Plasenta previa

Ne guzel yapmissin. Hangi hastanedeydi?moral olmustur.

Bende disardaydim ama telden baglanamadim bi turlu foruma. Sinir oldum.
Verem asisini olduk bugun. Kusma cok artmisti bi tarttirdim kilo almamis neredeyse. Doktorumuzu aradim. Ilac baslayalim dedik. Usutme olmadina emin olmak icin bi umut bugunu bitircem ilacsiz. Kusma artarsa gene basliycam. Asiri bi kusma vardi c.tesinden beri.
Bi taraftan da c.tesi defnem in dogumgunu ona hazirlaniyorum. Kadir has a gittim az kaziklandim geldim tabi.
Herkes iyidir umarim bu arada.

Yeliz canim oglun kabullendi mi. Dis kutulari var ondan alsan faydasi olur mu ki?

canım benim darısı sana inşaALLAH.rahmini aldılar.dün gördüm canım hastanede.aynı şeyleri yaşadığımız için tahmin edebiliyorum neler yaşadığını.ağrısı çok tabi.bir hafta oldukça yoğun ağrı olacak.benim o evdeki 5 günüm çok çok zordu.hiç geçmeyecek sanmıştım.bir de idrar yaparken bile çok kötü bir gaz ağrısı oluyordu aşağı doğru bastıran.o ağrı iki hafta sürmüştü.benim mesaneyle de uğraşıldığı için olmuş olabilir.görüştüğümde iletirim canım benim.
sütünden sağıp vermeyi düşünüyorlarmış.ameliyatın ilk günü o ağrılarla kalkmak mümkün değil maalesef canım.öğlene doğru kalkmış olması lazım.hiç kalkamam sanmıştım ben ağrılardan ama korktuğum gibi olmamıştı.
dün size söylemeyi unuttum.dualarınızı ve sevincinizi ilettim pepukeye.haberleri var mı diye sordu.hep dua ettiler,çok sevindiler dedim.çok mutlu oldu.

geçmiş olsun canım.ilaç fayda verir inşaALLAH.dün bizim dr.bir aşı yazdı,mevsim hastalıklarını önlüyormuş ve üç aya kadar yapılmalıymış.145 tl.bir de burnumuz için aspiratör tavsiye etti.biz de bir tuhaf olduk.ne uyuyoruz ne yiyoruz.bir huysuzluk,sıkıntı.dün artık yoruldum ayağımda salladım saatlerce.ağlıyor emzirmeye çalışıyorum ağlıyor ağlıyor......dün yorgunluktan öldüm resmen.
geçen bir yerde okumuştum.uyumayan çocuğa 11 kez okunmalı diye.mülk suresinin bir ayeti.ben unuttum tabi akşam:)
vece alna nevmeküm sübata.

pepuke çamlıca hospitalliumda canım.bize epey uzak ama onu görmek istedim.hem de ordaki çocuk doktoru çok mükemmel.bir kontrol etsin istedim.

Geçmiş olsun canım, kızımız anneyi yormaya ve üzmeye devam ediyor desene. İnşallah üşütmeden değil de gelip geçici bir durumdandır. İşiniz zor vallahi, bir de bizim bebekler kış bebekleri, bakması da daha zor. Ben de şimdiden düşünüyorum, inşallah kızımı hasta yapmam diye. Sanki doktora götürürken bile hasta yaparmışım gibi geliyor, evhamlıyım galiba :)

Annem hacıdan bugün döndü, önce yaylaya gitti (Bolu'da). Aşırı sıcaktan aşırı soğuğa gidince kesin grip olacak, çünkü yayla şu mevsimde - eksi derecelerde. Grip olursa da yanıma yaklaştırmayı pek düşünmüyorum ama bakalım. Tam doğum üstü ben grip olursam bebeğimde doğar doğmaz grip olur. Çok kötü oldu benim için.

