• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve insülin direnci olanlar.

bende ...

• Ankete Katılan
    23
Canım arkadaşım bn daha yeni inofolic combi aldım mavi kutu 20 kapsül var içinde kahverengi kapsül doğru dimi. Birde sn nasıl kullanmıştın ac mi tok mu soğan suyu içiyorum diye biraz beklettim şimdi başlayayım dedim. 🤗
Bana soruyosun herhalde dimi🙈. Ac tok farketmez ama ben yatarken iciyodum uykuda yumoslarim guzel guzel guzellessinn diye😅.

Evet evet sn 😄 çok mantıklı bnde akşam içeyim ddemiştmn doğru yoldayım demek bnimkilerde inş güzel güzel güzelleşir 🤗 çok çok sağol
Insallah rabbim kolaylikla nasip etsin insallah 🤲🤲. Sogan kuru +inofolik olucak bu is hayirlisiyla . Gunn asirida calismalara devam arkadasim .guzel haberlerini beklicem 🤗

Insallah rabbim kolaylikla nasip etsin insallah 🤲🤲. Sogan kuru +inofolik olucak bu is hayirlisiyla . Gunn asirida calismalara devam arkadasim .guzel haberlerini beklicem 🤗
Ayy canım amin inşallah 🤲 soğan kürü ovulasyon takibi inofolic le bakalım sonuç ne olacak 🤷🏾‍♀️ aklımdasın inşallah olur da sanada burdan dualarla yazarım 🙏🙏

Ayy canım amin inşallah 🤲 soğan kürü ovulasyon takibi inofolic le bakalım sonuç ne olacak 🤷🏾‍♀️ aklımdasın inşallah olur da sanada burdan dualarla yazarım 🙏🙏
Rabbim gonlune gore versin arkadasim 🤲bende sana dua edicem bu surecte . Bat ne zaman

Bana soruyosun herhalde dimi🙈. Ac tok farketmez ama ben yatarken iciyodum uykuda yumoslarim guzel guzel guzellessinn diye😅.
Canım sn inofolic kullanırken kanaman oldu mu . Bnde hafif kanama oluyo hem kahve akıntı hem koyu kan damla damla geliyo neden araba 🤔

Canım sn inofolic kullanırken kanaman oldu mu . Bnde hafif kanama oluyo hem kahve akıntı hem koyu kan damla damla geliyo neden araba 🤔
[/QUOTE
Yok cnm inofolik oyle etki etmiyor. se sogan kuru yapiyomuydun? Yapiyosan sogandandir.sogan kuru herkese iyi gelmiyor bende ara kanama yapmisti .

Aynen soğan kürü yapıyorum ilk ay kurde 7. Gün kanama oldu regl olacağımı düşündüm ama 2. Ay hiç akıntı olmadi. Belki de soğan yaptı ama 55 60 günde regl olurken 35 e indi . Faydalı mi zararlı mi bilemedim. 4. Ayda son kez yapicam zaten bakalım sağol canım bnim cevapladığın için 💜💜

Aynen soğan kürü yapıyorum ilk ay kurde 7. Gün kanama oldu regl olacağımı düşündüm ama 2. Ay hiç akıntı olmadi. Belki de soğan yaptı ama 55 60 günde regl olurken 35 e indi . Faydalı mi zararlı mi bilemedim. 4. Ayda son kez yapicam zaten bakalım sağol canım bnim cevapladığın için 💜💜
Sogandandir canim kesinlikle. Rica ederim sennyinede icini ferah tut tamamla icim temizleniyor diye dusun 🤗🤗

Back
X