Planlı mı plansız mı hamilelik yaşadınız ?

Ayeaye

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
290
226
Merhaba arkadaşlar isteyerek mi gebe kaldınız ? Yaşamınız nasıl değişti ? Çocuk olmadan önce mi sonra mı ? Dertleşelim :KK200: (yaşınızı belirtirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz) Hoppa

Son düzenleme:
Planli hamile kaldım. Suan cocuk bakımından çok zorlanıyorum kolay degilms. Cocuklu hayatim güzel çocuksuzda guzeldi ama bir anlami yoktu şimdi yaşamamın bir anlami var

Planli hamile kaldım. Suan cocuk bakımından çok zorlanıyorum kolay degilms. Cocuklu hayatim güzel çocuksuzda guzeldi ama bir anlami yoktu şimdi yaşamamın bir anlami var
Anne olmak güzel şey tabi, benimde en büyük korkum çocuk bakımı ilgi sadece tek bir yine toplanıyor, yaşınız kaç acaba

Anne olmak güzel şey tabi, benimde en büyük korkum çocuk bakımı ilgi sadece tek bir yine toplanıyor, yaşınız kaç acaba
27 yaşındayım bebegim 6aylik. Her bebeğe göre bu surec değişiyor kimi bebeğe bakmak çok kolay kimi bebeğe zor benim bebek kolay ama kucak isteyen bir bebek oda beni yıpratıyor

27 yaşındayım bebegim 6aylik. Her bebeğe göre bu surec değişiyor kimi bebeğe bakmak çok kolay kimi bebeğe zor benim bebek kolay ama kucak isteyen bir bebek oda beni yıpratıyor
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten kucağa alışmış bebek cok zor

Merhaba nedenlerini ve yaşınızı sorabilir miyim eğer özel olmazsa 😊
27 yaşındayım.
Aslında çocukları severim öğretmenim. Ama kendi çocuğumun olma düşüncesine hazır değilim. Eşim istiyor fakat bende en ufak istek heves yok.
Çok ağır bir sorumluluk ve fedakarlık.
Ben köpek bakmak istiyorum sadece 😇

Merhaba arkadaşlar isteyerek mi gebe kaldınız ? Yaşamınız nasıl değişti ? Çocuk olmadan önce mi sonra mı ? Dertleşelim :KK200: (yaşınızı belirtirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz) Hoppa
Cesaret edenlere şaşkınlıkla bakıyorum açıkçası.

27 yaşındayım.
Aslında çocukları severim öğretmenim. Ama kendi çocuğumun olma düşüncesine hazır değilim. Eşim istiyor fakat bende en ufak istek heves yok.
Gerçekten bende de oldu bu hatta yeni başlık açtım belki daha geniş bir kitleye ulaşırım diye , cidden aşırı bir korku var ama önceden çok istiyordum

İlkinde planlıydı ama o kadar zorlandım ki asla diyodum yukardan bi ses asla asla deme dedi ki plansız hamile kaldım 😂
Kızım sağolsun baya çektirdi ne gecem ne gündüzüm belliydi insanlıktan çıkmıştım 😂😂 nasılsın diyolardı boş boş bakıyodum 😂😂
Özgürlüğe ve keyfe düşkünseniz zor hiç alanınız kalmıyor ama büyümelerini görmek değişilmez bir duygu. Allah kimseye eksikliğini göstermesin🤗

İlkinde planlıydı ama o kadar zorlandım ki asla diyodum yukardan bi ses asla asla deme dedi ki plansız hamile kaldım 😂
Kızım sağolsun baya çektirdi ne gecem ne gündüzüm belliydi insanlıktan çıkmıştım 😂😂 nasılsın diyolardı boş boş bakıyodum 😂😂
Özgürlüğe ve keyfe düşkünseniz zor hiç alanınız kalmıyor ama büyümelerini görmek değişilmez bir duygu. Allah kimseye eksikliğini göstermesin🤗
Amin her nasip vaktine esirdir belki bu korkular geçer Rabbim zamanı gelince nasip ettiğinde 😇😇😇🥰🥰🥰

35 yaşındayım. 3 oğlum var. Ilki 28 yaşımda doğdu, cok kolay bir bebekti yerine koyardık uyurdu, oyuncak verirdik oynardı, ağlamazdı uyur uyanır sakin bi çocuktu. 1.5 yaşına kadar emeklemedi, hareketsizdi.2 yaşını bitirdiğinde yürüdü bu bizi endişelendirdi onun disinda her sey yolundaydi.Ikincisi daha 2 aylıkken pusetten kaydiriyordu kendini çok hareketli su an 2 yaşını bitirmesine az kaldi. Hareketliligine ve hizina yetişemiyoruz cok afacan. En küçüğü cok cok gazli ve surekli kusan bir bebek çamaşır ve temizlik isim hic bitmiyor. Her sekilde hayatim guzel cok şükür. şu an salgin sebebiyle surekli evde olmak cocuklarin enerjisini atanmaması zorluyor. Onun dışında olabildiğince onlari cocuksuz yasadigimiz hayata entegre etmeye calisiyoruz. Evimiz onlar icin minimum riskli az esyali , bizi yormayacak türden. Planli hamileliklerdi hep. Bence aileyien çok yoran tecrübesizlik ve sürekli yeni arayışlar. Gazi cikmayan bir bebek surekli aglayan kusanve sürekli kucakta olduğunda yıpratıcı oluyor. Aman sallasak mi orda yatmasin besik mi alsak, yanimizda mi yatirsak vs gibi arayislara girmek icinden cikilmaz bir hal aliyor bence.

Ilk hamileligim isteyerek oldu.O ay korunmadim gebe kalmışım.Ikinci hamileliğim aklimdan gecmezken olmuş.Hayatimda değişen en cok benim. O deli dolu hallerim,bunalinca kaçışlarim,bir seyleri heves edip sıkılmalarim en çok da sabretmeyi öğretti annelik bana.32 yaşında 3 çocuk annesiyim bu arada 😊

27 yaşındayım.
Vallahi hazir değilseniz asla yapmayın kimseyide dinlemeyin bebek büyütmek o kdr basit bir şey degil

X