Çok teşekkür ederim oyle şeyler duydum ki doğum ile alakalı korkmuştum . Tabi canımız yanacak bir canlı geliyor elbet ama her doğum her bünye farklıdır demeyi başardım .korku varPlanlı sezaryen oldum, spinal anestezi aldım kendimi o ana bırakıp yaşadım süreci. İlk günler biraz ağrılı, acılı (hastanede ağrı kesici iğne ve serum, evde hap veriliyor) ama 3-4 gün sonra çok daha iyi oluyor bir haftadan sonra her şeyinizi kendiniz yapabiliyorsunuz. İlk günler size yardımcı olacak biri kesinlikle lazım. Oturup kalkmak, uzanmak, bebeği kucağa almak acılı oluyor.
Yaşadıklarınız kendi haftanızı ve bebeğin büyük oluşunu da düşünürsek çok normal korkmayın.
Evet kesinlikle otururken ve ya yatarken de fark etmiyor gözlerim fal taşı gibi oluyor acıdan . Çok teşekkür ederim siz doğum yapmadınız sanırım sizde sağlıkla kavuşun bebisinizeSon haftalarda vajinada batma hissi çok normal. Ben oturamazdim bile öyle hoplatirdi beni. Doktoruma çok batma var canım çok acıyor diye soyledigimde de oh oh acısın çok güzel demiştiben normal istediğim için iyi bişey olarak nitelendirdi. Sağlıkla alın kucağınıza
Ben doğum yaptım 5 hafta olduEvet kesinlikle otururken ve ya yatarken de fark etmiyor gözlerim fal taşı gibi oluyor acıdan . Çok teşekkür ederim siz doğum yapmadınız sanırım sizde sağlıkla kavuşun bebisinize
Siz ne zaman doğum yaptınız geçmiş olsun bu aradaPlanlı sezaryen oldum, spinal anestezi aldım kendimi o ana bırakıp yaşadım süreci. İlk günler biraz ağrılı, acılı (hastanede ağrı kesici iğne ve serum, evde hap veriliyor) ama 3-4 gün sonra çok daha iyi oluyor bir haftadan sonra her şeyinizi kendiniz yapabiliyorsunuz. İlk günler size yardımcı olacak biri kesinlikle lazım. Oturup kalkmak, uzanmak, bebeği kucağa almak acılı oluyor.
Yaşadıklarınız kendi haftanızı ve bebeğin büyük oluşunu da düşünürsek çok normal korkmayın.
Doğum çantanıza kahve de ekleyin ve yiyip içmeniz serbest olduğunda mutlaka için ben içmedim başta ağrım yok gibiydi sonra eve geçince felaket baş ağrısı yaptı narkozÇok teşekkür ederim oyle şeyler duydum ki doğum ile alakalı korkmuştum . Tabi canımız yanacak bir canlı geliyor elbet ama her doğum her bünye farklıdır demeyi başardım .korku var
Tabi yine de .Söyledikleriniz rahatlattı teşekkür ederim zaten ilk iki gün hastanede gececek dediğiniz gibi kontrol altında tutacaklar .
Ay daha yeniBen doğum yaptım 5 hafta oldu
Benim 70 gün olduSiz ne zaman doğum yaptınız geçmiş olsun bu aradagözünüz aydın . Bende spinal anestezi olmak isterdim bebeği görmek için . Doktorumla
Tekrar konuşacağım bu konu hakkında belki sakinleştirici bir şeyler verir ağrı kesici almak daha erken oluyormuş sanırım sizin yonteminizle
Çok teşekkürler darısı başınıza. Oğlumuz oldu. Sizin cinsiyet neAy daha yeniBir anne ve bir çocuk doğdu desenize gözünüz aydın kızınız mi var oğlunuz mu
Gözünüz aydınBenim 70 gün olduanestezicim çok kafaydı benimle sohbet ediyordu derken kızımı çıkarıverdiler
Oğlumuz olacak bizimdeÇok teşekkürler darısı başınıza. Oğlumuz oldu. Sizin cinsiyet ne
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOğlumuz olacak bizimde
Çok teşekkür ederim tüm bebekler ailesi ile tüm güzellikleri yaşasın inşallahGözünüz aydınÇok yeni miniciktir şimdi bile Hayatı musmustlu ailesi ile güzellikler ile geçsin Kız mı erkek mi bebeğiniz Benim eşim şey diyor doktor asla seni ayık bırakmaz bitti mi bitecek mi hayır hissediyorum ben diyip adamı denersin dikkatini dagitirsin diyor Doktor ile kapıya çıkmışti eşim doktorum nasıl yapacağız biz bu işi demiş eşime Doktora dedim içimde bir şey unutmazsiniz dimi haber de denk geldim gülerek şey dedi yok merak etme sayıyorum
Evet bende birden fazla rahatsızlık var çocukluğumdan beri psikiyatriler ile büyüdüm diyebiliriz hem kendi cabamla hem doktor desteği ile toparlamistim. Fakat hamileliğim de hepsi birden hortladı . Hatta herkes sana ne oldu sen böyle biri değilsin dedi. Hamileliğimin içinde de düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi vs de yaşayınca herkes de beni suçlayıp şöyle olacak bebeğin yok bunu yapmazsan böyle olur diyince iyice kötü olmustum . Son iki aydır biraz daha normal hissediyorum . Doktorum ilaç da vermisti psikiytristim ama bebeğimde doğumdan sonra etkileri olabileceğini öğrenince geçici etki bile olsa kıyamadım direnmeye çalışıyorum halen. Doğumdan sonra depresyon sendrom geçirmemek adına doktora gidip uygun bir ilaç var ise bebeğimi etkilemeyen onları deneyeceğim . Yok ise meditasyona devamÇok teşekkür ederim tüm bebekler ailesi ile tüm güzellikleri yaşasın inşallahbebeğim kız panik ataktan ziyade anksiyete bozukluğunuz var gibi geliyor bana hiç panik atak krizi geçirdiniz mi? Sizinki daha çok farklı senaryoların eşlik ettiği kaygı, korku gibi çünkü