• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Canim benim icim rahat etmiyorki kaldiriyorum... Zaten 3 saat uyuyor ne isim varsa o arada hallediyorum... Zaten vanity oluyor uyuyunca... Mesela benim buyuk ne gece ne gunduz uyumazdi bide ondan Alisik degilim uyuyan bebege... Bizim abi kolikliydi cok cektim ondan... Buda gazli ama cikan cinsinden...
Ben gurultuye alisdin diye elimden gelen gurultuyu yapiyorum valla...

Bu kadar fazla diyorum bazen. Sen mi yaazdin ben mi. Bizim ilk cocuklar resmenayni. 3 saat.ik uykuyu kizimda hic gormedim. Perisan gezdim 3 sene.koca kiz saat basi kalkardi. Cok doktora gittik.en son 8 aylikti gunduz 20 dak uyurdu. Sonra biraktim yatirmayi. Bu gelecek vaadediyo bakalim insallah :)
Ben bu sefer daha katiyim.

Doktorumuz guvenmiyoruz dedi. 4. Aydan Sonra kulaktan olurmus. Simdi koltukalti ya da makattan. Esi de prof. Cocuk doktoru. Dinliycem ben :D

Sağol canım, o zaman ben de hastanenin verdiğiyle idare edeceğim demek ki. Alından ölçerler bana da çok güvenilir gelmediği için almamıştım bunca zaman, artık doktorumuz ne derse onu alırım. Bu arada ben daha çocuk doktoru bulmadım kızlar, güneşli, bağcılar, bakırköy, bahçelievlerdeki çocuk doktoru önerilerinizi beklerim :)

Asud, fburak, dağcı yakında sizin sohbetlere pepukeyle ben de katılacağız inşallah, son iki haftamız. En azından pepukenin son iki haftası, benim kızın gelmeye niyeti yok sanırım, benim halen sancım ya da başka bir işaretim yok :)

Sağol canım, o zaman ben de hastanenin verdiğiyle idare edeceğim demek ki. Alından ölçerler bana da çok güvenilir gelmediği için almamıştım bunca zaman, artık doktorumuz ne derse onu alırım. Bu arada ben daha çocuk doktoru bulmadım kızlar, güneşli, bağcılar, bakırköy, bahçelievlerdeki çocuk doktoru önerilerinizi beklerim :)

Asud, fburak, dağcı yakında sizin sohbetlere pepukeyle ben de katılacağız inşallah, son iki haftamız. En azından pepukenin son iki haftası, benim kızın gelmeye niyeti yok sanırım, benim halen sancım ya da başka bir işaretim yok :)

Insallah canim. Acele etmeyin siz bekleriz biz :)
Bakirkoy ve b.evler. De tavsiye etmediklerim olacak canim. Ama ozelden atarim. Bazi seylerin arama yapilirken cikmasini istemiyorum. Kendi fikrim cunku sonucta.
Ben doktorumdan cok memnunum ama uzak. Ulus ta. Cok zor oluyo gidip gelmek. Esi de prof. K l i n i l k diye pediatri sadece. Ilac sevmez ve hep dogru karar verdi. Memnun kalmadigim, hatta yanlis ilac veren doktorlari ozelden yolluyorum.

Sekerim Insallah kalmaz ama kasilma sanci yok henuz daha geliyorum ben dememis baksana...
Insallah fazla bekletmez seni... Benim baya agrilarim baslamisti nst dede cikti o haliyle 8 gun sonrasi sezeryan gunu verdi beklemez daha fazla dedi... Zaten daha oncede bu bayramdan dolayi endiseliyim dedimde ozaman nst iyi cikmisti ben burdayim dedi telas yapma dedi .. sonraki kontrolde kendini beni telaslandirdi durmaz dedi zaten son gunlerde agrilarim coktu bayrami cikartamicam belluydi...

Anlasilan pepukeden gelicek once guzel haberler nasipse sonrada senden...
Hayirlisiyla sag salim bi kavusunda ha once ha sonra...

Bizde derin bir ohhh cekelim dimi artik..

Bu arada isim dusundunuzmu guzel prensesine annesi..

Yarın yyine doktor kontrolümüz var, 38+2 olmuş oluyor, bakalım bir şey çıkacak mı:) Ama ben sancı falan hissetmiyorum. Pepukeyle doğumlarımız üst üste geldi, bizler de güzel haberlerimizi sizinle burada paylaşacağız inşalllah, çoook yakında :52:

Canım isim olarak Öykü koymaya karar verdik, artık karnımla Öykü diye konuşuyorum, kulağı alışsın :52::52:

Insallah canim. Acele etmeyin siz bekleriz biz :)
Bakirkoy ve b.evler. De tavsiye etmediklerim olacak canim. Ama ozelden atarim. Bazi seylerin arama yapilirken cikmasini istemiyorum. Kendi fikrim cunku sonucta.
Ben doktorumdan cok memnunum ama uzak. Ulus ta. Cok zor oluyo gidip gelmek. Esi de prof. K l i n i l k diye pediatri sadece. Ilac sevmez ve hep dogru karar verdi. Memnun kalmadigim, hatta yanlis ilac veren doktorlari ozelden yolluyorum.

