• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos yumurtlama sorunu climen infolic combo

İnşallah gelirler daha fazla bekletmeden :dua:
Bugün son klomenimi içtim bende inşallah işe yarar vesile olur, ilk defa ilaçla deniyorum 1 senenin üstüne
Daha yeni sayılırsın kuzum sabret gelicek bebişler imiz ikişer ikişer ınsaallah. . Ben çok hasretim

İnofolic combi kullandım bende de polikistik var hem de ileri seviyede. İnofolic combi sivilcelere saç dökülmesine çok iyi geliyor. Yumurta kalitesini de baya arttırıyor. Ben faydasını gördüm pcos olan ve bebek isteyen herkes kullanmalı bence günde iki kez. Tek dezavantajı çok pahalı olması
Sizce bittiğinde almam gerekir mi bir tane hapım kaldı hastalanınca doktora gidecem tekrar kararsız kaldım

Ben bu yazdıklarınızın hepsini kullandım. 1 sene 2 ay içerisinde. Ama olmadı. Rahim filmi çekildim. Bu ikinci ayım hiçbir ilaç kullanmadan ovulasyon testiyle denedim bu ay bekliyorum.. olmazsa gonal f e başlayacakmışız.onun için dr 500..1000 liralık bi tedavi dedi. O yüzden erteliyorum..

Ben bu yazdıklarınızın hepsini kullandım. 1 sene 2 ay içerisinde. Ama olmadı. Rahim filmi çekildim. Bu ikinci ayım hiçbir ilaç kullanmadan ovulasyon testiyle denedim bu ay bekliyorum.. olmazsa gonal f e başlayacakmışız.onun için dr 500..1000 liralık bi tedavi dedi. O yüzden erteliyorum..
Rahim filmi bende çekildim ama sorun yok dedi doktor 🤷‍♀️

İnofolic combi kullandım bende de polikistik var hem de ileri seviyede. İnofolic combi sivilcelere saç dökülmesine çok iyi geliyor. Yumurta kalitesini de baya arttırıyor. Ben faydasını gördüm pcos olan ve bebek isteyen herkes kullanmalı bence günde iki kez. Tek dezavantajı çok pahalı olması
Her günmü kullanılıyor ınofolıc combi adet bitimindemi başlanıyor

Adetle hiç ilgisi yok vitamin olduğu için her gün içilmesi gerekiyor yumurtalara fayda etmesi için

Back