- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.501
Dun yaramaz oglum disini kirdi.. gece gece hemde .. disciye goturduk cekti disini cok agladi disimi geri verin diye... Yenisi cikacak dedim nafile aglandi durdu...
Cok zor bir gece gevirdim onu uyutum ferment busefer bebis kalkti 2 saati gecikte onla cebellestim cok uykusuzummm...isin kotusude uyuyamiyorum...
Geçmiş olsun canım. Ben küçükken dişlerimi biriktirip kolye yapmıştım, o günler aklıma geldi :) Kıyamam ona ben, daha bir sürü dişi çıkacak:)
pepuke mesaj çekti gece kanaması olmuş.şimdi hastanede.11 de ameliyata girecek.mesajı görünce elim ayağm titredi.kanamam olduğu geceyi yaşadım sanki.o da çok bunalmış,bir an önce bayımak istiyorum diyor.dualarımızı bekliyor kızlar.telinin şarjı bitmek üzereydi.kardeşinin nosunu verdi.
benim de bugün misafirim var.bebek de durmuyor.haber aldığımda sizinle paylaşmaya gayret edeceğim.
Allah'ım onu tez zamanda bebeğine sağlıcakla kavuştursun, şu an kavuşmuştur hatta. Güzel haberlerini bekliyoruz, Ateş hoca kızımızı bebeğine sorunsuzca kavuşturacak inşallah.