- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
Tembel demiş ama yumurtluyormussun bu cok güzel birsey. sana tavsiyem takviye vitamin alman ve gebeligi kolaylaştıracak kürler uygulamanMerhaba hanımlar ben bu sitede yeniyim 3yillik evliyim ve çocuğum oldu fakat düştü sebebi yok zaten kimyasal hamilelik miş doktora gidiyorum adetim her 30 günde bir yumurtlamam oluyor kendiligimden adet oluyorum doktora gidiyorum yumurtaların tembel diyor.bunun için bir öneriniz varmı rahîm filmide çektim tüpler açık yumurtamin catladigini hissediyorum.ama hamile kalamiyorum artık dayanamıyorum her ay hamileyim belirti diye kafayı yedim cevremdeki herkes hamilebenim gibi olup hamile olanlar varmı? eşimde sorun yok testleri temiz.
Bende kansızlık var.ne tür vitaminler almalıyım tavsiyen varmı?Tembel demiş ama yumurtluyormussun bu cok güzel birsey. sana tavsiyem takviye vitamin alman ve gebeligi kolaylaştıracak kürler uygulaman
Bu ay soğan kürü yaptımBende kansızlık var.ne tür vitaminler almalıyım tavsiyen varmı?
Oncelikle tahlil yaptırmalısın ona göre ne eksikse takviye olarak alirsin canimBende kansızlık var.ne tür vitaminler almalıyım tavsiyen varmı?
Ben de yaptim bir ay pek ise yaramadı. Yumurtliyorsan pkolu olman önemli degil. Beslenmene özen gostererek yumurta kalitesini artirmaya bak. Esinin durumu nasılBu ay soğan kürü yaptım
Eşimin sperm hareket ligi gayet iyi bendede yumurta tembelligi stres te etkiliyormusBen de yaptim bir ay pek ise yaramadı. Yumurtliyorsan pkolu olman önemli degil. Beslenmene özen gostererek yumurta kalitesini artirmaya bak. Esinin durumu nasıl
Peki kac aydir deniyorsunEşimin sperm hareket ligi gayet iyi bendede yumurta tembelligi stres te etkiliyormus
3yilPeki kac aydir deniyorsun
Yumurtlamiyorsak mi klomen filan veriyorlar pkoslularaBen de yaptim bir ay pek ise yaramadı. Yumurtliyorsan pkolu olman önemli degil. Beslenmene özen gostererek yumurta kalitesini artirmaya bak. Esinin durumu nasıl
Yumurtlama oluyor her ayYumurtlamiyorsak mi klomen filan veriyorlar pkoslulara
Benimki de soruydu aslında :)Yumurtlama oluyor her ay
Umut999a soru olarak yöneltmiştimmr☺☺☺Yumurtlama oluyor her ay
Tamam canım ama klomen yumurtlamiyorsan değil bildiğim kadarıyla olan yumurtaları geliştirmek kaliteli lestirmek için veriliyorUmut999a soru olarak yöneltmiştimmr☺☺☺
Evet canimYumurtlamiyorsak mi klomen filan veriyorlar pkoslulara
Ayni durumdayiz canim kansizlik ta var ilacı kullandim ama tutmuyor hayirlisi artik yaMerhaba hanımlar ben bu sitede yeniyim 3yillik evliyim ve çocuğum oldu fakat düştü sebebi yok zaten kimyasal hamilelik miş doktora gidiyorum adetim her 30 günde bir yumurtlamam oluyor kendiligimden adet oluyorum doktora gidiyorum yumurtaların tembel diyor.bunun için bir öneriniz varmı rahîm filmide çektim tüpler açık yumurtamin catladigini hissediyorum.ama hamile kalamiyorum artık dayanamıyorum her ay hamileyim belirti diye kafayı yedim cevremdeki herkes hamilebenim gibi olup hamile olanlar varmı? eşimde sorun yok testleri temiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?