- 27 Kasım 2017
- 1
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Rukiyebursa
-
AYnı dertten muzdaribim. Ölçtüler 38mm normal dedi. 16. Haftadan beri haftalık lekelenme seklinde kanamalarım var ama nedeni yok. En son persembe ve cuma oldu. Bu sefer simir testi yaptılar rahim ağzında yara var ondan olabilir dedi. Mantar var dedi. Simir testi sonucunda belli olcak bakalım oda 20 gün sonra çıkcakmış. İnşallah ozamana kadar bişey olmazBen de 28haftalik hamileyim sebepsiz kanamalarim var kaç kez gittim Dr a plesanta olması gereken yerde diyor siz şimdi böyle diyince acaba bana da mı yanlış baktılar diye aklıma geldi ama son kez doppler yaptırdım radyoloji uzmanı da normal dedi Allah sifamizi versin inşallah
Dr bana da dedi doğumdan sonra senden simir alcaz dedi sanırım o da aynı şeyden şüphelendi ama benim kanamalar leke şeklinde değil baya baya adet kanaması gibi oluyor pıhtı pıhtı atıyorum ilk başlarda çok korkmustuk ama neredeyse bir ay oldu hala geçmedi yaaAYnı dertten muzdaribim. Ölçtüler 38mm normal dedi. 16. Haftadan beri haftalık lekelenme seklinde kanamalarım var ama nedeni yok. En son persembe ve cuma oldu. Bu sefer simir testi yaptılar rahim ağzında yara var ondan olabilir dedi. Mantar var dedi. Simir testi sonucunda belli olcak bakalım oda 20 gün sonra çıkcakmış. İnşallah ozamana kadar bişey olmaz
Neden doğumdan sonrayı bekliyo ki bana öyle bişey demedi direk alcaz dedi. Sonra da rahim ağzında yara var kanaman olabilir dedi 4 gün oldu hala akıntı ile geliyo.Dr bana da dedi doğumdan sonra senden simir alcaz dedi sanırım o da aynı şeyden şüphelendi ama benim kanamalar leke şeklinde değil baya baya adet kanaması gibi oluyor pıhtı pıhtı atıyorum ilk başlarda çok korkmustuk ama neredeyse bir ay oldu hala geçmedi yaa
Ya bilmiyorum ki bakmadı bana ve ben başka doktora da gzoukemedim bu süreçte hep aklımda ne olup ne bitecek düşünmekten kafayı yicem. Ama anladığım kadarıyla senin az az oluyor benim iki üç güne bı kırmızı kanama çokça sonra azalıyor kahve sonra yine aynı bayadir böyle devam ediyor. Rahim ağzı uzun plesanta normal suyu idare eder ağrı sancı çıkmıyor nst de herşey normal çıkıyor. O yüzden bişey yapmıyorNeden doğumdan sonrayı bekliyo ki bana öyle bişey demedi direk alcaz dedi. Sonra da rahim ağzında yara var kanaman olabilir dedi 4 gün oldu hala akıntı ile geliyo.
