Pkos , tüp bebek

Yâa öncelikle çok geçmiş olsun bakıldı mi ona tam bilmiyorum ama genel bı hormon testine bakıldı gayet iyi denildi rahimden parça bile aldı doktorum çok detaycı çünkü kilonuz falan da var mı
Evet kiloda var ona bisey demedi teşekkür ederim bu arada süreç uzucak galiba bende

Merhaba bende13 14.15 şubat gibi transfer olacağım kısmetse günü tam belli değil. Hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzümüze baksın
Merhaba daha önce konuştuğumuz konuları bulamadım benim ertelendi ya transferim ilaçlarımı filan almıştım kan tahlili sonrası bir dahaki aya erteledi Alper bey ilaçla olacak benim estrofem ile

Merhaba daha önce konuştuğumuz konuları bulamadım benim ertelendi ya transferim ilaçlarımı filan almıştım kan tahlili sonrası bir dahaki aya erteledi Alper bey ilaçla olacak benim estrofem ile
Hayırlsı olsun cnm benim. Değerlerin mi düzgün çıkmadı da ertelendi?
Benim yarı doğal siklus uygulanacak cnm. Şimdilik famera ile başladık. Perşembe kontrol var o gün belli olacak bakalım devamlı yoksa ilaçlıya mı geçilecek değerlere göre cnm

Troit yüksek çıktı ya ilkini ilaçla yapalım bakalım olmazsa doğal deneriz dedi moralim bozuldu süreç çok uzun galiba korktum bu gün boşuna gittik uzak olduğu için zor geliyor

Troit yüksek çıktı ya ilkini ilaçla yapalım bakalım olmazsa doğal deneriz dedi moralim bozuldu süreç çok uzun galiba korktum bu gün boşuna gittik uzak olduğu için zor geliyor
İki tane koyalım diyorum, embiryom fazla benim ona da canı istemiyor yaşın küçük üçüz olursa diyo anlamadım

Neredeydin cnm sen unuttum. Öyle düşünme cnm tiroit biraz sıkıntılı bir durum

Merhaba keşandayım bende, çok sevindim adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende pkosum ve ilk tüp bebek denememiz ,pazartesi günü opu oldum 5. Günü bekliyoruz diğer ay transfer olacağım büyük ihtimalle, merak ettiğim şey opudan sonra süreç nasıl işliyor dikkat etmem gereken veya bilmem gerek birşey var mı şuan sadece progestan fitil kullanıyorum ve adetimi bekliyorum :)

öncelikle geçmiş olsun benim opudan sonra hafif ohss olduğum için 2. adetimi bekliyoruz sanırım bu süreçte yapılacak bişey yok 2. adetim de gelmek bilmiyor gecikti baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…