• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pkos muyum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Merhaba hanımlar ben bu sitede yeniyim 3yillik evliyim ve çocuğum oldu fakat düştü sebebi yok zaten kimyasal hamilelik miş doktora gidiyorum adetim her 30 günde bir yumurtlamam oluyor kendiligimden adet oluyorum doktora gidiyorum yumurtaların tembel diyor.bunun için bir öneriniz varmı rahîm filmide çektim tüpler açık yumurtamin catladigini hissediyorum.ama hamile kalamiyorum artık dayanamıyorum her ay hamileyim belirti diye kafayı yedim cevremdeki herkes hamile 😔😔😔benim gibi olup hamile olanlar varmı? eşimde sorun yok testleri temiz.

Merhaba hanımlar ben bu sitede yeniyim 3yillik evliyim ve çocuğum oldu fakat düştü sebebi yok zaten kimyasal hamilelik miş doktora gidiyorum adetim her 30 günde bir yumurtlamam oluyor kendiligimden adet oluyorum doktora gidiyorum yumurtaların tembel diyor.bunun için bir öneriniz varmı rahîm filmide çektim tüpler açık yumurtamin catladigini hissediyorum.ama hamile kalamiyorum artık dayanamıyorum her ay hamileyim belirti diye kafayı yedim cevremdeki herkes hamile 😔😔😔benim gibi olup hamile olanlar varmı? eşimde sorun yok testleri temiz.
Tembel demiş ama yumurtluyormussun bu cok güzel birsey. sana tavsiyem takviye vitamin alman ve gebeligi kolaylaştıracak kürler uygulaman

Ben de yaptim bir ay pek ise yaramadı. Yumurtliyorsan pkolu olman önemli degil. Beslenmene özen gostererek yumurta kalitesini artirmaya bak. Esinin durumu nasıl
Yumurtlamiyorsak mi klomen filan veriyorlar pkoslulara

Ayni durumdayiz canim kansizlik ta var ilacı kullandim ama tutmuyor hayirlisi artik ya

Back