Plasenta previa

bugun ayın 15i ama yarın 16 sı.cunku bende deprem tarıhının yıldonumu olmasın ıstedım tekrar baltım takvıme yarın 16.08.2012
sonra sneınkı sonra yıne benımkı benımde 20 agustos

Ne güzel annesinden 4 gün önce doğacak kızımız, bu ay topiğimizde doğum günü haftası demek :) Benim 31 aralık eşimin 21 aralık kzımızda 11 aralık olsaydı ya da aralık ayı olsaydı süper olurdu :)

Canim zaten diyet teyim sik yiyorum..... Valla hergun bisey cikiyor artik arayamiyorum okadar aradimki... Neyse sitenin dr una sorayim oda cevap veriyor...mide yanmasina bebek saclaniyor diyolarya aslinda bilimsel aciklamasi cok farkliymis sanirim .. Annemde bebek saclaniyor ondan diyor..

bugun ayın 15i ama yarın 16 sı.cunku bende deprem tarıhının yıldonumu olmasın ıstedım tekrar baltım takvıme yarın 16.08.2012
sonra sneınkı sonra yıne benımkı benımde 20 agustos

ay doğru ya canım pardon ben her zamanki gibi tarihleri karıştırmışım
aa sen de aslansın demek artık anne kız didişir durursunuz

ben de eti pek sevmem senin gibi canım.ama mecbur yemeliyiz.baklagiller ne kadar olsa etin yerini tutmuyormuş.valla diyetisyen sayılırız yani izlediğim programlardan filan.bir de benim psikolog tombiş bir kankim var gitmediği diyetisyen,yapmadığı diyet kalmadı o beni yetiştirdi bugünlere getirdi sağolsun.
of ben acıktım ama ne yesem bilmiyorum.temizlikçi abla gitti sağolsun tertemiz yaptı her yeri içim rahat en azından birkaç günyerler laminat olduğu için yalınayak yürüyünce ayak ta nemliyse iz oluyor sinir oluyorum.silemiyorum da yerleri öyle uyuz uyuz bakınıyorum.kızımın ikiz arkadaşları var gün aşırı geliyorlar,ayaklarına çorap giydiresim geliyor kış gelse de herkes çoraplı dolaşsa.
cancağızım ben mutfağa doğru yola çıkıyorum hayırlısıyla bana iyi yolculuklar dile

Dediğin gibi et yemek zorundayız her şey bebeklerimiz için. Eskiden günde 1-2 paket çikolata yerdim hamileliğimden beri onu da yemiyorum kızım için Kames diyodur ki "ben ne derdindeyim bunlar ne derdinde" :) Bakalım yarın sabahtan pc başına oturup kamesden haber bekleyeceğim, ilk yeğenimizi bekliyoruz :)

Sana afiyet olsun, bebeğine yarasın canım, öptüm.

Kizlar alemsiniz. sezeryana giriyosunuz damaryolu acilmasindan mi korkuyosunuz. Kan veriyosunuz tahlil ici ayni iste.
Benim doktor kuruyemisi yasaklamisti. ben yemiyorum. aldigimiz vitaminler pek cok seyi hallediyor. sagliksiz seyleri yemiyorum,saglikli beslenmeye calisiyorum. cok kasmiyorum ben.kilosu iyi sukur.1-2 hafta onde gidiyodu. son hafta mysllakta gerci.illa hergun meyve,et yiycem diye ugrasmiyorum.
Ama tabi kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz.
Bugun bigmac yedim cok mutluyum mesela. arada kacamak yuzumu gulduruyor.

Evet asud wallahi aynen dediğin gibi bak sezeryan olucam herşeyden korkuorum damar yolu açılması zor diolar ama sen kan vermekle aynı diosun ben sana inanıorum

Evet asud wallahi aynen dediğin gibi bak sezeryan olucam herşeyden korkuorum damar yolu açılması zor diolar ama sen kan vermekle aynı diosun ben sana inanıorum

Ayni guzelim merak etme. igneyi batirip cekiyo orada ince birsey kaliyo.herdefasinda delmiyolar artik. Defalarca yaptirfim. sezeryan dahil 3 kere operasyon gecirdim. bir sure damardan ilac tedavim vardi. kolumda onunla okula gidip geldim. 3 ya da 4 gunde degisiyordu. tek sıkıntın o olsun.narkoz alirken guzel seyler dusun. En faxla ayilirken aglarsin. ne olacak yani.hersey gececek.takma bunlari kafana.

ay süpersiniz ya cansınız evet biz de olucaz biticek..size de yazıcam güzel güzel haberler inş..

sen ne güzel kendine hakim oluyosun.valla ben canım istediğinde çikolata da yerim turşu da arada kola da içerim yani.ama aşırı değil.zaten bitterden başka çikolata yemem sütlü çok ağır geliyor.kendimi istediğim birşeyden alıkoyarsam hemen keyfim kaçar.bence canımızın çektiğinden abartmamak kaydıyla yemeliyiz.bebek ister derler ayol

bence de kamesçiğim şu an farklı bir boyutta,hem heyecan hem stres,korku..bir sürü karışık gelgit duygular..onu çok iyi anlıyorum.yarın öğleden sonra 15:30-16:00 gibi girecek herhalde tabi sarkadabilir.geciktikçe insan daha fena oluyor.Allah yardımcıları olsun..

canım sordum ebeye surup dedı.
bellı bır haftanın altında olursa bebek kuvez ucretsızmıs yenı ogrendım.haberınız olsun.tam ayrıntıyı konusamadım ama hanı kuvez surelerı ııcn tıcarı bırseyler var mı dedım.sızn cebınızden hıc para cıkmıyor kuvezde dedıler .doktor raporlarınıda ayrıntılı ıncelnıyıor en ufak kacamak olamaz dendı.
dun karsı odamda 38 haftalık 3.100 gram bebk dogdu.eve gıttıler bıraz once apar topar gerı geldıler cocogu yogun bakıma aldılar cıgelerıne kusmuk kacmıs.karsımda da 36 haftalık 2.300 garam bebek var turp gıbı msallah ınsa benımkıde gırmez kendımden gectım artık miniğime bırsey olmasın allahım

Canım arada sırada ben de yiyorum ama eskiden doya doya yiyordum, ben sevdiğim şeyleri abartırım biraz. Bir oturuşta 1 kilo kiraz, kahvaltıda bir kavanoz nutella, 1 kilo kestane yiyebilirim yani, yine kahvaltıda 1 sıcak ekmek gibi Şimdi bunları yapıyor olsaydım 100 kg. olurdum :) o yüzden sevdiğim şeylerden genelde uzak durmaya çalışıyorum ya da kızımın hatrı için 1-2 ısırık alıyorum o kadar. Yoksa öyle çook sağlıklı yiyorum diyen bir insan değilim yani, hatta hiç olmadım, yanlış anlama olmasın :) Sadece kilo almaya çok müsait olduğum ve normal doğum istediğim için, kiloma dikkat etmeye çalışıyorum, bunun da en iyi yolu sağlıklı ve düzenli yemek yemek.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ya neler atlatmışsın..Güçlenmişsin ama..Çok teşekkür ederim ben panik atak tedavisi görüorum sözlerin ilaç gibi gelior..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…