Sağol canım, gidilmemesi gerekenler de yardımcı olur tabii, uzak dururum onlardan :)

Bu kadar fazla diyorum bazen. Sen mi yaazdin ben mi. Bizim ilk cocuklar resmenayni. 3 saat.ik uykuyu kizimda hic gormedim. Perisan gezdim 3 sene.koca kiz saat basi kalkardi. Cok doktora gittik.en son 8 aylikti gunduz 20 dak uyurdu. Sonra biraktim yatirmayi. Bu gelecek vaadediyo bakalim insallah :)
Ben bu sefer daha katiyim.

Aynen bizim ilkler desene.. ben o yuzden cok ara verdim ikinci icin yoksa 2 yas ara vermekti dusuncem... Fatihi zor buyutunce yapamadim...

Yarın yyine doktor kontrolümüz var, 38+2 olmuş oluyor, bakalım bir şey çıkacak mı:) Ama ben sancı falan hissetmiyorum. Pepukeyle doğumlarımız üst üste geldi, bizler de güzel haberlerimizi sizinle burada paylaşacağız inşalllah, çoook yakında :52:

Canım isim olarak Öykü koymaya karar verdik, artık karnımla Öykü diye konuşuyorum, kulağı alışsın :52::52:

Canim hayirlisiyla bi sekilde dogacak orda kalicak degil dimi ama...
Bakalim dr yarin ne dicek dogum yakinmi sinyal veriyormu...

Eh artik bizim muhabbetlere dahil olmaniza az kaldi... Sabirsizlikla bekliyoruz...

Evet ya oykuydu degilmi unutmusum yorgunluktan daha once yazmistin... Ismiyle yasasin insallah...

Aynen bizim ilkler desene.. ben o yuzden cok ara verdim ikinci icin yoksa 2 yas ara vermekti dusuncem... Fatihi zor buyutunce yapamadim...

Allah bagislasin ,dilim varmiyo demeye ama benim dusuncem birdi. Dagsam karim o kadardi. Oldu insallah saglik versin,gunah yazmasin yaradan da, icim bu. canimi veririm simdi ayri konu kuzuma da....oole iste. Kader. Bu yuzden hamileligim de dogum sonram da cok zor gecti. Anca kendime gelmistim, ise donucektim vs. boole oldu.

Canim hayirlisiyla bi sekilde dogacak orda kalicak degil dimi ama...
Bakalim dr yarin ne dicek dogum yakinmi sinyal veriyormu...

Eh artik bizim muhabbetlere dahil olmaniza az kaldi... Sabirsizlikla bekliyoruz...

Evet ya oykuydu degilmi unutmusum yorgunluktan daha once yazmistin... Ismiyle yasasin insallah...

Amin canım, inşallah. Doktorumuza gittik geldik. Halen sinyal yok :52: ne sancı ne başka birşey, beklemedeyiz, bana 41. haftayı bulur gibi geliyor ama bakalım. Herşey yolunda, kızımın sağlığı yerinde, daha ne olsun, ama kucağıma alma sabırsızlığı ağır basıyor bazen :) Çoook yorgunum çoook, hastaneye git gel yoruyor, eşim yeni iş değiştirmemiş olsa onla giderdik yine ama şimdi o da zor :( Haftaya annemler gelirse onlarla giderim artık, inşallah.

Allah bagislasin ,dilim varmiyo demeye ama benim dusuncem birdi. Dagsam karim o kadardi. Oldu insallah saglik versin,gunah yazmasin yaradan da, icim bu. canimi veririm simdi ayri konu kuzuma da....oole iste. Kader. Bu yuzden hamileligim de dogum sonram da cok zor gecti. Anca kendime gelmistim, ise donucektim vs. boole oldu.

Ah canim ben 3. Yu dusunuyorum sole 1.5 veya 2 sene gecsin yapcam... Cunku busefer kolay atlattim sezeryan sonrami... Zaten bukadar arayi ilk sezeryanimin agrilaindan dolayi vermistim... Bunuda dogum yaklasinca baya bi korku sarmisti baslicak yine agrilar diye... Ama cok sukur hic korktugum gibi olmadi o yuzden 3. Ye cesaretim var suan yine olsa yine dogururum yani...

Ilk sezeryandan sonra cok agri cektim birinin elinde bicak gordummu korkuyordum o korkumu cok zor atlattim... Simdi sanki o 2 hafta once sezeryan olan Ben degilim gibi inanki...

Rabbim dogum yapicak arkadaslarimiza en az benimki kadar kolay bir dogum ve sonrasi nasip etsin insallah..

Amin canım, inşallah. Doktorumuza gittik geldik. Halen sinyal yok :52: ne sancı ne başka birşey, beklemedeyiz, bana 41. haftayı bulur gibi geliyor ama bakalım. Herşey yolunda, kızımın sağlığı yerinde, daha ne olsun, ama kucağıma alma sabırsızlığı ağır basıyor bazen :) Çoook yorgunum çoook, hastaneye git gel yoruyor, eşim yeni iş değiştirmemiş olsa onla giderdik yine ama şimdi o da zor :( Haftaya annemler gelirse onlarla giderim artık, inşallah.

