- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.681
Canım, benim fikrim 30. haftayı beklemeden Ateş hocaya git. Ben bu doktorun yarın bir gün yapacağı herhangi bir müdahaleden de tedirgin olurum. O yüzden Allah göstermesin ama ters birşey olmadan Ateş hocaya gidip durumun hakkında genel fikir edin derim. En azından bakalım bu doktorun yaptığı müdahaleler ve söyledikleri doğru mu v.s. öğren, için rahatlasın. Ayrıca benim hislerime göre sen benden sonra doğum yapacaksın, muhtemelen 38 lerde falan doğum yaparsın, için rahat olsun canım. Canım hiç ağlama, boynun bükülmesin, alışveriş olayına yavaş yavaş başla derim, ufak tefek şeyler derken toplamda ödenen çok tutuyor. Hepsini son zamanlara sıkıştırma, şimdiden yavaş yavaş ödersiniz. Ben sana e-bebekten aldıklarımı özelden mesaj atayım gör. Aldığım şeyler hep ufak tefek şeyler, bir çok siteden inceledim en ucuz e-bebek geldi oradan aldım. Canım şifonyer bence çooook pahalı, o fiyata orta kaliteli bebek odaları alınıyor, eminim güzeldir ama o kadar da değer mi bilmem? Bizim yatak odası ufak sayılır, komodin koymaya bile yer kalmamıştı, dolap ve yataktan, gardolopumuz büyük biraz. Şimdi bir de beşik koyduk, az yer kaldı. Ben de ikeaya gidip komodin ya da biraz daha büyük şifonyere yakın bir şey almayı planlıyorum. Kızım için sürekli kullanacağım, hijyenik şeylerini orada saklarım. 5-6 ay sonra kızıma oda takımı alacağız zaten, odası bomboş duruyor, sadece eski bir dolap var, ona da kıyafetlerini koyacağım. Benim şimdi bir kaç eksiğim kaldı. Kışlık hırka, yelek, uyku tulumu, taşıma için birşey (portbebe,kanguru v.s.), malzeme çantası, nevresim takımı (uyku tulumum var, bu da yedek olur), ateş ölçer (doktora soracağım, en doğrusu kulaktan ölçenler gibi ama bakalım ne diyecek). Bir de boğulma önleyici yastık gibi şeyler var, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanışlı mı, gerekli mi? Bunu da doktora soracağım :) Bunlar dışında bezimize kadar herşey tamamlandı.
aldıklarına baktım inşallah güle oynaya kullanmak nasip olur canım.fikirlerin için çok sağol ben de öyle düşünmüştüm.hislerini ve seni öpüyorum canım.iyimser şeyler duymak çok güzel.yakınlarımdan duyuyorum sağolsunlar siz de moral veriyorsunuz güzellerim benim.ama doktor içime mıçıyor ayıptır söylemesi.
deminden beri gecelik sabahlık pijama bakıyorum.siparişlerim geldi,beğendim kaliteli şeyler.bugün düşündüm tek gecelik yetmez kan man kirlenebilir bir de mavi alayım dedim.bu sefer spor model sipariş verdim.lohusashop.comu tavsiye ederim,hem çabuklar hem de çok ilgililer.bugünkü siparişimi verdiğimde gelen lizözün havasızlıktan biraz koktuğunu söyleyince binbir özür dileyerekhemen torbasına koymamı ve ikinci siparişim geldiğinde kargocuya teslim etmemi derhal yenisini göndereceklerini söylediler.
şifonyer pahalı dimi?öyle diyeceğini biliyodum yaa.büyüyen karyola da 1.950miydi neydi.ohaa dimi?ama içim gitti.taksitle olunca ve ayrı zamanlarda alırsam fazla göze batmaz gibi.tabi gidip yerinde kalite kontrol yapmak lazım ama ben gidemem ki.belki kardeşimi yollarım.
hastanede benim ateşimi alından ölçüyorlardı.bir saniye bile sürmüyordu alnıma aleti yaklaştıryordu ve hemen ölçüyordu.acaba ne markaydı onu çok beğendim.bebeği rahatsız etmeden ölçüyorsun.
taşıma için ben de karar veremedim,kış olacağı için kanguru olmaz gibi geliyor,kaliteli bir portbebe istiyorum,hiç soğuk,rüzgar almaz bebek içinde eğilip bükülmez rahat eder.ama kaliteliler çok çok pahalı.şimdi baktım ve nispeten ucuz ve güzel buldum.sen de bak özelcan.comda.lullaby profilli ve kapitoneli portbebe.120 tl.ben beğendim pek renk yok ama fena diil diğer renkler de.
boğulma önleyici yastık nasıl bilmiyorum yenidoğanların sırtına hep bir destek koyuyorsun yan yatıyor ben kızımda arkasına herhangi bir yumuşak destek koyuyordum.bu yastık ta öyle bişeye yarıyor belki.kızımı 2 yaşına kadar başının altına yastık koymadan yatırdım.2 yaşında sonra yastıkla yatırdım.