Allah kabul etsin canım.inşaALLAH hiç biriniz grip olmazsınız.kış bebekleri daha rahat büyüyor.benim oğlum 4 aralıkda doğmuştu.rahat rahat giydirmiştim her şeyini.zaten küçük olunca ancak evde geçiyor zaman.o arada kış geçiyor ve nasıl büyüdüğünü anlamıyorsun.kızım ağustosda doğmuştu.hem ben hem o yanıyorduk.badiyle bile seriliyordu yavrucak.bir de yazın gelen giden çok oluyor.kışın kendi halinde evde geçiyor zaman.dr. vs giderken bir şey olmaz rahat ol canım.zaten senin ilk sütün de onu hastalıklardan koruyacak içerikte elhamdülillah.yalnız akrep burcu çocukları biraz zordur,kendimden bilirim.
bün pepukeyle seni de konuştuk.inşaALLAH o da sağlıkla doğumunu yapar dedi.şurda kaç günün kaldı,belki daha önce de olur Allah bilir.:)

canim suan sorun yok .. yenisinin cikacagina ikna olmus durumda... Her sabah kalkip bakiyor ciktimi diye... Ay bir disi giyti konusmasi kaydi resmen...

Canim benim eymende basladi kusmaya gazi cikiyor yinede baya baya kusuyor...
Acaba usuttukmu naptik bilrmedimki... Yada banyo yaparken Su falanmi yuttu ... Iyice paranoyak oldum resmen... Olurmu olur annemde usutse kokar kusmugu diyor ama nebiliyim...

Valla zor olsa gerek dikine olunca dikisler kalkarken geriliyordur Muhtemelen...

Sende hic kanama yapmismiydi dikislerden? Zorlanmasi kotudur ya... En iyi sen bilirsin anlarsin...

Sen olmazsan belki bizim pepukeden haberimiz olmayacakti yattigi icin pek aktif olamiyordu...
Eminim ona cok moral olmustur bizim destegimiz...

Bende dun aklimdan gecirdim keske yakin olsaydi bende imkan bulup gidebilseydim gormeye....

Normalde bana yakin oturuyor beylikduzunde bende avcilardayim ama hastanesi cok uzak .. bu civarda olsaydi mutlaka gider gorurdum onu...
Neyseki iyi olduklsrini biliyoruz cok sukur...

Demek Anne sutunu sagip vericekler demekki agizdan beslenebilir visa guzel bir haber...
Yarinmi cikiyorlar eve ? Insallah eymen pasamizin bir sikintisi olmazda annesiyle cikar eve... Ama kuvozde kalmasi gerekiyorsa oda zor olacak hastanede uzak evlerine insallah beraber cikarlar...

Canim insallah hasta olmazsin bendr cok korktum grip olmaktan hemen kaparim cunku gribi hava sogumaya gorsun...

Bdt ne 9 guncuk kalmis hayirlisiyla bi kurtulsaydin sende bi rahatlasaydik...

Sağol canım. Hastalık v.s. konusunda içimi rahatlattın gerçekten. İlk defa anne olacağımdan dolayımıdır bilemiyorum ama kızımı hasta yapıcam diye korkuyorum niyeyse, delimiyim neyim, sıkıntıdan belki de :) Eşim oğlak ( 21 aralık) ben oğlak (31 aralık), biz ikimizde çok uslu bebeklermişiz. Annem beni beşiğe koyar ben kendi kendime uyurmuşum. Evet kızımız muhtemelen akrep olacak, çok mu huysuz oluyor akrep

Sağolsun canım arkadaşım, bir de o haliyle beni düşünürmüş O sağlıcakla doğurduya inan daha mutluyum, bir de kendine gelsin, şuraya iki satır bir şey yazabilsin daha da mutlu olacağım. Şu an arasam herkese anlattığı şeyleri telefonda bana da anlatacak ve muhtemelen canı daha da sıkılacak, bunaltmayayım diye aramıyorum, yoksa sesini duymak için aramak istiyorum. Eymen'ini kucağına alsın,biraz mutlu olsun o zaman arayacağım. Benim doğum belirtim hiç yok canım, ben çok sabırsız bir insanım, bir de hep alışmışım çevremden, 38. ya da 39. hafta doğumlarına, şu an sanki geç kalmışım gibi hissediyorum, halbuki en az 9 günüm var daha, belki de daha fazla

Canim insallah hasta olmazsin bendr cok korktum grip olmaktan hemen kaparim cunku gribi hava sogumaya gorsun...

Bdt ne 9 guncuk kalmis hayirlisiyla bi kurtulsaydin sende bi rahatlasaydik...