Canim hayirlisi olsun insallah cok bekletmez seni... Zaman azaldikca ve birileri dogurdukca sabrinda azaliyor haliyle...

Bak ben bile bu sayfada ne aglaniyordum dertlerimden ball simdi 2 haftalik olduk... Simdi sanki sana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor farkindayim canim ama gecicek az kaldi...

Ben bazen biraz daha dursun istiyordum ama iyiki erken olmus diyorum... Cunku son 2 ay pek gelismedi karnimda ne boy ne kilo olarak.. inan Su 2 haftada bir boy Atti bir kilo aldi masallah ogluma... Karnimda 2 haftada 150 gr zor aliyordu.. Dr bastan hem uzun hem kilolu gittigi icin Dr haftasina gore iyi diyip beni telkin ediyordu. Halbuki 2 ay gelisimi resmen icler acisiydi ... Yapacak bisey yoktu azda olsa kilo aliyordu Teselli oluyorduk onla...

Son düzenleme:
Dun yaramaz oglum disini kirdi.. gece gece hemde .. disciye goturduk cekti disini cok agladi disimi geri verin diye... Yenisi cikacak dedim nafile aglandi durdu...
Cok zor bir gece gevirdim onu uyutum ferment busefer bebis kalkti 2 saati gecikte onla cebellestim cok uykusuzummm...isin kotusude uyuyamiyorum...

pepuke mesaj çekti gece kanaması olmuş.şimdi hastanede.11 de ameliyata girecek.mesajı görünce elim ayağm titredi.kanamam olduğu geceyi yaşadım sanki.o da çok bunalmış,bir an önce bayımak istiyorum diyor.dualarımızı bekliyor kızlar.telinin şarjı bitmek üzereydi.kardeşinin nosunu verdi.

benim de bugün misafirim var.bebek de durmuyor.haber aldığımda sizinle paylaşmaya gayret edeceğim.

Dun yaramaz oglum disini kirdi.. gece gece hemde .. disciye goturduk cekti disini cok agladi disimi geri verin diye... Yenisi cikacak dedim nafile aglandi durdu...
Cok zor bir gece gevirdim onu uyutum ferment busefer bebis kalkti 2 saati gecikte onla cebellestim cok uykusuzummm...isin kotusude uyuyamiyorum...

Hay ALlah. Bunlarin rahat duran versiyonlari neden bize denk gelmez ki. Gecmis olsun canim.
Benimkide 3 ten once uyumuyo. Burnunu acamadim, huzrsuz yattik.

pepuke mesaj çekti gece kanaması olmuş.şimdi hastanede.11 de ameliyata girecek.mesajı görünce elim ayağm titredi.kanamam olduğu geceyi yaşadım sanki.o da çok bunalmış,bir an önce bayımak istiyorum diyor.dualarımızı bekliyor kızlar.telinin şarjı bitmek üzereydi.kardeşinin nosunu verdi.

benim de bugün misafirim var.bebek de durmuyor.haber aldığımda sizinle paylaşmaya gayret edeceğim.

rabbim hayırla kurtarsın başarılı bir amelyat geçirir inşallah

Icim cizzz etti birden elim auagima dolasti...
Hayirlisiyla iyi haberini bir alsak ta rahatlasak...
Diger kaybindan dolayi sanirim en endise ettigim dogum onunki...
Rabbim insallah sag salim kurtarsin...
Suan 36. Haftasindamiydi? Sanki oyleydi cok sukur haftasida cok iyi...
Dualarimiz onunla 11 de girecekse Muhtemelen cikmistir yada cikmasi yakindir...

Insallah bebisi kucaginda odasinda koklasip emisoyorlardir...
Bian once haber alsakta rahat etsek.. Ben bu stresle hop oturur hop kalkarim artik...

Hay ALlah. Bunlarin rahat duran versiyonlari neden bize denk gelmez ki. Gecmis olsun canim.
Benimkide 3 ten once uyumuyo. Burnunu acamadim, huzrsuz yattik.

Yok sekerim yok... Birde sorma bebegin huysuzlancagi tuttu o ara... arkadasimda diyorki sen al git ben bebekle ilgileniyim... Bebegi birakamadim inan icim el vermedi.. 5 dakikalik yere 1 saate evden cikip gidemedim.. bebek yollarda zir zir surekli karni tok alti temiz ama huzursuz.. oburu disi yuzunden gece 4 oldu aglar zirlar yatmaz.. anlican okadar zor bir gece gecirdim....

Enteresan bir cocugum var canim... Topu isirmis yere dusmus top agzindayken.. nasil becerdin diyorum onu aklim almiyor inanki... Erkenden gitti disin biri... Demin yine soruyor bu didim nezaman buyuyecek diye... Sabrimizda yok hemen olsun istiyoruz...

Son düzenleme:
Back