne yapacağını sordum, suni sancı diye düşündüm çünkü. Hayır, suni sancı son çare, biz adım adım gideceğiz, önce rahim inceltici ilaç vereceğim dedi. Durumlar böyle kızlar, kızımızı dört gözle beklemekteyiz. Hamilelerin %80 inde nişan denilen kahverengi akıntı geliyormuş, şu an nişan ya da sancı beklemekteyiz. Kızım sağlıklı doğsun da paşa paşa bekleyeceğim, ne yapalımAnnem geçen hafta sözde Türkiyeye döndü ama halen yaylada, evi toparlıyorlar, sağolsunlar, sanki doğurmayı bekleyen kızları yokmuş gibi rahatlar. Kayınvalidem her gün arayıp bir kaç kere annemleri soruyor, ne zaman dönecekler, gelmeyecekler mi... Bunaldım artık, bugün artık, anne biz annemlere güvenip bebek kararı almadık, gelen gelir, annemde olsa ne zaman geliyorsunuz diye baskı yapamam dedim, ama çok bunaltıyor yaaa, sanki kendisi çok geliyor. Püfff, ben rahatım valla, zaten bu saatten sonra kimseyi evimde istemiyorum, ilk 5 ay benim için en zor olanıydı ve tek Allah'ın kulu yardıma gelmedi, bu saatten sonra gelmeye kalkıp kızıma nasıl bakacağıma karışmasınlar zaten. Küsüm hepsine
Maasallah maasallah. Saglikla gelcek.
Iyi demissin. Fazla yorum yapip seni germeyeyim. Bosver, takmamaya calis. Son gunlerin tadini cikar. Ben dun gece resmen kriz gecirdin. Onun detaylarini da dogumdan sonra konusuruz
Son durum:
Sancım=0
Açılma=0
Kızımızın suyu= İyi
Cuma günü bir daha gideceğim,artık haftası dolduğu için doktor en ufak risk görürse cuma günü doğumu tetiklerim dedi, sorun yoksa pazartesiyi bekleriz dedi. Sordum, ya pazartesi günü de gelmeye niyeti yoksa ne olacak o zaman, tetikleyeceğim dedi. Tetikleme ile ne yapacağını sordum, suni sancı diye düşündüm çünkü. Hayır, suni sancı son çare, biz adım adım gideceğiz, önce rahim inceltici ilaç vereceğim dedi. Durumlar böyle kızlar, kızımızı dört gözle beklemekteyiz. Hamilelerin %80 inde nişan denilen kahverengi akıntı geliyormuş, şu an nişan ya da sancı beklemekteyiz. Kızım sağlıklı doğsun da paşa paşa bekleyeceğim, ne yapalımAnnem geçen hafta sözde Türkiyeye döndü ama halen yaylada, evi toparlıyorlar, sağolsunlar, sanki doğurmayı bekleyen kızları yokmuş gibi rahatlar. Kayınvalidem her gün arayıp bir kaç kere annemleri soruyor, ne zaman dönecekler, gelmeyecekler mi... Bunaldım artık, bugün artık, anne biz annemlere güvenip bebek kararı almadık, gelen gelir, annemde olsa ne zaman geliyorsunuz diye baskı yapamam dedim, ama çok bunaltıyor yaaa, sanki kendisi çok geliyor. Püfff, ben rahatım valla, zaten bu saatten sonra kimseyi evimde istemiyorum, ilk 5 ay benim için en zor olanıydı ve tek Allah'ın kulu yardıma gelmedi, bu saatten sonra gelmeye kalkıp kızıma nasıl bakacağıma karışmasınlar zaten. Küsüm hepsine
Sağol canım. Hayırdır canım, sana kim ne dedi, ne yaptı, şurda biz bize dertleşiyoruz :)
Bu arada bugün pepuke ile görüştüm, sesi iyi geliyor arkadaşımızın. Bir tek sondadan rahatsız haklı olarak, inşallah ondan da yarın kurtulur. Bu gece bol bol dua edelim ona, hem yarın Eymen'i kucağına alsın hem de sondadan kurtulsun.
birazdan oğlum gelecek uğrayamam.yemek de yapacağım.
dün iş yapmaktan,gece ve bugün de mihrimahla uğraşmaktan bittim.yarın bizim binadakiler gelecekler.dinlenmek istiyoruuuuuuuuuum....................
