- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.541
Sagol canım yaramazlikta rekor kiriyoruz...
Zaten dökülme zamanlarıda gelmiş dr öyle dedi ama daha kendiliğinden giden yok... Yarende erkenmi döktü canım yaşıtlar fatihle daha duruyor bizim dişler...
Eymen bu 2 gündür fazlaca kusuyor anlamadım gitti...
Doğduğundan bugüne baya bi değişti siyah saçları kumrala döndü ... Ten rengi açıldı pamuk gibi bişey oldu...
Bu aralar pek keyfi yok mız mız bide gece oturuyor gündüz uyuyor... Artık kıyafetletimiz küçük gelmeye başladı bugün kaldırdım olmayanlarimizi...
Siz nasılsınız Canim aras beyler nasillar?
yaren ablalik yapıyormu kardeşine kıskançlık varmı?
Benim fatih çok erken çıkarttı dişlerini hatta 2 yaş dişleri 1.5 yasinda çıktı ilk dışı 4.5 aylıkti çıktı herkez erken düşer dedi ama daha düşen yok... Birini becerdi kırdı gerisi bakalim nezaman düşecek...cnm yaren bıraz acelecı gecen kış başladı 4 tane dökuldu gerı cıktı dahada sallanan yok
maşalla kardeşıyle aralar cok ıyı kıskanclık yok fatıhte durum nasıl
bende kaldırdım dun akşam ay hıc doyamadıgım kıyafetler kuculdu ayın 19 unda gıtcez bakalım ne kadar olmuş kg almışmı sut yaramışmı mama takvıye ıstıcekmı dr 2 haftalıkken 4240 cıkmıştı sızde durumlar nasıl
Canım değişmez korkma 15 günden sonra belli ederdi zaten ... Benimkinin baştan beridir gündüz uykusu ağır gece daha hafif 2 saat 3 saat en az uyanık kalıyor yada sabah ezanindan sonra uyuyor 12 civarı kalkıyor hep... Gunduzde gece uykusu gibi valla karnını doyurup uyuyor...fburak bu arada eymenın huyu degıştımı gece uyku yok demışsın ay korktum bızımde degışırmıkı yav böle cok guzeldı
Benim fatih çok erken çıkarttı dişlerini hatta 2 yaş dişleri 1.5 yasinda çıktı ilk dışı 4.5 aylıkti çıktı herkez erken düşer dedi ama daha düşen yok... Birini becerdi kırdı gerisi bakalim nezaman düşecek...
Canım benim oğlan 3.350 doğdu 8 gün sonra 3.700 du kilosu.. ama boya gidiyor suan maşallahi var sağlık ocağında olcturdum hemşire teyzesi dediki maşallah kimseye söyleme boyunu posunu gayet güzel uzamış dedi...
Arasta maşallah tombis olmuş canım mama takviyesini napcan Canim kilo alıyorua bebisin sütun yetiyordur... Bende mama takviyesi yaptım baştan yetmiyordu kestim 2 gündür idare ediyoruz manasız...
Zaten kilo alıyor iyice şişirme mamayla sakın valla asud ve ben mama vermemek için 40 takla atıyoruz burda... Ben bi gece sabahladim vermedim sürekli memedeydi sabah pes ettim Canim...
Ben küçük kıyafet fazla almadım canım 3 ayliklari giyiyor simdi tulumlarda 3- 6 ayliklari giydiriyorum zaten en çok o boylari almıştım ben..
Canım değişmez korkma 15 günden sonra belli ederdi zaten ... Benimkinin baştan beridir gündüz uykusu ağır gece daha hafif 2 saat 3 saat en az uyanık kalıyor yada sabah ezanindan sonra uyuyor 12 civarı kalkıyor hep... Gunduzde gece uykusu gibi valla karnını doyurup uyuyor...
0 3 leri kaldırdım ben kasiyor onlar Canim bizide tulumda 6 ay giyditiyorum alt üst takımlarda 3 ayı giyiyor onlar oluyor üstüne...ay cnm benım ıstermıyım hıc durduk yere ama ancak dr gelışımı konusunda gereklı görurse yanı kg alımını az bulursa o zaman mama verırım
ayın 19 unda anlaşılcak artık ama kıyafertlere göre kg alımı guzel gözukuyo
ay ınan ben 0 3 ay aldıgım 2 tane kıyafetı gıydıremedım bıle
tos tos oğlum benım ay bız göremıcezmı cnm eymenı
ay ağzından bal damlıyo cnm ya ınşalla böyle devam eder eymencıkte ınşalla gece gunduz olayını tersıne cevırır
cnm sendede öylemı 2.bebekte daha rahat oluyo ınsan sankı dımı endışeler flaan dahaa z olunca bebeg daha cok zaman oluyo
0 3 leri kaldırdım ben kasiyor onlar Canim bizide tulumda 6 ay giyditiyorum alt üst takımlarda 3 ayı giyiyor onlar oluyor üstüne...
Kilo alimi varsa zaten sorun yok fazla almasida iyi değil... Ben kilodan çok boyunun uzamasını isterim...
Gerci bizimkide gidi midi sarkmaya basladi bu hafta tombisledi..
Zaten dr gerek görürse mama takviyesi başla.. hem kilo almış zaten
Nezaman gidiceksin kontrole? Ben aklıma estikce sağlık ocağında tarttirip ölçtütuyorum...
cnm naptın yedınmı böreklerı falan
y bneım ıştahım ınanaılmaz gıttı cnm sadece su ıstıyo zorla yemek yıyorum agzımda buuyo resmen
Inşallah döner tersine canım ... Ben fatihi tek yıkamaya korkardim ilk doğduğunda bunda tek başıma yikiyorum... Daha tecrübeli olunca korkularda olmuyor...
Bu arada aras düşürdümu göbeğini canım..
Benimde bu hafta açıldı istahim canım.. 1 tepsi baklavayi yedim Canim 1 haftada geldim gittim yedim borekte yedim...
cnm benım aynı gun ölçturmuştuk sağlık ocagında 220 gr fazla cıkıyo bende hep aynı yerde tkıp etmek ıstıyorum nasıp olursa 19 kasımda gıdıcez kontrole
ma merak edıyo ınsan cok ayın 19 unda ılk aşımızda var
Bizimde 23' unde kontrolümuz aşımızda var...
Kalça usg side var ogün cekilcek..
Işitme testi 2. Topuk kanı. Vs yaptirdinmi?
dımı ama bızde eşim gunduz evde oldugu ıcın beraber yıkıyoruz
ay sorma göbegımız tam 17.gunde duştu bı rahatladımkı sorma
Ya birileri olunca beraber yikiyorumda genelde tek yıkıyorum daha zevkli.. Neyseki düşmüş canım baya geç düşmüş... Ablası kacgunde düşürdü?
Benim 2 side 4. Günde düşürdü..
ay neguzel erken den o stres gıtmış ablamız ya 9. yada 10.gun duşuruştu göbek kordonu kalındı sanırım onunla alakalıymış ama dertlı oldum duştumu duşmedımı dıye
bı ara kanıyo demıitın cnm sımdı durum nasıl
Canım hayirlisiyla düşmus ya onemli olanda o...
Geçti canım sık görülen biseymis bu drda öyle demişti sağlık ocagindads öyle dediler.. aktif kanama değilde kabuklanp düştu yeniden kabuklandi öyle kiyafete falan kan bulascak derecede değıldi..
ekım topiğindede okudum cnm bı kaç kışıde olmuş normal demekkı
senınkanama ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?