Benim 2 özel 2 devlete gittim ilk plesenta previa dediler ama sonra oda çıkmadı. Bende senin gibiydim düşünmekten kafayı yiyorum. Ne önlem alınır bilmiyorum yatmaktan başka. Yarın seker yükleme testin var sorcam bakalım doktora neden ciğer geliştirici iğne felan vurulmuyoYa bilmiyorum ki bakmadı bana ve ben başka doktora da gzoukemedim bu süreçte hep aklımda ne olup ne bitecek düşünmekten kafayı yicem. Ama anladığım kadarıyla senin az az oluyor benim iki üç güne bı kırmızı kanama çokça sonra azalıyor kahve sonra yine aynı bayadir böyle devam ediyor. Rahim ağzı uzun plesanta normal suyu idare eder ağrı sancı çıkmıyor nst de herşey normal çıkıyor. O yüzden bişey yapmıyor
Bana ilk hastaneye yattığımda yani 26.haftada vurdu ciğer geliştirici ne olur ne olmaz diye bakalım hala devam ediyor insanı tedirgin ediyor yaaBenim 2 özel 2 devlete gittim ilk plesenta previa dediler ama sonra oda çıkmadı. Bende senin gibiydim düşünmekten kafayı yiyorum. Ne önlem alınır bilmiyorum yatmaktan başka. Yarın seker yükleme testin var sorcam bakalım doktora neden ciğer geliştirici iğne felan vurulmuyo
Bana erken doğum riskin yok bebek daha dönmemiş bile dedi sonrasa kanamadan dolayı düşük riskin var son ana kadar belli olmaz dedi kafamı karıştırdılar. Özel mi senin doktorunBana ilk hastaneye yattığımda yani 26.haftada vurdu ciğer geliştirici ne olur ne olmaz diye bakalım hala devam ediyor insanı tedirgin ediyor yaa
Evet ozelde ilaç verdiler mi Protestan falan kullaniyir musunBana erken doğum riskin yok bebek daha dönmemiş bile dedi sonrasa kanamadan dolayı düşük riskin var son ana kadar belli olmaz dedi kafamı karıştırdılar. Özel mi senin doktorun
Evet. 16. Haftadan beri günlük 2 tane progestan haftalık 1 tane de proluton iğne yapılıyo. Ben devlete gidiyorum. Olmadı özelde bende iğne yaptırıyımEvet ozelde ilaç verdiler mi Protestan falan kullaniyir musun
Bende doktordan çıktım şimdi. İğne için hastanede yatman lazım dedi hafta içi inşallah gidip yaptırcam. Çok canın acıyo muBen de aynı sabah akşam progestan haftalık pruluton ama bu hafta yaptirmadim iğneyi sanki igne yapılınca daha çok kanama oluyor gibi geldi
Benve yaptır canım. Kasılmaları felan azaltıyomuşBen de aynı sabah akşam progestan haftalık pruluton ama bu hafta yaptirmadim iğneyi sanki igne yapılınca daha çok kanama oluyor gibi geldi
aa evet ben bi gece hastanede yattım o zaman vurdular 26.haftada biraz aciyor cnm iğne yerleri iki gün falan dayanılmaz bişi değil amaBende doktordan çıktım şimdi. İğne için hastanede yatman lazım dedi hafta içi inşallah gidip yaptırcam. Çok canın acıyo mu
Sancı felan oluyo mu peki? İki hastaneye gidiyorum biri yapalım dedi diğeri gerek görmedi kararsız kaldım bi zararı yoktur herldeaa evet ben bi gece hastanede yattım o zaman vurdular 26.haftada biraz aciyor cnm iğne yerleri iki gün falan dayanılmaz bişi değil ama
Merhaba ben de sizin durumunuzdayım acaba nasıl gidiyor gebeliğiniz nelere dikkat ediyorsunuz beni de bilgilendirir misiniz?hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyleMerhaba hanımlar, 18 haftalık hamileyim ve bu benim 2. Gebeliğim 4 yaşında bir kızım var. Son birbuçuk ayım bir hayli sorunlu geçiyor. 12 haftalık gebeliğimin sonunda büyük bir kanama geçirdim adete bacaklarımdan yere kanlar süzüldü. Ve sonrasındaki 3 haftada 2 kanama daha geçirdim. Ozamandan beri farklı dozlarda progestan kullanıyorum. 4gün önceki som kontrolümde doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. İş yapma yorulma gezinme dedi zaten birbuçuk aydır düşük tehlikesi sebebiyle çoğunlukla yattım kanamalarıma hiçbir sebep bulamamışlardı Bebek iyi hiçbi nedeni yok gibi demişti doktor şimdi ise yaptığı detaylı muayenede bebeğin plasentası aşağıda dedi. Bu sebepsiz kanamalara sebep olabiliyormuş detaylı bir açıklamada yapmadı. Zaten bebeğin hareketlerini hep kasığımın hizasında hissediyorum çok ağaşıda. Büyük kızımda böyle değildi. Çok uzun oldu ama benzeri bir durum yaşayan varmı endişe etmeden duramıyorum zor bir dönem oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?