Yumurta tembelliğinden olabilir bir defasında bende öyle olmuştum 13 gün buyunya kahverengi leke gördümPkosum. Yaklaşık 3 aydır adet görmedim ve 10 günü aşkındır kahverengi kimi zaman kanla karışık akıntım oluyor. İlk kez başıma geliyor.Ha adetim söküldü ha sökülecek derken olamadım karnım yüzüm her yerim şişAllah aşkına başına gelen varsa bilgi alışverişi yapalım bu neden olur?
Notoktora randevu aldım gidicem, hamile değilim:)
Sonrasında adet oldunuz muYumurta tembelliğinden olabilir bir defasında bende öyle olmuştum 13 gün buyunya kahverengi leke gördüm
OldumSonrasında adet oldunuz mu
Darısı başıma
Tedavi ne tedavisiBenim her zaman yasadıgım durum özellikle geçen sene o kadar çoktu ki. asla adet olamıyorum ama her ay sonu gelmez kahverengi yogun akıntım oluyodu. dedigin gibi sürekli şişiyordum vucudum normal ama hamile gibi karnım hep kocamandı. tedaviye başladıgımdan beri aylardır gelmiyor nedense. ama ultrasonda görünüyo birçok kistik yumurta dolu. söktürücü içmiyorum ama yazdan beri kendiliginden geliyo bi şekilde :/
uzun zamandır adet olmadığınız için içeride bekleyen eski kan olabilir. Böyle birşey okumuştum. Bazen benim de kahverengi olur ama sonra kırmızıya döner veya öyle azalarak biter kahverengi şekilde.Pkosum. Yaklaşık 3 aydır adet görmedim ve 10 günü aşkındır kahverengi kimi zaman kanla karışık akıntım oluyor. İlk kez başıma geliyor.Ha adetim söküldü ha sökülecek derken olamadım karnım yüzüm her yerim şişAllah aşkına başına gelen varsa bilgi alışverişi yapalım bu neden olur?
Ama adet olamadım.Benimde normalde 1-2 gün kahverengi olur sonra yoğun kırmızı olur ve adetim biterdi. Maalesef ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorumuzun zamandır adet olmadığınız için içeride bekleyen eski kan olabilir. Böyle birşey okumuştum. Bazen benim de kahverengi olur ama sonra kırmızıya döner veya öyle azalarak biter kahverengi şekilde.
Mutlaka ondandır. İlk defa böyle olduysa kafanıza takmayın. Her zaman olursa sıkıntı.Ama adet olamadım.Benimde normalde 1-2 gün kahverengi olur sonra yoğun kırmızı olur ve adetim biterdi. Maalesef ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorumpkos olduğu için mi acaba kaynağı o mu dedim
Bakalım doktora gidicem zaten uzun zamandır göstermemiştim hormonlar ne durumdadır Allah bilirMutlaka ondandır. İlk defa böyle olduysa kafanıza takmayın. Her zaman olursa sıkıntı.
Hormon vermek için de yoğun adet kanamasının 3.günü kan vermelisiniz işteBakalım doktora gidicem zaten uzun zamandır göstermemiştim hormonlar ne durumdadır Allah bilir
Muhtemelen söktürücü vericek onun üzerine hormon testi yapıcak diye düşünüyorumHormon vermek için de yoğun adet kanamasının 3.günü kan vermelisiniz işte
Adet söktürücü reçetesiz satılıyorMuhtemelen söktürücü vericek onun üzerine hormon testi yapıcak diye düşünüyorum
Aslında şöyle mi yapsam size danışayım.Benim 26 sında randevum var ben daha önce hiç adet söktürücü içmedim içtikten kaç gün sonra adet oluyoruz bide doktora gitmeden içiyim de 3. Günüme denk gelse iyi olur sanırımAdet söktürücü reçetesiz satılıyor
Tarlusal
Ama şunu söylemekte fayda varTabii o zamana kadar adet olmamış olursam sanırım öyle olabilir
Normal bende senin gibiyim 3 ayda bir felan. Kist varsa ve atıyosan öyle oluyo sancı eşlik ediyosa kist patlıyodur.. yani adetle atmak üzeresin kisti onun dışında oksitlenmiş eski adet kanı zaman zaman koyulaşabilir adetken endişe edicek durum yok 3 ay olmayıp birden olunca önce kahve rengi sonra kırmızıya dönüyo gebelikten de eminmişsin zaten korkma pkoda oluyor malesef adet düzensizliğinden kaynaklanıyor kilo verdikce pko semptomları düzeliyor..Pkosum. Yaklaşık 3 aydır adet görmedim ve 10 günü aşkındır kahverengi kimi zaman kanla karışık akıntım oluyor. İlk kez başıma geliyor.Ha adetim söküldü ha sökülecek derken olamadım karnım yüzüm her yerim şişAllah aşkına başına gelen varsa bilgi alışverişi yapalım bu neden olur?
Evet sadece peçeteye geliyor iç çamaşırıma bile geçmiyor çoğu zamanAma şunu söylemekte fayda var
Bu yaşadığınız regl de olabilir
Bu ay böyledir belki
Hiç ped kullanıyor musunuz sadece peçeteye mı geliyor
Bu durum beni kilo vermeye daha çok motive etti berbat bi durum yaNormal bende senin gibiyim 3 ayda bir felan. Kist varsa ve atıyosan öyle oluyo sancı eşlik ediyosa kist patlıyodur.. yani adetle atmak üzeresin kisti onun dışında oksitlenmiş eski adet kanı zaman zaman koyulaşabilir adetken endişe edicek durum yok 3 ay olmayıp birden olunca önce kahve rengi sonra kırmızıya dönüyo gebelikten de eminmişsin zaten korkma pkoda oluyor malesef adet düzensizliğinden kaynaklanıyor kilo verdikce pko semptomları düzeliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?