• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Dun yaramaz oglum disini kirdi.. gece gece hemde .. disciye goturduk cekti disini cok agladi disimi geri verin diye... Yenisi cikacak dedim nafile aglandi durdu...
Cok zor bir gece gevirdim onu uyutum ferment busefer bebis kalkti 2 saati gecikte onla cebellestim cok uykusuzummm...isin kotusude uyuyamiyorum...

Geçmiş olsun canım. Ben küçükken dişlerimi biriktirip kolye yapmıştım, o günler aklıma geldi :) Kıyamam ona ben, daha bir sürü dişi çıkacak:)

pepuke mesaj çekti gece kanaması olmuş.şimdi hastanede.11 de ameliyata girecek.mesajı görünce elim ayağm titredi.kanamam olduğu geceyi yaşadım sanki.o da çok bunalmış,bir an önce bayımak istiyorum diyor.dualarımızı bekliyor kızlar.telinin şarjı bitmek üzereydi.kardeşinin nosunu verdi.

benim de bugün misafirim var.bebek de durmuyor.haber aldığımda sizinle paylaşmaya gayret edeceğim.

Allah'ım onu tez zamanda bebeğine sağlıcakla kavuştursun, şu an kavuşmuştur hatta. Güzel haberlerini bekliyoruz, Ateş hoca kızımızı bebeğine sorunsuzca kavuşturacak inşallah.

kızlar kardeşi aradı eymen kuzumuz sağlıklı bir şekilde doğmuş.elif ameliyatta halen.11.30 da girmişti.hemen hemen çıkmak üzere inşaALLAH.

Geçmiş olsun canım. Ben küçükken dişlerimi biriktirip kolye yapmıştım, o günler aklıma geldi :) Kıyamam ona ben, daha bir sürü dişi çıkacak:)

Allah'ım onu tez zamanda bebeğine sağlıcakla kavuştursun, şu an kavuşmuştur hatta. Güzel haberlerini bekliyoruz, Ateş hoca kızımızı bebeğine sorunsuzca kavuşturacak inşallah.
Bende saklardim dislerimi... Kolye yapmakta enteresanmis...

Annemin yorumunu duysan gulmekten oldum dun... Biz sizin disinizi yorgan ipiyle cekerdik sende ceksrydin niye disciye goturdunki diyor bide... Dedim anne hangi devirde yasiyordun sen.. ne o nuh nebiden kalma yontemler... Sanki Ben hatitlamiyorum nasil cektigini sallanan dislerimi sanki cok basit bir yontemdi ... Heleki simdiki cocuklar daha fena biz saftiriktik... Ben hic cekilen disime aglamadim uzulmedim....

Fatihi gorme canim disim guzel disim gitti diye diye agladi...

Sonra oturdum anlattim bunlar bebeklik sut disin bunlar dokulecek hep ana dislerin cikacak dedim oyle ikna oldu... Sabah kalkmis bakiyor Anne ana disim cikmamis hala diyor...

Umarim suan ana ogul hasret guderuyirlardir okadar zorlu bir kavusmanin ardindan...
Temmenimiz herseyyin yolunda ve guzel oldugu yonunde...

Bir iyi haberlerinide alsaydik Allah'in izniyle soyle derinden bir oh cekseydik...

Bu arada kaptirdin sirani pepukeye... Bizim aramiz suan ram 15 gun oldu... Adasimiz eymenimiz Umarim suan annesinin koynisinde huzurludur...

Insallah cok agrisi olmaz pepukeninde dikine kesicekti sanirim dr oda cok zordur en iyi dagci anlar pepukeninde halunden...
Sag salim bi kurtulsunda o acilar agrilar eminim viz gelir...

kızlar kardeşi aradı eymen kuzumuz sağlıklı bir şekilde doğmuş.elif ameliyatta halen.11.30 da girmişti.hemen hemen çıkmak üzere inşaALLAH.

Ayy masallah eynen pasamiza...
Uzun surmus demekki zorlu gecti... Neyseki hersey yolunda annemizde cikacak insallah sag salim...
Tesekkur ederiz canim okadar isin arasinda bizim habersiz birakmadin...

Olduda bitti maaşallah :nazar::nazar::nazar: 2. Eymen'imizde gözlerini açtı dünyaya, Allah analı babalı mutlu günlerde büyütsün. Pepukede iyidir inşallah, bir süre ağrı sızısı olacak, ama eminim ki oğlucuğuna sağlıcakla kavuştuğu için o ağrılar ona hiç dokunmayacak. Dört gözle pepukenin haberini bekliyoruz.

