- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi cecillettem
Bekliyorum hayıt demledim hızlandırsın diye ama bu hafta kbb da da randevum var onda da kan tahlili verecegim kolum kesin delik deşik olacak :2:
KBB nedir canım ben bunu da anlamadım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum hayıt demledim hızlandırsın diye ama bu hafta kbb da da randevum var onda da kan tahlili verecegim kolum kesin delik deşik olacak :2:
evet canım kan surubu içerken 2 kg verdimeskiden ben bizim tarlalarda çalışırdım yazları.şimdi memur olduk boşladık işi gücü ee tabi o küçüklükten beri çalışmanın acısı da çıktı bel fıtığım var.ondan ağır sporlar yapamıyorum...bende diyet yapmıyorum zaten sadece tabağı tam doldurmak yerine yarısına kadar dolduruyorum ...squat dediğin nedir canım :44:
KBB nedir canım ben bunu da anlamadım![]()
T3 ne demek peki yani ne hormonu? Ben evet 3.günü yaptırdım burada endokronlji yok merkeze gitmem lazım ama 3 doktor değiştiridm yani testi isteyen farklı ultrasonla bakan farklı testi inceleyen ayrı o yzüden tekrarlıyacagım bide benim şekerimde yüksek çıktı 101di ama dikkate almadı bende sormadım :/
Hemen alıyorum o kan surubunu![]()
Tarla işi gerçekten baya yag yakıyor benimde arkadasım calısıyor kız 6 kg verdi
Eyvah bel fıtıgı çok agrıtıyor diye duydum çok geçmiş olsun..Benim midem bulanıyor yemek yerken ve afedersin büyük tuvaletede 4 5 günde bir çıkar oldum
Dik duruyorsun yere çömelip kalkıyorsun ama en başlarda ağrıdan oturamıyorsun bile benim gibi hantal biriysen
Ben önceden voleybolcuydum 4 yıl oynadım fizigim gerçekten güzeldi sporcu fizigi vardı ama söndü gittii :108: :111:
troid hormonu hepsi canım.asıl önemli olan tsh hormonu...ben hormonlarım düzelsin diye ceviz kürü bile yapmıştımee ben bu hormon testini tekrar mı yaptırcam şimdi off...sen ilçe de mi oturuyorsun canım hepsine nasıl başka doktor bakıyor böyle...bence sen su aklında ki soruları doktoruna sor sonra kendi kendini yiyip bitiriyorsun
![]()
Kulak burun bogaz 1 aydır faranjitim 2 kere antibiyotik kullandım günde 2000mg ama geçmedi![]()
heh heh içte kilonun üstüne 5 kg daha al...kan surubu içerken doktorlar diyet öneriyor yoksa iştah açtığı için kilo aldırıyor
bel fıtığım ağır iş yapmazsam uslu duruyor ...suyu bol bol iç canım ...ee sporu yapıp bıraktığın an senden intikamını alır canım
![]()
doktorlarla aram olmadığı için kısaltmaları da anlamıyorumee neden kan alıyorlar ki onun için .uzun süre geçmediği içinmi
Ben çok tuz yiyorum annemde kızar hep demek ondan yükseliyor aman duymasın bide şey bir arkadaşım bana limonunda yumurtlamayı etkiledigini söyledi çok sevdigim limonada kedinin cigere baktıgı gibi bakar oldumMecburen....
Evet ilçede ama merkeze 10dakika uzaklıkta vallaha bende anlamıyorum zaten devlet hastanesi çok kalabalık değil özelde çok pahalı bir muayene 100tl medikal park hastanesi var sadece bilindik her muayenede 100tl verirsem işim iş
Öyle yapacagımda randevuları 3 hafta dolmuş çok şeker bir bayan çok ilgili ama aradan alıyor yani kayıta geçmeden öylemi yapsam acaba
Tıp öğrencisiyim,stajlarda bize anlatılan bunlareğer gebeliği şimdi düsünmüyorsan, hocalarımız diane/yasmin vb doğum kontrol haplarını önermiyor. Bazı doktorlar veriyor ama bizim okulda gelecekte sorunla karşılaşmamak için verilmiyor. Hatta bir hocamız 'pcos un en iyi tedavisi metformin verip insülin direncini kontrol altına almaktır' der. Ama eğer gebelik düşünmeye başlarsan doktora pcos olduğunu söyliyceksin,o da sana hormon ilacı yazıp bikaç ay sonra planlı bi takviminin olmasını sağlıycak
![]()
Aman Allah korusun iyice şişerimaklıma geldi bak kuzenim içiyordu düğününde gelinligine zor girdi şaka gibi son gün o kadar uyardım tabak tabak makarnaları pilavları götürdü
![]()
Evet öyle 2 yıl sonra tekrar başlayacagım inşallah yükselmek istiyorum ama bu hantallıkla zor
![]()
iyot eksikliğinden kaynaklı bir sorunun varsa ye tabi ama tuzu...limonda mı yumurtlamayı sağlıyormuş çok sasırdım araştırmak lazım birde benim ekşiyle aram yoközel hastaneler o kadar para alıyor mu..bende özel hastaneye gidiyorum ama ssk ile anlaşmalı benim gittiğim...ama hormon testinde her test için 5tl alıyorlarmış...burda devlet hastanesinde hayatta sıra gelmez birde çalışan biri olduğum için o kadar süre bekleyemiyorum...aman doktorunu iyi seç yoksa bilinçsiz doktorlar çok moral bozuyor
İnanmıyorum ya,şekerine nasıl bakmaz! :O doktorunu değiş bence çünkü bu pcos'un en önemli sonuçlarından biri,diabete ilerlemesin :-( Tsh da kendi döngüsüne sahip:tiroid bezini uyarıp t3 ve t4 salgılatıyor. Bunlar da vücudundaki neredeyse hemen her yapım/yıkım olaylarına karışıyor. Eğer tiroid tedavisi olmadan gebe kalırsanız bebekte zeka geriliği oluyor ve görünüm olarak da değişiyor. O yüzden her kadın doğumcu taramalı bunları,yapmazsa talep etme hakkınız var.
demek ki kilosunu takmayan biriymiş kuzeninkendine hantalım diye bahane bulma bakalım eğer istesen yaparsın
![]()
Benim evim gibi oldu her hafta gidiyorum doktorlar adımı ögrendi artık gel kız diyorlar![]()
Evet geçmedi diye ama neye baktıklarını bende anlamıyorum
![]()
o kadar uzun sürmesi tuhaf olmuş canım.demkki ayrıntılı inceleyeceklerinşallah sorun çıkmaz ama uzun süreli antibiyotik kullanmaman lazım