• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos yumurtlama sorunu climen infolic combo

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar bende yumurtlama sorunu var adetlerim düzensiz fakat her ay bir şekilde ilaç kullanmadan adet oluyorum yani günü geçmiş olsa da oluyorum.2 senedir çocuk düşünüyoruz yani geçen senenin Mayıs ayından beri istiyoruz ama olmuyor bende yumurtlama sorunu var yumurtalıkların biraz tembel dedi doktor gitmediğim doktor kalmadı. Eşimde prometil men + çocuk macunu diye bir şey kullanıyor aktardan yaptırdık .Klomen kullandım geçen aylardan fakat çok fazla takip edilmediği için geç aldım ve adet günü 5.48 olan beta hcg değerim düştü sanırım kimyasalmış.Size sorum bu ay başında farklı bir doktora gittim iki haftadır glifor + infolic combo (kutusu mavi hapı kahverengi) + climen kullanıyorum .doktorum bunları kullan 3 kilo ver gel dedi 66-65 arasında kilom gidip gidip geliyor . Bu ilaçları kullanıp etkisini gören var mı ? Bir de nasıl kilo verebilirim 3 haftada 🤦🏼‍♀️

Merhaba arkadaşlar bende yumurtlama sorunu var adetlerim düzensiz fakat her ay bir şekilde ilaç kullanmadan adet oluyorum yani günü geçmiş olsa da oluyorum.2 senedir çocuk düşünüyoruz yani geçen senenin Mayıs ayından beri istiyoruz ama olmuyor bende yumurtlama sorunu var yumurtalıkların biraz tembel dedi doktor gitmediğim doktor kalmadı. Eşimde prometil men + çocuk macunu diye bir şey kullanıyor aktardan yaptırdık .Klomen kullandım geçen aylardan fakat çok fazla takip edilmediği için geç aldım ve adet günü 5.48 olan beta hcg değerim düştü sanırım kimyasalmış.Size sorum bu ay başında farklı bir doktora gittim iki haftadır glifor + infolic combo (kutusu mavi hapı kahverengi) + climen kullanıyorum .doktorum bunları kullan 3 kilo ver gel dedi 66-65 arasında kilom gidip gidip geliyor . Bu ilaçları kullanıp etkisini gören var mı ? Bir de nasıl kilo verebilirim 3 haftada 🤦🏼‍♀️

KİLONDA çok değil hani sadece zeytinyağdan başka yağ tüketme düzelir booll çiğ sebze meyve tüket

Kızlar bu vitamin yararını gören var mı yada hamile kalan
Bende de pko var bana çok akne yaptı
Hem onlar düzelsin hem bebiş olsun istiyorum😑

Kızlar bu vitamin yararını gören var mı yada hamile kalan
Bende de pko var bana çok akne yaptı
Hem onlar düzelsin hem bebiş olsun istiyorum😑

1 buçuk aydır inofolic combi kullanıyorum, pkodan dolayı olan sivilceler geçti tamamen. Bir de yağlı yiyecekleri azalttım ben bu hap sayesinde olduğunu düşünüyorum iyi geliyor

Ben de pkoluyum klomen kullandım suan takipteyim . İnşallah hamile olduğumuz haberini en yakın zamanda alırız . Kilonuz iyi geldi bana zira benim fazla insülin direncim de var glifor kullanmışligim oldu

1 buçuk aydır inofolic combi kullanıyorum, pkodan dolayı olan sivilceler geçti tamamen. Bir de yağlı yiyecekleri azalttım ben bu hap sayesinde olduğunu düşünüyorum iyi geliyor
Cok iyi ozaman akneler beni çok yıprattı ya
Ne kadar fiyatlari

Cnm ben senden daha kiloluyum ve bende de yumurta tembelliği vardı.klomen işe yaramadı Bnde .bir ay gonal f kullandım sonra ki ay kendiliğinden hamile kaldım. Yanlız o ay sadece gynositol adında folik asit kullanmıştım.yumurtlama sorunu olanlar için hem yardımcı hemde folik asit demişti doktor .

Pahalıymış gerçekten 1 aylık tir umarım en az..