Bende saklardim dislerimi... Kolye yapmakta enteresanmis...

Annemin yorumunu duysan gulmekten oldum dun... Biz sizin disinizi yorgan ipiyle cekerdik sende ceksrydin niye disciye goturdunki diyor bide... Dedim anne hangi devirde yasiyordun sen.. ne o nuh nebiden kalma yontemler... Sanki Ben hatitlamiyorum nasil cektigini sallanan dislerimi sanki cok basit bir yontemdi ... Heleki simdiki cocuklar daha fena biz saftiriktik... Ben hic cekilen disime aglamadim uzulmedim....

Fatihi gorme canim disim guzel disim gitti diye diye agladi...

Sonra oturdum anlattim bunlar bebeklik sut disin bunlar dokulecek hep ana dislerin cikacak dedim oyle ikna oldu... Sabah kalkmis bakiyor Anne ana disim cikmamis hala diyor...

Umarim suan ana ogul hasret guderuyirlardir okadar zorlu bir kavusmanin ardindan...
Temmenimiz herseyyin yolunda ve guzel oldugu yonunde...

Bir iyi haberlerinide alsaydik Allah'in izniyle soyle derinden bir oh cekseydik...

Bu arada kaptirdin sirani pepukeye... Bizim aramiz suan ram 15 gun oldu... Adasimiz eymenimiz Umarim suan annesinin koynisinde huzurludur...

Insallah cok agrisi olmaz pepukeninde dikine kesicekti sanirim dr oda cok zordur en iyi dagci anlar pepukeninde halunden...
Sag salim bi kurtulsunda o acilar agrilar eminim viz gelir...

He he :52::52: şimdiki çocuklara o yöntemleri uygulasak ömür boyu nefret ederler bizden, halbuki biz dediğin gibi herşeye tamam derdik. Ben de hiç üzüldüğümü hatırlamam vallahi, hatta kolyem uzuyor diye sevinirdim:1::1: Annemler üzülmeyeyim diye kolye fikrini uydurmuşlardı, benim gibi saflarda dişi dökülüp kırıldıkça sevinirdi, kolye büyüyor diye. Heeey gidi günler heeey :) Fatih'ede çok güldüm, canım benim, sabah hemen çıkacağını sanmış, yerim onu ben:52::52:

Çağla, Mihrimah, Selin, Mustafa Asaf, Eymen ve Eymen :emir_bebek: Öykü nerdesin kızım, hadi artık yaaa:36::36: Kimse sırasına uymadı zaten, oyunbozan çıktınız kızlar :52::52:Akşamları göbeğimi açıp gel kızım geeeel geeel diyorum, babası kal kızım kal kaaal diyor :1: Büyük heyecanla bekliyorum vallahi, normal doğum pek bir heyecanlı oluyormuş, benim gibi sabırsızlar için zor. Bu ara kimseyi telefonla arayamıyorum, kimi arasam heyecan yapıyor, bebek geldi sanıyor :1:

Olduda bitti maaşallah :nazar::nazar::nazar: 2. Eymen'imizde gözlerini açtı dünyaya, Allah analı babalı mutlu günlerde büyütsün. Pepukede iyidir inşallah, bir süre ağrı sızısı olacak, ama eminim ki oğlucuğuna sağlıcakla kavuştuğu için o ağrılar ona hiç dokunmayacak. Dört gözle pepukenin haberini bekliyoruz.

He he :52::52: şimdiki çocuklara o yöntemleri uygulasak ömür boyu nefret ederler bizden, halbuki biz dediğin gibi herşeye tamam derdik. Ben de hiç üzüldüğümü hatırlamam vallahi, hatta kolyem uzuyor diye sevinirdim:1::1: Annemler üzülmeyeyim diye kolye fikrini uydurmuşlardı, benim gibi saflarda dişi dökülüp kırıldıkça sevinirdi, kolye büyüyor diye. Heeey gidi günler heeey :) Fatih'ede çok güldüm, canım benim, sabah hemen çıkacağını sanmış, yerim onu ben:52::52:

