- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
bende 24. haftamda doktorumu değiştirdiğimde plasenta previa olduğumu öğrendim.önceki doktorum doçent olduğu halde anlamamıştı belkide anladıda bana söylemedi (zaten tüp bebekle hamile kaldığım için sezeryan olacaktım).sonraki doktorum plasentanın eşi aşağıda bu sonradan yukarı çıkabilir dedi ama dikkat et tehlikeli falan diye beni uyarmadığı için ben pek umursamadım normal günlük hayatıma devam ettim.çok şükür kanamam falanda hiç olmadı.şimdi 32 haftalık oldum en son geçen salı günü kontrole gittiğimde hala yukarı çıkmamış tüp bebek olmasaydı bile normal doğum yapma ihtimalin yok şakır şakır kanaman olur bebek rahim yolundan çıkamaz deyince bende dank etti sonra araştırmaya başladım burda yazılanları okuyunca durumun ciddiyetini farkettim.ben çalışıyorum eğilme kalkma ağır kaldırma pek dikkat etmedim açıkçası Allah korumuşki bu zamana sağ salim geldik şimdi çok korkuyorum aniden kanamam olursa erken doğum yapmak zorunda kalırsam diye..Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin bu kadar sıkıntı çektik sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...