İnşallah olmam canım. Sorma yaaa, beni sona attınız Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum, ağlayacağım vallahi Şaka maka az kaldı, heyecan dorukta bekliyoruz. Babasının tahmini 10 kasım, benim ki 15 kasım idi, bakalım hangimizin tahminine yakın doğacak :)

cnm benım napıyosun bakalım bebışler nasıl
oğlunun dışı kırıklmış cnmgecmış olsun sut dışıydı dımı şanslısınız
bızımyarenın ön sut dışler dökuldu yenıden cıktı aa ne yapılırdıkı o zman eymen bey nasılar bakalım kusuyı he bızımde arada fazlaını hafıften cıkarıyoo ama kusma modunda degıl ama yaren varya her beslenmeden sonra kusuyodu daha hastanede başlamıştı ınşalla deva etmez cnm cok zor ya

Canim cok saol. Okuyayim bende.
Rota virusuu icin. Ben de yaptirdim. Bi doz daha var.onumuzdeki aylarda.
Inatlastim ilaca baslamadim. Bu geceye de bakicam. Azaldi sanki kusmasi. Bu ilaca basladinmi 4-5 ay kullaniliyor. Hic istemiyorum.

bugün görüşmedim ama ben de merak ediyoum nasıl olduklarını.hayırlısı olsun,bebişiyle evinde geçirir inşaALLAH haftasonunu.şöyle kucağımda dediğini duysak hepimiz daha çok sevineceğiz.
yelizciğim ameliyat sonrası ilk gün kasığıma doğru ağrı çoktu.ikinci gün göbek alt ve üstündeydi.sonraki günler karnımın tamamındaydı ağrı.en çok göbeğimin sol yukarısı çok canımı yaktı.daha yeni yeni geçti diyebilirim.bugün bile hissettim yani.dikişlerimin de eski sezeryan kesiğine doğru olan kısımda gerilmeden dolayı 3-4 gün hafif kanama oldu.paniklemiştim,hocaya sordum normal demişti.
gelip geçici çok şükür ama zor bir ameliyat.öncesinde ki negatif psikolojinin etkisi,akabinde korkulan büyük bir ameliyat......ağrıları daha fazla hissettirmiş olabilir.bir de gaz sancısı tabi.gaz aslında tüm ağrıların müsebbibi.gerildikçe karın kesikler,dikişler ağrıyor haliyle.
pepukem şu bir haftayı da atlatsın hayırlısıyla kendini daha iyi hissedecek.annesi ve kız kardeşi de yanında destek ve yardımcı olurlar eminim.
benim yalnız olmam psikolojimi epey etkilemişti.kısmet artık.sağlık olsun da her şey bitiyor bir gün.:)
yakınında olsa giderdin tabi ki canım benim.
ben de öyle stresli gittim ki sorma.oğlumun hergün aynı saatte gelen servisi 15 dk.gecikti.eşim işteydi,işten araç istemiştim.oğlumu servise vereyim derken benim araç geldi.kızımla oğlumu karşı komşuya bıraktım apar topar.bebeğin eşyalarını alıp fırladım.vaktinde dönüp kızımı okula göndermem lazım.o yüzden pepukenin yanında fazla kalamadım.indik,mihrimah huysuzlandı.ayakta zor güç içerdeki hastanın çıkmasını bekledik.Allah'tan sıra bizdeydi.çok vakit harcamadan muayenemizi olup süratle çıktık hastaneden.muayene sırasında karşı komşum arayıp duruyor.öyle bir panik ve heyecanla gidip geldim ki sorma.
bize bir saat uzak orası.evde çocukların yanında biri olsa rahat gidip gelirdim.

ben de geç kalmayı,sona kalmayı hiç sevmem.seni çook iyi anlıyorum.ilk bebeğimde herkes doğurdu en son ben kalmıştım.bebekleri gördükçe insan bir an önce kendi bebeğini kucaklamak istiyor.çok çok az kaldı bak 9 güncük.ben son 2,5 ayı nasıl yaşadım hatırlamıyorum inan ki ve sizlerin son haftalara geldiğinize bile inanamıyorum.
akrep bebekleri sakin ama büyüyünce biraz zor oluyorlar.netten baksana akrep bebeklere daha net öğrenirsin.:)

Saol canim. Defnem 10 kasim ( yarin :)) daha bi kis ama hic hastalik gormedim sukur. Bakilir korkutma gozunu. Hasta felan yapmazsin.
Gozun aydin. Hastalari eve bile alma. Ozellikle simdi.

