• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkosu olup gebe kalanlar buraya buyrun

Ozgehan3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
29
0
1
İstanbul
Ben 11 aylik evliyim pkoluyum bebek sahibi olmak istiyorum ozlem cekiyorum 😖😔😭

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 11 aylik evliyim pkoluyum bebek sahibi olmak istiyorum ozlem cekiyorum 😖😔😭

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 13 aylık evliyim bende pko luyum ve bebiş istiyorum :14: tek sorun pko mu ? tedavi görüyo musnz ?

bana da pko var demişti doktor.adetlerim genelde düzenliydi.ama diğer belirtiler pkoyu gösteriyor dedi.ama herhangi bir tedavi görmedim.ilaç kullanmadım.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.bana da süpriz oldu.inanamadım.

Ben bi buçuk yıllık evliyim.pko yum..uzun suredir de tedavi görüyorum ama hala bebis yok..bu ay da tedavi oldum yumurta gelistirici iğne yaptim yumurtam gelisti ve çatlatmak ignesi oldum..heyecanla 16agustosu bekliyorum..inş bu ay hamisimsir...

arkadaslar ben bekarkende hep cocugum olmaz die korkardim adetlerm duzensizsdi cunki.evlenincede pkolu oldugumu ogrendim.1,5 sene bebek icin ugrastim durdum kurler drlar falan baktim olca yok eşimde benim uzulmeme dayanamdi direk tupbebek yaptrdik çok sukur Rabbime ilk seferde tuttu şimdi 4.ayin icindeyiz rabbim bağıslarsa anne olcam darisi hepinize insallah.normal yolla hamile kalan pkolulrda cok ama drum hastalgni bilmeden hamile kalan cok pkolu var demisti.

Back