• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa marginalis durumu yaşayan var mı???

mom-to-be

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
13
1
1
40
20 haftalıkken dr bebeğin eşinin rahme yakın olduğunu ancak rahim ağzını kapatmadığını söyledi. Rahime biraz baskı yaptığı için de ağrılarım oluyo zaman zaman.25 haftayı geçtikten sonra bu vakaların düzeldiğini söyledi haftaya kontrolüm var ve düzelip düzelmediğini çok merak ediyorum ama ağrılarımın devam etmesi sebebiyle düzelmediğini düşünüyorum. Benimle aynı sorunu paylaşan var mı acaba?yorumlarınızı bekliyorum...

Slm cnm ben kizimda 16haftalikken yasadim ama bnm kanamamda gelmisti bebegin plasentasiyla bebek yer degistirmisti doktorum iğne yaptı üç tane 15 gunde bir geçti dahasonra

Slm cnm ben kizimda 16haftalikken yasadim ama bnm kanamamda gelmisti bebegin plasentasiyla bebek yer degistirmisti doktorum iğne yaptı üç tane 15 gunde bir geçti dahasonra
Cnm geçmiş olsun inş benimki de düzelmiştir benim hiç kanamam olmadı ama dikkatli olmam gerektiğini ve ayakta fazla kalmamamı söyledi dr um..

Back