Bir kutuda 20 hap var ben günde 1 tane alıyorum ayda 1 buçuk kutu gidiyor yani. Eczanelerde 80 tl şuan ama derde çare olduktan sonra fiyatını görmüyor insan

İnofolic combi kullandım bende de polikistik var hem de ileri seviyede. İnofolic combi sivilcelere saç dökülmesine çok iyi geliyor. Yumurta kalitesini de baya arttırıyor. Ben faydasını gördüm pcos olan ve bebek isteyen herkes kullanmalı bence günde iki kez. Tek dezavantajı çok pahalı olması

Cnm ben senden daha kiloluyum ve bende de yumurta tembelliği vardı.klomen işe yaramadı Bnde .bir ay gonal f kullandım sonra ki ay kendiliğinden hamile kaldım. Yanlız o ay sadece gynositol adında folik asit kullanmıştım.yumurtlama sorunu olanlar için hem yardımcı hemde folik asit demişti doktor .
Bende de yumurta tembelliği var, bu ay klomen+fostimon+gonalf+çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı malesef. Fostimon la yumurtam oluşmamıştı gonal f ile oluşmuştu sonra çatlatma iğnesi de oldum ama tutmadı. Sen çatlama iğnesi kullanmış mıydn

Bende de yumurta tembelliği var, bu ay klomen+fostimon+gonalf+çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı malesef. Fostimon la yumurtam oluşmamıştı gonal f ile oluşmuştu sonra çatlatma iğnesi de oldum ama tutmadı. Sen çatlama iğnesi kullanmış mıydn
Evet çatlatma iğnesi de kullandım.bnm klomenle yumurta oluşuyor büyüyordu çatlatma iğnesi ile de çatlıyordu ama gebelik olmadı .sonraki gonal f bir ay kullandım .çatlatma iğnesi ile birlikte .yine yumurta olduğu büyüdü çatladı ama olmadı .sonraki ay bişey kullanmadım il dısındaydım diye .sadece gynositol folik asit kullandım ve o ay hamile kaldım .doktor iğnelerin altı ay etkili olduğunu söyledi muhtemelen o sayede hamile kaldım ama klomen ve gonal f ile birlikte bes ay tedavi görmüş oldum.ve zaten ayrıca doktor bu tedavilerinde bes ay sonra hamilelik şansını arttırdığını söyledi

Bir kutuda 20 hap var ben günde 1 tane alıyorum ayda 1 buçuk kutu gidiyor yani. Eczanelerde 80 tl şuan ama derde çare olduktan sonra fiyatını görmüyor insan
Kızlar çok iyi oldu bunu öğrenmem 👍😄
Kesinlikle almalıyım folik asitimde bitmek üzereydi zaten
Şu pko bedene de çok yansıyor akneler en çok ortaya çıktı bende ama diğer belirtiler de var maalesef bu arada saç derisine dökülmeye badem yağı da bana çok iyi gelmisti

Kızlar çok iyi oldu bunu öğrenmem 👍😄
Kesinlikle almalıyım folik asitimde bitmek üzereydi zaten
Şu pko bedene de çok yansıyor akneler en çok ortaya çıktı bende ama diğer belirtiler de var maalesef bu arada saç derisine dökülmeye badem yağı da bana çok iyi gelmisti

Bende de en çok sivilce ve kilo verme zorluğu oldu. Onun haricinde adetim düzenlidir saçlarımda da dökülme hissetmedim ama yine de az bir dert değil dıştan ne yaparsan yap içten vücut düzelmeyince geçmiyor sivilceler de

Bende de en çok sivilce ve kilo verme zorluğu oldu. Onun haricinde adetim düzenlidir saçlarımda da dökülme hissetmedim ama yine de az bir dert değil dıştan ne yaparsan yap içten vücut düzelmeyince geçmiyor sivilceler de
Maalesef öyle neler denedim.. Ama Allah tan ümit kesilmez
Herşeye bir sebep çıkar bu vitamin veya başka şeyler sebep olursa düzelir ins psikoloji de önemli
Bebişler de bir gelse ballı lokma

Maalesef öyle neler denedim.. Ama Allah tan ümit kesilmez
Herşeye bir sebep çıkar bu vitamin veya başka şeyler sebep olursa düzelir ins psikoloji de önemli
Bebişler de bir gelse ballı lokma

İnşallah gelirler daha fazla bekletmeden :dua:
Bugün son klomenimi içtim bende inşallah işe yarar vesile olur, ilk defa ilaçla deniyorum 1 senenin üstüne

İnşallah gelirler daha fazla bekletmeden :dua:
Bugün son klomenimi içtim bende inşallah işe yarar vesile olur, ilk defa ilaçla deniyorum 1 senenin üstüne
Daha yeni sayılırsın kuzum sabret gelicek bebişler imiz ikişer ikişer ınsaallah. . Ben çok hasretim

Back