Çağla, Mihrimah, Selin, Mustafa Asaf, Eymen ve Eymen :emir_bebek: Öykü nerdesin kızım, hadi artık yaaa:36::36: Kimse sırasına uymadı zaten, oyunbozan çıktınız kızlar :52::52:Akşamları göbeğimi açıp gel kızım geeeel geeel diyorum, babası kal kızım kal kaaal diyor :1: Büyük heyecanla bekliyorum vallahi, normal doğum pek bir heyecanlı oluyormuş, benim gibi sabırsızlar için zor. Bu ara kimseyi telefonla arayamıyorum, kimi arasam heyecan yapıyor, bebek geldi sanıyor :1:
canim heleki bir Anne ol bi buyusun cimcimen daha net anlarsin sanki buyumuste kuculmusler....
Biz hic biseye itiraz etmezdik deneni yapardik... Simdi bunlar muhalefet herseye... Agzini bile bin bir turlu nazla actirdik valla bir ton sebeklik yaptim.. odul sistemi devreye giriyor hemen cok istedigi bisey vardi onu alcam dedim en son care... Aslinda oyle alistirmakta iyi degil ama baska care kalmayinca en son o yonteme basvurdum... Yoksa o disi cektirmek soyle dur
sun agzini bile acmiyor...

Canim Ben beklenenden erkende olsa kendini sirami bildim zayen bendeydi...

Benim sanki icime doguyordu pepukenin senden once olacagi...

Insanin dogum ve olum zamani bilinmezmis gercekten oyle...

Mesela benim.oyle oldu... Arkadasim diyorduki Bensen giderken Elini tutucam ameliyat haneye kadar gelicem sen cikana kadar kapida beklicem vs dedi... Benden once gelip yatis yapan sezeryanni vardi dr'umun o once girecekti benden...

O arada benim lavmanim yapildi... Arkadadim odani Ben susleticem demisti.. o cicekciye gitti kapi suslemesi icin.... Birden hemsire geldi seni aliyoruz diye... Daha wc Ye cikmadim dedim git dedi Dr seni bekler dedi... Tabi diger tarafta biz once geldik ilk bizdik diye kiyamet koptu.. hemsire Ben napiyim dedi dr'u onu almak istedi once gidin dr'a konusun ben ne yapayim dedi... Apar topar gittim doguma...

Arkadasim bi gelmiski ben yokum ablam agliyor... Bide giderken benide aglattilar onuda anlatmislar...

Arkadasim cok uzulmus Ben yaninda olacaktim falan diye oda oturmus aglamis... Oysaki 4 te giricektim doguma.. o bile acil oldu yani...

canlarım pepukemiz çıkmış.misafirler yeni gitti.ancak haber veriyorum size.rahmi almış hoca.eymen paşamız 2700 doğmuş.iki gün küvözde kalacakmış.inşaALLAH sağlıkla annesinin kucağında evine döner kuzu.pepuke uyuyomuş tabi ağrısı vardır.çok şükür atlattılar.
kız kardeşi bebek doğunca haber verdi sağolsun.ağladım,öyle duygulandım ki .
bizlerin sadece bebekleri doğmadı biz de yeniden doğduk.Allah herkese yardım etsin,korktuğuna uğratmasın.

canlarım pepukemiz çıkmış.misafirler yeni gitti.ancak haber veriyorum size.rahmi almış hoca.eymen paşamız 2700 doğmuş.iki gün küvözde kalacakmış.inşaALLAH sağlıkla annesinin kucağında evine döner kuzu.pepuke uyuyomuş tabi ağrısı vardır.çok şükür atlattılar.
bizlerin sadece bebekleri doğmadı biz de yeniden doğduk.Allah herkese yardım etsin,korktuğuna uğratmasın.

Allah kisa zamanda yasadigi kotu seyleri unuttursun insallah. Hepimize unuttursun. 2 gun uzun gelecek ama sonunda alacak saglikla kucagina.
Saol bizi unutmadigin icin. Benim de misafirim vardi ama senin gibi gozum burdaydi.

Ben de şimdi dağcının telefonu kimde var, pepuke nasıl diye yazı yazmaya gelmiştim. Sağol canım haber verdiğin için. İki gün su gibi geçer, oğlumuz kendini toparlar. Allah pepukeye bir daha kötü gün göstermesin, hepimize tabii ki. İnşallah kısa sürede kendine gelir, oğlunu alır kucağına, tüm acıları unutur. Allah hepinizi çocuklarıyla ömür boyu mutlu etsin canlarım.

hepimizin gozu aydin olsun ozaman...

Rahminin alinacagi zaten belliydi...
Rabbim ece ve eymen' ine saglikli uzun omur nasip etsin insallah...