Son durum:
Sancım=0
Açılma=0
Kızımızın suyu= İyi
Cuma günü bir daha gideceğim,artık haftası dolduğu için doktor en ufak risk görürse cuma günü doğumu tetiklerim dedi, sorun yoksa pazartesiyi bekleriz dedi. Sordum, ya pazartesi günü de gelmeye niyeti yoksa ne olacak o zaman, tetikleyeceğim dedi. Tetikleme ile ne yapacağını sordum, suni sancı diye düşündüm çünkü. Hayır, suni sancı son çare, biz adım adım gideceğiz, önce rahim inceltici ilaç vereceğim dedi. Durumlar böyle kızlar, kızımızı dört gözle beklemekteyiz. Hamilelerin %80 inde nişan denilen kahverengi akıntı geliyormuş, şu an nişan ya da sancı beklemekteyiz. Kızım sağlıklı doğsun da paşa paşa , ne yapalımAnnem geçen hafta sözde Türkiyeye döndü ama halen yaylada, evi toparlıyorlar, sağolsunlar, sanki doğurmayı bekleyen kızları yokmuş gibi rahatlar. Kayınvalidem her gün arayıp bir kaç kere annemleri soruyor, ne zaman dönecekler, gelmeyecekler mi... Bunaldım artık, bugün artık, anne biz annemlere güvenip bebek kararı almadık, gelen gelir, annemde olsa ne zaman geliyorsunuz diye baskı yapamam dedim, ama çok bunaltıyor yaaa, sanki kendisi çok geliyor. Püfff, ben rahatım valla, zaten bu saatten sonra kimseyi evimde istemiyorum, ilk 5 ay benim için en zor olanıydı ve tek Allah'ın kulu yardıma gelmedi, bu saatten sonra gelmeye kalkıp kızıma nasıl bakacağıma karışmasınlar zaten. Küsüm hepsine
Gece eymenden gunduz fatih' ten dolayi uyuyaniyorum resmen zombi gibi geziyorum... Eymen beyler gunduz top atsan uyanmiyor gece ne yaparsan yap uyumuyor..
Bittim tukendim uykusuzluktan...
Varmidir bunun bi caresi su gunduz uyudugu gibi gece nasil uyumasini saglayabilirim...
Yoksa bu gidisat cok fena...
Umarim pepuke den yarin guzel haberler aliriz...
Caresi yok sanirsam.
Ben aglamamasina kusmamasina raziyim. ;( basagrisindan duramiyorum bugun. Gece resmen sinir krizi geciriyodum. Artik gelemiyorum sıkıntıya resmen.
Bu arada donuyorum ben yaa. Kombiyi actim. Selinde benim gibi olacak sanirsam. Usuyo sanki. Defnem hic usumezdi. Hala oyle. Incecik gezdirmistim. Bu sanki nanemolla. Kibarciga benziyo. Ugrascaz gibi. Kici basii eli ayagi buz gibi.
Ahh canim bu bebisler yedi bitirdi bizi.... Gece artik okadar bezdimki bebege kiziyorum resmen uyusana artik diye esimde ise gidecek kalkmis ne oldu diyor dunyadan haberi yok.. hic uyumadan gun geciriyorum .. dedimki bundan sonra seni kaldiricam dikicem Bebegin basina uykusuz kalda goreyim bir gun...
Bende actim gecen hafta kombimi evi ilikta tutuyorum hem Ben lohosayim hem bebis usutmesin... Nasil lohosaysam firt firt geziyorum kapicam sifayi...
Kombiyi acmakla iyi etmissin hasta olmalarindan iyidir sende kisikta yak Simdilik zaten soguyacak havalar...
sağlık sıhhatle doğsun da canım bir gün önce bir gün sonra önemli değil.sen de artık sabırsızlanıyorsun doğal olarak ama çok çok az kaldı canım.doğuma giderken bize haber ver olur mu tatlım dua edelim.güzel haberlerini de alırız inşaALLAH.içimizde anneliği ilk kez yaşayacak bir tek sen varsın.her şeyin heyecanlı olacak.
yanında eşin olursa yetiyor zaten canım,kimseye ihtiyacın yok,olmaz da inşaALLAH.
pepuke de yarın çok çok mutlu olarak evine bebeğiyle döner inşaALLAH.dualarımız o ve seninle tatlım.
tama o zaman
Selin ve babasikim olacak. Selin uyumuyo gazivar,mama yemiyo vs. ayni terane. Digeri de 12 senedir ayni. Aaaah ahhhhprevia olasica.... uzun hikaye bunlar. Dogumuna yetismez yarim kalir. Bi dogur oyle gel sen.
Canim bu senin kiz cokmu nazli olacak acaba.. sen sabirsizlandikca o gelmiyor sanki, er yada gec gelicek sunun surasinda ne kaldiki...
Aslinda okadar haftayi sabirla bekledik ama Su son haftalar yokmu hic gecmek bilmiyor valla...
Istesede
Dogumun yakin canim su son gunlerinde kimseyi takma kafana bu gunlerin kiymetini bil canim... Insallah normal doguracaksin kimseye ihtiyacin olmayacak...
Hadi bakalim dort gozle bekliyoruz senin guzel haberini Insallah.
