Ben pek et seven biri değilim canım, sanırım o yüzden minik minik doğrayıp başka şeylerle harmanlamayı seviyorum. Ama dediğin tarifin suyundan benim de canım çekti, sıcaaak pideyi bandırıcan , miis:) ay ne oldu bana yine yaa. Canım karpuz faydalı doğru ama günde incecik 1 dilim olursa. Bizler genelde (ben de dahil) karpuzun yarısını yiyen insanlar olduğumuz için çok iyi değil dedim. Ben o yüzden artık kavun karpuz aldırmıyorum eve çünkü tutamıyorum kendimi

Ara öğünlerimde 3-4 tane salatalığı yemek niyetine yiyorum ben, hem fazla kalori yok, hem bol sulu hem de faydalı. Duyanda bizi diyetisyen sanacak

Geçmiş olsun canım. Yağlı yiyeceklerden uzak dur, hatta geçene kadar hiç yağ yeme, yağlı yemekler de mide yanmasını arttırıyor, doktorlar hamilelikte önermiyor. Yanmayı engellemek için günde 4-5 öğün az az yiyi diyorlar ama sen zaten diyetten dolayı öyle yapıyorsun. İlaç olarak ben de bilemiyorum canım, çekinme doktorunu ara bence.
Aman aman mide yanmasına sakın süt falan içmeyin beter olursunuz valla. Ben de mide yanması yok ama sütün özellikle bazı bünyelerde yanma yaptığını çok iyi biliyorum :)