Cok badireler atlatti bundan sonrasi icin agrilar elbet olacak umarim kisa surede onlarida atlatacak ve oglusuyla doya doya guzel zamanlar gecirecek...
Bu kotu gunlerde mazide kalicak Insallah...

Rabbim sendende razi olsun bizi habersiz birakmadin...

Allah sizlerden de razıolsun kızlar.evet benim de baştan beridir en çok endişelendiğim pepukeydi.özellikle geçen yılki acı tecrübesi benim de uykularımı kaçırmıştır aynı şeyleri yaşarım korkusuyla.
ağrısı yarına geçer inşaALLAH.ilk gün çok ağrım olmuştu benim de.
kaderimiz aynıymış pepukeyle.aynı hastane aynı ameliyat.
mihrimah bugün çok huysuzdu.hiç inmedi kucağımdan.
misafirlerim yan binada ki komşularımdı.sağolsunlar herkes bir şey yapıp getirmişti.bebek küçük yardımcım yok diye.Allah razı olsun çok ince düşünmüşler.ben aslında kuarn okutmayı düşünüyordum toplu olarak.yemek fabrikası sahibi bir arkadaşıma tavuklu pilav ve tatlı yaptıracaktım.artık iş arkadaşlarıma yaptırırım.bizim bina da sırada daha.güzel samimi bir ortamdı.pepukemden herkese bahsettim bu arada.çok sevindim ve hayecanlandım.ablamlarla,eşime bile müjde verdim.:)
mersenne öykümüz de gelsin bence de.kimsenin sırasını almak istemezdik ama previa münasebetsizi izin vermedi maalesef.azraa ile bir gündü aramız.o bir ay sonra doğurdu.asudu beklerken ben doğurdum.derken sıra mıra kalmadı.
şu danaların gazı da düzene girse de rahatlasak.oğlum kreşe başladı dinleneyim dedim ama mihrimah oturtmuyorr bile.en iyisi Allah sağlık sıhhatli günler nasip eylesin.
mersenne tatlım sen de doğur da albümlerimizekuzularımızla beraber resimlerimizi koyalım.
fburak fatihe geçmiş olsun.ben de 25 yaşında ilk dişimi çektirdiğim de bir parçamı kaybetmiş gibi hissetmiştim.onu anlıyorum.:)

Allah sizlerden de razıolsun kızlar.evet benim de baştan beridir en çok endişelendiğim pepukeydi.özellikle geçen yılki acı tecrübesi benim de uykularımı kaçırmıştır aynı şeyleri yaşarım korkusuyla.
misafirlerim yan binada ki komşularımdı.sağolsunlar herkes bir şey yapıp getirmişti.bebek küçük yardımcım yok diye.Allah razı olsun çok ince düşünmüşler.ben aslında kuarn okutmayı düşünüyordum toplu olarak.yemek fabrikası sahibi bir arkadaşıma tavuklu pilav ve tatlı yaptıracaktım.artık iş arkadaşlarıma yaptırırım.bizim bina da sırada daha.güzel samimi bir ortamdı.pepukemden herkese bahsettim bu arada.çok sevindim ve hayecanlandım.ablamlarla,eşime bile müjde verdim.:)
mersenne öykümüz de gelsin bence de.kimsenin sırasını almak istemezdik ama previa münasebetsizi izin vermedi maalesef.azraa ile bir gündü aramız.o bir ay sonra doğurdu.asudu beklerken ben doğurdum.derken sıra mıra kalmadı.
şu danaların gazı da düzene girse de rahatlasak.oğlum kreşe başladı dinleneyim dedim ama mihrimah oturtmuyorr bile.en iyisi Allah sağlık sıhhatli günler nasip eylesin.
mersenne tatlım sen de doğur da albümlerimizekuzularımızla beraber resimlerimizi koyalım.
fburak fatihe geçmiş olsun.ben de 25 yaşında ilk dişimi çektirdiğim de bir parçamı kaybetmiş gibi hissetmiştim.onu anlıyorum.:)

Ben de sirami aldigini unutmus degilim :P
Selinde benim tepe,de gene. Kusmasindan gina geldi resmen. Surekli ust bas degisiyorus.

Bir ben sirami sasirmadim kaptirmadimda kimseye...
Hele biri sirami kapsaydi kopartirdim yaygarayi...