Ise gidiyo.ar yabizden yorgunlar. 9,5 sene calistim bu kadar yorulmadim ben. Bu adamlar hasta eder walla.
Oyle boyle degil karda kalmis gibi dondum iki gundur. Kucugumde ayni. Defnemi gorsen soyundu resmen. Bu kis cok kavga cikacak bizde.
Sende otur azcik
Canim gecen Ben sana demedimmi 20 kasima gelir diye bak sali ayin 20 so oluyor benim tahminimde o yondeydi... Gerci bu pek gelme degilde zorla getirilme oluyor ama neyse haticeye degil neticeye bak..Sağol canım, bakalım inşallah sorunsuz olacak herşey. Giderken size haber vereceğim tabii ki, sizin güzel,hayırlı dualarınız olmadan doğuma girmem :) Başkada kimseye haber vermeyeceğim zaten hastaneye giderken, eşimle konuştum, bebek doğduktan sonra ya da doğmasına çok yakınken haber vereceğiz, kimse önceden gelip elimi ayağıma dolaştırıp benim sinirlendirmesin, güzel günlerde gerginlik ve stresten nefret ediyorum, eşimle biz çok rahat sakin insanlarız, kimsenin bozmasına izin vermem. Aynen dediğin gibi canım, ilk annelik olduğundan en ufak şey bile benim için inanılmaz heyecanlı ve güzel, içim hep kıpır kıpır. Eşime dün diyorum ki, biz 11 sene evlenmedik, dolayısıyla kızımızı beklettik, şimdi o da bizi bekletiyor
Dertler bitmiyor hiç değil mi, hepimizin sürekli bir derdi oluyor. Bazen herşeyi kafaya takıyorum, sonra biraz ayılınca amaaaan, değer mi, kim ne derse ne isterse yapsın, umurumda değil, hayat iste herşey her zaman istediğimiz gibi olmayacak deyip kendimi avutmaya çalışıyorum. Ama bu hafta biraz daha ağlak ve duygusal oldum, annemler yüzünden hergün gözlerim kızarıyor. Bir tek bu sabah harika uyandım, çok yakın arkadaşımın mesajı sayesinde, bugün bize geliyor, gece de bizde kalacak. Nikah şahidimdi aynı zamanda, tam 1 sene 1 aydır (nikahımdan beri) görmüyordum, şimdi yeğenini sevmeye geliyor güzel teyzesi. Annem babam merak edip gelmiyor aramıyorsa ne yapayım, arkadaşım sağolsun bugün hayata döndürdü beni. Umarım senin de sinirlerin yatışmıştır biraz, Selin'le işin zor olacak vallahi,annesini şimdiden çok uğraştırıyor, gerçi küçükken huysuz,yaramaz olan büyüdüğünde çok uslu derler :) Kim bilir benim kız bana neler etçek
Nazlı olacak bence de teyzesianneyi bekletmekten zevk alıyor tatlı kurbiş İşin kötüsü babası sakindi, hiç acelesi yoktu, onun ayarını da bozdum, o da benim gibi artık Diyorum ki en zor zamanlar geçti 3. haftalıkken bak şimdi 9 aylık oldu, sabret, zaman aslında çabuk geçiyor diyorum ama dinletemiyorum kendime. Ama dünkü kontrolden sonra biraz daha rahatım en geç salı günü kızım kucağımda olacak sağlıcakla inşallah. Dün doktorun bahsettiği rahim yumuşatıcı tetikleme yöntemine baktım, 1 gece önceden yapılıyormuş, ertesi sabah doğum başlıyormuş, eğer kendiliğinden gelmezse kızım, en geç pazartesi günü doktor bu yöntemi deneyecek. Cuma günü risk çıkmazsa tabii. Aslında bana kalsa bu suni yöntemleri zorunlu kalmadıkça istemiyorum ama doktorlarda risk almak istemiyor tabii ki.
Şimdi hepiniz doğum yaptığınıza ve kuzularınızı sağlıcakla kucağınıza aldığınıza göre söyleyebilirim, taa en baştan beri bilerek söylemiyordum kimseyi korkutmayayım diye. Hamileliğimin 2. ya da 3. ayında ( ki düşük tehlikemin olduğu zamanlardı) annem telefonda demez mi, kızım, bizim komşu ... nın kızı hamileydi, zamanı gelince doğuma gitmiş ama bebek ölü doğmuşYaaaa hamile ve tehlikeli durumu olan birine bu denir mi? Annem sağolsun bazen aşırı ince fikirli oluyor bazen de böyle Şimdi acele edip kızıma kavuşma isteği bundan kaynaklanıyor biraz, arada sırada içime şeytan giriyor. Doktorlarda bu yüzden 40. haftadan sonra fazla beklemek istemiyorlar anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?