• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve insülin direnci olanlar.

bende ...

• Ankete Katılan
    23
Aynen öyle diyorum ya bu ilacı daha kullanamam. Sana doğru olan dozu vermiş bnce . Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🙏🙏
Allah mecbur etmesin insallah 1000lik dozlarida 2ye boluyorlar genelde boylelikle bu kdar carpmazdi bunyeni ama iate her dr un dogrusu farkli. Insallah inofolic isine yarar en az senin kadar mutlu olurum ozaman🤲☺.

Tedavi icin ilk kez gideceksiniz gider gitmez ted baslamiyorlar oncesinde adetinizin 2.veya 3.gunu hormonlara bakarlar esinizin spermine bakarlar yumurta gelistirici igne baslayip yumurta takibine baslar bu sekilde yol alinir. Belki oncesinde vitamin destegide verebilir
ya hormonlarda sıkıntı çıkmadı eşimin eğer izni olsaydı bu ay gidicektim o izin alamadı die kaldı dokorda yasmşin kulllan dedi e ben tarihi ayarlamadan bilet aldım kafassız kafamla

Allah mecbur etmesin insallah 1000lik dozlarida 2ye boluyorlar genelde boylelikle bu kdar carpmazdi bunyeni ama iate her dr un dogrusu farkli. Insallah inofolic isine yarar en az senin kadar mutlu olurum ozaman🤲☺.
Gerçekten şuan ilaçla ilgili başkalarının deneyimlerini okuyorum aşırı sevindim hayal falan kurmaya başladım 😀 çok sağol gerçekten aĺah razı olsun senden 🙏🙏

Gerçekten şuan ilaçla ilgili başkalarının deneyimlerini okuyorum aşırı sevindim hayal falan kurmaya başladım 😀 çok sağol gerçekten aĺah razı olsun senden 🙏🙏
Birde yaki ile hamile kalmayi arastirmani tavsiye ederim 😍kizima o sekilde kaldim ben 🤗. Allah sendende razi olsum mutlu olmana sebepsem ne mutlu bana☺

O zaman siz mutlaka inofolic kombiye bir bakin. Sase seklind rve hap seklinde olani var hap olani daha etkili mavi kutuydu ambalaji degismediyse . Yumurtlamaya destek oluyor. Pcolu olan arkadaslar bakin sizde belki faydasi olur. Sizde ne etki yapti belki dozu fazla gelmistir
Merhaba bu ilaçlar reçetesiz satılıyor mu peki

Mrb evet zaten devlet idemiyor .folic asit bu hoc bir zarari ve yan etkisi yok ben her kullanmamda hamilr kaldim kaliteli yumuta uretimine destek oluyor
Glifor’dan bahsediyorsunuz değil mi yan etkileri çok demiş başka bir arkadaş da bende de pco var tahlil falan yapıldı insülin direnci için pek bişey demedi doktor ama kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşıyorum çok fazla kilom yok ama 1 kiloyu bile çok zor veriyorum 1 senedir hamile kalamıyorum en azından birkaç kilo verirsem belki etkisi olur diye düşünüyorum

Glifor’dan bahsediyorsunuz değil mi yan etkileri çok demiş başka bir arkadaş da bende de pco var tahlil falan yapıldı insülin direnci için pek bişey demedi doktor ama kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşıyorum çok fazla kilom yok ama 1 kiloyu bile çok zor veriyorum 1 senedir hamile kalamıyorum en azından birkaç kilo verirsem belki etkisi olur diye düşünüyorum
Merhaba glifor insulin direnci için yazılan bi nevi şeker ilacı ve yan etkisi oldukça fazla , inofolic ise folik asit ilaç değil takviye ürün sigorta karşılamıyor. 80-100 tl civarı. Kullanmadan doktora danışmak da fayda var tabi.

Merhaba glifor insulin direnci için yazılan bi nevi şeker ilacı ve yan etkisi oldukça fazla , inofolic ise folik asit ilaç değil takviye ürün sigorta karşılamıyor. 80-100 tl civarı. Kullanmadan doktora danışmak da fayda var tabi.
Ben zaten uzun zamandır folik asit kullanıyorum her ay hamile kalma umuduyla.Benim sorunum kilo veremiyorum hep az yiyorum her lokmamı düşünerek ağzıma atıyorum acaba kilo yapar mı diye 😔

Ben zaten uzun zamandır folik asit kullanıyorum her ay hamile kalma umuduyla.Benim sorunum kilo veremiyorum hep az yiyorum her lokmamı düşünerek ağzıma atıyorum acaba kilo yapar mı diye 😔
Glifor kilo verdiriyor ama çok etkili bir ilaç o yüzden tahlillerde bu ilacı kullanmanı gerektirecek sorun yok ise zaten doktor yazmaz. Neden kilo veremediginizin araştırması yapılması gerekir. Inşallah hayırlısıyla size de nasip eder bebişi🙏🙏

Glifor kilo verdiriyor ama çok etkili bir ilaç o yüzden tahlillerde bu ilacı kullanmanı gerektirecek sorun yok ise zaten doktor yazmaz. Neden kilo veremediginizin araştırması yapılması gerekir. Inşallah hayırlısıyla size de nasip eder bebişi🙏🙏
İnşallh cnm çok değil kilom 1/65 cm 65 kiloyum bu süreç çok sıkıntılıymış insan daha çok strese giriyor

Hayir hayir glifordan bahsetmiyorum ya los anlasilmasin .inofolic kombiyi soruyorsunuz zannettim. Gliforu dr un yazmasi lazim kendinz alamazsinz. Gliforla bem amacima ulastim .59dan 52 kg dustum ve kendiliginden gebe kaldim.

Canım arkadaşım bn daha yeni inofolic combi aldım mavi kutu 20 kapsül var içinde kahverengi kapsül doğru dimi. Birde sn nasıl kullanmıştın ac mi tok mu soğan suyu içiyorum diye biraz beklettim şimdi başlayayım dedim. 🤗

Back
X