Sagol canim dis mevzusu gecti bitti cok sukur... Biraz zorladi beni ama olsun kuzumun cani sagolsun...

kızlar bugün pepukeden haber alan varmı?
umarım yarın eymen paşamızla birlikte hastaneden çıkarlar...

sağ salim doğum haberini aldık birde eve çıktıklarının haberini alsak allah'ın izniyle ...

bugün evde değildim arkadaşlar.sabah kızımı kontrole götüreyim bahanesiyle pepukeye gittim.muayene sıramızı alıp yukarı çıktım.oda nosunu yanlış kaydetmişler.sonra götürdüler beni yanına.benim yattığım odadaydı canım benim.içeri girdim elif burda mı yatıyor dedim.annesi eşi şaşırdı tabi tanımıyorlar.elifimin yatağı yan köşede.içeri girince onu da gördüm.çok mutlu oldu.ağrıları çok tabi.o yüzden keyfi yok.ama sağlıkla atlattığı için mutluydu.kuzusunu daha görememiş ondan da buruktu sanırım.ece çok çok tatlı bir kız,çok sevdim.çok kalamadık muayeneye indik.
öğleden sonra da bir arkadaşım davet etmişti oradaydım yeni geldim.

bugün evde değildim arkadaşlar.sabah kızımı kontrole götüreyim bahanesiyle pepukeye gittim.muayene sıramızı alıp yukarı çıktım.oda nosunu yanlış kaydetmişler.sonra götürdüler beni yanına.benim yattığım odadaydı canım benim.içeri girdim elif burda mı yatıyor dedim.annesi eşi şaşırdı tabi tanımıyorlar.elifimin yatağı yan köşede.içeri girince onu da gördüm.çok mutlu oldu.ağrıları çok tabi.o yüzden keyfi yok.ama sağlıkla atlattığı için mutluydu.kuzusunu daha görememiş ondan da buruktu sanırım.ece çok çok tatlı bir kız,çok sevdim.çok kalamadık muayeneye indik.
öğleden sonra da bir arkadaşım davet etmişti oradaydım yeni geldim.
aaa ne guzel demek gittin gordun ne sevinmistir seni gorunce...

Agrilar normal ama bebegini gorememis ondan daha coktur agrisi... Bebisini bi gorsun Hicbirseyi kalmicak eminimki...

aaa ne guzel demek gittin gordun ne sevinmistir seni gorunce...

Agrilar normal ama bebegini gorememis ondan daha coktur agrisi... Bebisini bi gorsun Hicbirseyi kalmicak eminimki...

eşi görüyormuş ama kendi göremedi henüz.geçen yıl ki bebeğini de görememişti ya o yüzden tam içi rahat değildir.ama eminim eymen sağlıkla evine dönecek inşaALLAH.

Neeeeeee:53::53::53:Elif doğum mu yaptıııı??? Hey allahım büyüksün. Şükürler olsun yaaaa. Okuyunca gözlerime inanamadım sonra da ağlamaya başladım. Valla Tutamıyorum gözyaşlarımı. Rahmini aldılar sanırsam, nasılmış acaba?? İnnnnşallaaah en kısa sürede eymenini kucaklayıp koklar. Canım benim ne haldedir şimdi.:50:görüşürseniz çok selamlarımı söyleyin kızlar. Ay hala inanamıyorum...Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin inşallah...

eşi görüyormuş ama kendi göremedi henüz.geçen yıl ki bebeğini de görememişti ya o yüzden tam içi rahat değildir.ama eminim eymen sağlıkla evine dönecek inşaALLAH.

Canim o yuzden en cok onun dogumu korkutuyordu benide... Ama eymen'imizin haftasi guzeldi... Zaten hep hayal ettigi haftalari gordu cok sukur...

Yarin inaniyorumki oglusunuda alip cikacak evine... Ayaklanmamismi hala ayaklansa gorurdu bebegini moral olurdu en azindan...

Neeeeeee:53::53::53:Elif doğum mu yaptıııı??? Hey allahım büyüksün. Şükürler olsun yaaaa. Okuyunca gözlerime inanamadım sonra da ağlamaya başladım. Valla Tutamıyorum gözyaşlarımı. Rahmini aldılar sanırsam, nasılmış acaba?? İnnnnşallaaah en kısa sürede eymenini kucaklayıp koklar. Canım benim ne haldedir şimdi.:50:görüşürseniz çok selamlarımı söyleyin kızlar. Ay hala inanamıyorum...Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin inşallah...

valla supriz oldu bizede 19 kasima gun almisti Malesef kanamasi olmus biraz daha errken geldi pasamiz...

Neyseki iyiler cok sukur...
Darisida senin basina insallah...

Back