• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKOS İle Gebelik deneyimi olanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzbirisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
206
202
53
merhaba arkadaşlar ,
Tecrübeli arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var 🤭
Kendimi bildim bileli pkos hastasıyım fakat son 5 yıldır düzenli regli görüyorum Kilo, kıllanma problemim de yok gebelik istiyorum evliliğimin ilk aylarında kontrol için gittiğimde usg’de de doktorum öyle aman aman bi polikistik görüntüm olmadığını ve 1 yıl beklememizi söylemişti şuan 1 yıl doldu ve maalesef 1 yılda kendiliğinden gebelik oluşmadı tekrar doktora gittim ve hormon sonuçlarım şu şekilde FSH : 9.29 , LH :13.59 , E2 : 39.92
doktorum yumurtlama tedavisine başlamayı önerdi , benim sorum bu hormonlar çok mu uçuk seviyede ? Bir de yumurtlama tedavisi ile benim durumumda olup gebe kalan var mı aranızda ?

Benn sonuclarım ız cok yakın yalnız benim prolaktin problemin de vardı az oda yuksekti ilaç kullandım o ay hsg ye girdim hemen hamile kaldımm

Bende pko luyum 2 yili geciyo evleneli hamile kalamadim. Gecen ay femara tedavisine basladim ama adet oldum bu ay tekrar ilaca devam edicem. Femara kaliteli yumurta buyutenn bir ilac bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum bunlari doktora danisabilirsin inofolic combide folik asit genelde pkolularda cok etkili oldugunu soyledi doktorum bakalim onumuzdeki aylardan umutluyum. Sende umutsuz olma 😉

Bende pkoluyum oldukça zayıfım .
Klomen kullandım yeterli olmadı
Femara kullandım olmadı yumurtalar büyümedi 11 mm de kaldı
Bu ay klomen + merional iğne kullandım yumurtam büyüdü şükür 🥰🧿 çatlatma iğnesi oldum bekliyorum sonuca daha var bakalım bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle 🙏🏻
uzunca bi süre yazamadım buralara iş güç şu tedavi süreçleri...
hsg çekildim tüplerimin ikisi de açık çıktı çok şükür O ay doktor yasmin Ve sizin de bahsettiğiniz inofolic isimli ilacı verdi adet olduktan sonra peşine de adetin 16 -25 . Günleri arası içmem gereken duphaston isimli bir ilaç verdi 3 ay kullan gebe kalmazsan Direkt aşılama yaparız dedi .
duphastonu kullandım 1. Ayı maalesef bi sonuç elde edemedik 🙁
Önümüzde 2 ay kaldı nolucak bilmiyorum 🙁
Bir de bana neden klomen tarzı bişi vermedi acaba o da merakımda .
Günden güne daha umutsuz oluyorum ...

Bende pkoluyum oldukça zayıfım .
Klomen kullandım yeterli olmadı
Femara kullandım olmadı yumurtalar büyümedi 11 mm de kaldı
Bu ay klomen + merional iğne kullandım yumurtam büyüdü şükür 🥰🧿 çatlatma iğnesi oldum bekliyorum sonuca daha var bakalım bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz
Senin adına çok sevindim 🤲🏻 Yeni gördüm yorumlarınızı umarım hayırlı haberlern vardır ? 🤲🏻☺️

Bende pko luyum 2 yili geciyo evleneli hamile kalamadim. Gecen ay femara tedavisine basladim ama adet oldum bu ay tekrar ilaca devam edicem. Femara kaliteli yumurta buyutenn bir ilac bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum bunlari doktora danisabilirsin inofolic combide folik asit genelde pkolularda cok etkili oldugunu soyledi doktorum bakalim onumuzdeki aylardan umutluyum. Sende umutsuz o
Benn sonuclarım ız cok yakın yalnız benim prolaktin problemin de vardı az oda yuksekti ilaç kullandım o ay hsg ye girdim hemen hamile kaldımm
Çok şans
çok şanslıymışsınız gerçekten keşke bende hsg sonrası hemen gebe kalabilseydim ama maalesef ilk ay geçti bile 🙁

Senin adına çok sevindim 🤲🏻 Yeni gördüm yorumlarınızı umarım hayırlı haberlern vardır ? 🤲🏻☺️
.evet canım şükürler olsun hamileyim 🧿🥰 12. Hafta olcaz nasipse darısı başınıza inşallah kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim dualarimdasiniz sizlerde dua edin bana 🤲❤️

.evet canım şükürler olsun hamileyim 🧿🥰 12. Hafta olcaz nasipse darısı başınıza inşallah kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim dualarimdasiniz sizlerde dua edin bana 🤲❤️
Çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah 🤲🏻
allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin kulun kula duası geçer siz de benim dualarımdasınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻😇

Back
X