- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Pkos duphaston dan sonrasi?
- Konu Sahibi melikeka
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- duphaston pkos ile hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcoslu diye illa çocuğun olmuyor anlamına gelmiyor. Çok şükür bir evladım var. 1,5 yıl boyunca çocuk olmazsa önce yumurta çatlatma denenir sonra olmazsa aşılama o da olmazsa en son tüp bebekPkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?
Ayrıca ek olarak bizim yumurtlama günlerimiz 15. Gün olmaya biliyor. Pocuslu birinin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmadığından ilişki öncesi o ülasyon kullanmanızı tavsiye ederim. Ben 19. Gün yumurtluyorumPkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?
Duphaston adet söktürücü hamile kalmak için bir tedavi yolu değil. Yumurtlama kiti(ovulasyon) al. Yumurtlama gününü takip et :)Pkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?
Teşekkür ederim :)Ayrıca ek olarak bizim yumurtlama günlerimiz 15. Gün olmaya biliyor. Pocuslu birinin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmadığından ilişki öncesi o ülasyon kullanmanızı tavsiye ederim. Ben 19. Gün yumurtluyorum
Teşekkür ederim:)Duphaston adet söktürücü hamile kalmak için bir tedavi yolu değil. Yumurtlama kiti(ovulasyon) al. Yumurtlama gününü takip et :)
duphastonu bana da verdi doktor adet olmazsam gebelik oluşursa düşük ihtimalini ortadan kaldırmak için de kullanılıyorPkos lu olup duphaston kullandiktan sonra hamile kalmayınca sonrasinda ne tedavisi yapiyorlar süreç nasil ilerliyor bilen var mi ?