Pko'lular :(

o zaman sen zayıflamak istemiyorsun :1: bende müzikle çalışıyorum hep

Sanırım tam istemiyorum yani inat etmiyorum sadece zayıflamak istiyorum diyorum :1: bugunde yaptım hareketleri sabah kalkınca dünde 7 cm incelttim basenlerimi ben 96 cmdi 89.5 şuan ama bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum plates topumu alsam acaba :44:

arkadaşlar bir sey sorucam. bir arkadaşla konuştuk pkolu olduğunu söyledi ancak hormonlarım normal dedi böyle bir sey nasıl mümkün olur.pkonun sebebi hormonların düzensizliğinden kaynaklı değil mi sonuçta

Bende öyle biliyorum hormonla alakalı olması gerek çünkü o kistleride hormonlar yapıyor belkide yumurtalıgında çok fazla kist oldugu için doktoru öyle demiştir ama pco sendromu değildir belkide

selam bayanlar, ben 25 yaşında 10 aylık evliyim.bebek düşünüyoruz ve 7 ay korunmamamıza rağmen halen tık yok.doktora gittim tahlil yapıldı.. FSH :4,8 LH :12,5 çıktı ve tiroid çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum tiroid için.aklıma takılan şu Lh yüksek çıkınca hamile kalınmıyo mu ,bunun normal olması gereken değer nedir.Son olarak da 1 aydır tiroid ilacı kullanıyorum jinekologa gıtmeyı dusunuyorum tedavının başlaması için sizce 1 ay kullanım işe yarar mı.nolur yardımcı olun bana kafam karıştı.....:ssz:

Evt Lh yüksek oluncayumurta çatlamıyor ve adet olmuyorsun yani düzensiz oluyorsun benimde 15 Lh değerim :/ Bebek icin sanırım önce tiroidi halledip sonra tedaviye geçilecek o yüzden 1 ay demiştir doktorunuz

stres yapma canım sal gıtsın:1: inankı o zman oluyor ınsallah bebişini hayrlısıyla kucagına alırsın dualarımdasın canım:49:

suan hiç stres yok canım..belki de bebek denemesi yapıp hüsrana uğramadığım içindir...benim tek stresim haziranda hamile kalmaya çalışmak..öğretmen olduğum için subatta doğum iznine ayrılmak istiyorum da:1: teşekkürler canım

Bugun hastaneden geliyorum artık çok umutsuzum sanki hiç bebeğimm olmıcak gibîyim çok köttüuüm Allahım bizede hayırlısıysa vrr :(;(:6::5:

hormonların kötümü çıktı canım ..ilaç kullanmıyor musun işe yaramıyor mu ilaçlar...bu kadar umutsuz olmanın sebebi ne Allahtan umut kesilmez

Bugun çaya attıgım şekeride azalttım hiç tuz atmadın fena değilmiş aslında tuzsuz yemek un zaten yemiyorum sadece pasta işinde yiyorum yada canım ekmek çeker çok az yiyorum :)

hadi bakalım canım işe yarar inşallah..sende kilo topiğine gelsene yaa

Sanırım tam istemiyorum yani inat etmiyorum sadece zayıflamak istiyorum diyorum :1: bugunde yaptım hareketleri sabah kalkınca dünde 7 cm incelttim basenlerimi ben 96 cmdi 89.5 şuan ama bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum plates topumu alsam acaba :44:

canım 60-69 kilo arası zayıflama topiği var orda devam edelimm...bende de plates topu var ama kullanan yok :1:

hormonların kötümü çıktı canım ..ilaç kullanmıyor musun işe yaramıyor mu ilaçlar...bu kadar umutsuz olmanın sebebi ne Allahtan umut kesilmez

Ondan değil pko kuyum klomen kullandım işe yaramadı hormonların çıkta kötü değil sadece tsh 4.45 ama her ay beklemekten yoruldum çok duygusala bağladım of Allahımdan hayırlı olanı istiyorum çok karışık duygularım :(;(

Bende öyle biliyorum hormonla alakalı olması gerek çünkü o kistleride hormonlar yapıyor belkide yumurtalıgında çok fazla kist oldugu için doktoru öyle demiştir ama pco sendromu değildir belkide

canım sordum kıza sen neden kisk olduğunu biliyor musun dedim kızda evet adet olmadığım için oluyor dedi..bende adet olmama sebebinde hormonların dedim analtmaya calıstım ama ısrarla hormonlarım normalmıs ama agır derecede pko var dedi...bende onun olayını çözdüm bugünn:1:
kız pkodan sonra ilaç kullanmış son yaptırdığı testte de hormonları normal çıkmış..demek ki ilaçlar hormonlarını düzeltmiş ama eski kiskleri hala yumurtalıklarında mevcut ..nasıl açıklamam mantıklı değil mi sence de:34:

canım sordum kıza sen neden kisk olduğunu biliyor musun dedim kızda evet adet olmadığım için oluyor dedi..bende adet olmama sebebinde hormonların dedim analtmaya calıstım ama ısrarla hormonlarım normalmıs ama agır derecede pko var dedi...bende onun olayını çözdüm bugünn:1:
kız pkodan sonra ilaç kullanmış son yaptırdığı testte de hormonları normal çıkmış..demek ki ilaçlar hormonlarını düzeltmiş ama eski kiskleri hala yumurtalıklarında mevcut ..nasıl açıklamam mantıklı değil mi sence de:34:

Bence kız agır derece pko değil ağır derece denişik bi tip :1: Bence gayet mantıklı ama anlamak istememiş karşı taraf yada kendini normal görüyor evet dedigin gibidir ilaç kuıllanıp gittiyse görmek istedigi sonuçları görmüştür

Ondan değil pko kuyum klomen kullandım işe yaramadı hormonların çıkta kötü değil sadece tsh 4.45 ama her ay beklemekten yoruldum çok duygusala bağladım of Allahımdan hayırlı olanı istiyorum çok karışık duygularım :(;(

iyi de canım pkolular gebe kalamıyor diye bir sey yok ki...hormonların normalse çokta takma.ne zamandır bebek istiyorsun ? tsh ın yüksek evet gebelik için 2,5 altında olması lazım...tsh için ilaç kullanıyor musun

Bence kız agır derece pko değil ağır derece denişik bi tip :1: Bence gayet mantıklı ama anlamak istememiş karşı taraf yada kendini normal görüyor evet dedigin gibidir ilaç kuıllanıp gittiyse görmek istedigi sonuçları görmüştür

bende anlamadım neden beni anlamadı...sonuçları telefon açıp öğrenmiş canım.ama dediğim gibi olmuştur en mantıklısı bu

Back