Walla bilmiyorum. Annamin tabiriyle ciplak gezdiriyorum :) usutmeolsun. Reflu cok fena sutten de alirmis ya. Bende ince geziyorum hala. Giyiineyim bari.

Bu arada ben telden acamiyorum artik forumu. Sende de sorun var mi?

Canim cok saol. Okuyayim bende.
Rota virusuu icin. Ben de yaptirdim. Bi doz daha var.onumuzdeki aylarda.
Inatlastim ilaca baslamadim. Bu geceye de bakicam. Azaldi sanki kusmasi. Bu ilaca basladinmi 4-5 ay kullaniliyor. Hic istemiyorum.

inşaALLAH tamamen geçer canım.mihrimah da epey kustu şimdi hala çok kustuğu da oluyor.diğerlerin de dr.fazlasını çıkarır normal demişti.ben de normal diye düşünüyorum.rota virüsünü duymuştum.dün de dr. söyledi ama o telaşla uçup gitmiş kafamdan.
haftaya benim binamdaki komşular geleceklermiş.cuma da iş arkadaşlarımı alayım da bitsin istiyorum.sonra ufak tefek kalabalığım olur artık.

Son düzenleme:

Selin decok kusuyo da son hafta asiri olmustu artik. Kilo daalmamis zaten. Insallah normale doner hepsi.
Ben daha mevlit bile yapamadim komsularda parca parca geliyor. Bugunlerde hic kalabalik istemiyorum. Sinirlerim tepemde hersey batiyo sanki.
Ama yarin defnemin dogumgunu. Temizlik yaptim biraz. Borek hazirladim, kek yaptim. Yarin da mercimek koftesi yapcam. Pastada tamam sayilir.kurupasta da hazir olsun. Bi kurabiye yapmaya bile halim kalmadi. Yeter mi sizce? Aile ici olacakti aradan biesimin arkadasi cikti .

Son düzenleme:

Canım 10 kasım zor bir ıhtimal 15 Belki ben 20 kasım diyorum varmi arttıran...

Sekerim biz atmadık seni sona sonda pepuke vardı zaten ben hep onun senden önce doğuracağını düşünüyordum hatta benden bile... Neyse herkez sağlıkla kurtulsunda ha once ha sonra...

Rabbim sana sabir versin böyle belirsiz beklemekte zor...
Inşallah tez zamanda doğumun gerçeklesir...

Sagol canım yaramazlikta rekor kiriyoruz...

Zaten dökülme zamanlarıda gelmiş dr öyle dedi ama daha kendiliğinden giden yok... Yarende erkenmi döktü canım yaşıtlar fatihle daha duruyor bizim dişler...

Eymen bu 2 gündür fazlaca kusuyor anlamadım gitti...

Doğduğundan bugüne baya bi değişti siyah saçları kumrala döndü ... Ten rengi açıldı pamuk gibi bişey oldu...
Bu aralar pek keyfi yok mız mız bide gece oturuyor gündüz uyuyor... Artık kıyafetletimiz küçük gelmeye başladı bugün kaldırdım olmayanlarimizi...

Siz nasılsınız Canim aras beyler nasillar?
yaren ablalik yapıyormu kardeşine kıskançlık varmı?

inan empati kurmaya çalısiyorum kuramiyorum zor bir süreç olsa gerek.. dediğin gibi gaz olayi zaten çok fena şiştikce daha gerilip acir... Sen cok şükür atlattin en kötü evresini Darisida pepukenin basina insallah...

Inan yakınımda olsaydi gitmek görmek isterdim baya uzak... Gerçi sanada pek yakin degilmis ...
Insallah yarın çıkacak sanırım bebisi kucaginda çıkmak nasip olur...

Akrep kizlari anlatilmaz yasanir diyorum. Gel bi gor benimkini derim :)
Benim sancim 41. Hafta baslamisti. Hayirlisi nezamansa o zaman gelsin.
Gerci sen oglak erkegiyle basediyorsun. Bunu da halledersin. Esim de oglak.

Son düzenleme:

Sende dikkat et canım kendine giyin biraz canım. Ben giyiniyorum valla zaten çabuk sifayi kapıyorum ben...
Dediğin gibi reflu olmasında usutme olsun o geçerde bisekilde öyle böyle... Neyse bakalim yarından devamedecekmi bu durumu...
Bizede kılık kıyafet yetmiyor makina makina yikadik hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…