Pko'lular :(

Sorunum yok fazlası bile var dahiliyeci yasakladı :1: yok hayırr yumurtlamayı engelliyormuş yanlış yazdım sanırım :30: size yarıyor ne güzel ben günde 2 tane falan yerim kabugu hariç :1: benim babam memur oldugu için emekli sandıgı ama evet 100tl alıyorlar testler 20tl ama buradaki çok işlemiyor o yuzdenmi pahalı acaba :44: burda her şey dahil promosyon paketi mübarek 5 tl :1: bazı yerlerde öyleymiş hatta çok şaşırıyorlar nasıl devlete gidiyorsunuz diye ama burdaki çok sakin özel gibi :40: Annemi götürdük medikal parka adam direk ameliyat dedi eliyle yoklayıp bide kuzenimi orda kaybedince bi antipati oluştu..

ee kilo vermek için azalt tuzu ..aman salatadan başka şeyde yiyemiyorum limonu iyi bari:1: ya burda ki özel hastanelerde bile çok sıra oluyor hele kadın doğumcular da offf...kadınlar durmadan doğuruyor yaa..o her sey dahil paket nasıl bir seymiş ööyle ... bazıları yüzüne bakıp ilaç yazar ya onlardanmış o doktorda desene

Evet hiç umrunda değil :1: Gece yatarken sadece bacak egzersizi yapıyorum o kadar ama kararlıyım bu yaz sonunda 55 kilo olacagım en az :32: :41:

bölgesel çalışman gerekiyor senin de.ama ne kadar süre yapıyorsun o hareketi oda önemli...bu arada baslıkla bizim muhabbetin hiç ilgisi yok :52:

valla kızlar bende pkoluydum cok ıyı bı doktora gıttım hatta ama bıraz zor olur cocugun olmaz demıyorum dedı 6 ay korunmadık hıc bır tedavı de gormedım ve ben kendımı bıldım bılelı duzensızdım hıc bır zaman duzenlı olmadım şımdı HA MI LE YIM :)

peki doktorunuz ilaç önerdimde siz mi kullanmadınız yoksa doktor 6 ay deneme süresi mi verdi..bu arada gözünüz aydın :34:

peki doktorunuz ilaç önerdimde siz mi kullanmadınız yoksa doktor 6 ay deneme süresi mi verdi..bu arada gözünüz aydın :34:

tesekkur ederım canım ben 1 senelık evlıyken korunmayı bıraktık 6 ay denedık olmadı doktora gıttım ondan oncede pko oldugumu bılıyordum zaten doktor dedıkı klomen dıye bı ılac var onu kullanmaya basla yumurta takıbı yapalım dedı o ılacı verdı ama ben kullanmadım hıc elım gıtmedı ılaca 1 2 ay daha gcesın onda sonra dedım 1 ay snrada hamıle kaldım :) darısı ısteyenlere ınsallhhh

Merhabalar bende pko luyum ve 9 aylık evliyim evlendikten sonrada aldığım kilolar cabası :) :43: dr um zayıflamam için şeker ilacı werdi ama onuda bünyem kabul etmedi şimdi soğan suyu bal+tarçın+çörek otu kürlerine başladım :28: bende ama eşim daha çok çocuk istiyor 4 aydırda denemelerimiz devam ediyor ama adetim sürwekli pko dan dolayı düzensiz olduğu içinde en son geçen ay dr a gittim yumurtlayamamışım yine ve adetim tam 55 gün gecikti bu ayın 4 ünde olabildim oda soğan suyu sayesinde :34:

tesekkur ederım canım ben 1 senelık evlıyken korunmayı bıraktık 6 ay denedık olmadı doktora gıttım ondan oncede pko oldugumu bılıyordum zaten doktor dedıkı klomen dıye bı ılac var onu kullanmaya basla yumurta takıbı yapalım dedı o ılacı verdı ama ben kullanmadım hıc elım gıtmedı ılaca 1 2 ay daha gcesın onda sonra dedım 1 ay snrada hamıle kaldım :) darısı ısteyenlere ınsallhhh

sen sanslı kadınlaar grubundasın desene:34: artık sağlıklı kadınlar bile gebe kalmakta sorunlar yasıyor.benim doktorumda 1 ay önce genel muayne de pkolu olduğumu söyledi .3 ay dene olmazsa gel dedi.bende hormon testi yaptırmadan başlamak istemedim.bu ay adetim 2. ve 3. günü hafta sonuna denk geldi sans işte..gelecek adetimde bende hormon testi yaptırıp ona göre denemelere baslarım artık..eğer pko varsa bende önce doğl yolları denicem

ee kilo vermek için azalt tuzu ..aman salatadan başka şeyde yiyemiyorum limonu iyi bari:1: ya burda ki özel hastanelerde bile çok sıra oluyor hele kadın doğumcular da offf...kadınlar durmadan doğuruyor yaa..o her sey dahil paket nasıl bir seymiş ööyle ... bazıları yüzüne bakıp ilaç yazar ya onlardanmış o doktorda desene

tuz kilomu aldırıyormus anlasıldı bu kiloların sebebi :30: Çok sanslıymısız o zaman biz :)) Özel hastanelerde ne kadar peki kadın dogumcuda muayene ücreti? Şaka yaptım hiçbişeyden ek ücret alınmıyor ya :1: Evet öyle aynen :)

bölgesel çalışman gerekiyor senin de.ama ne kadar süre yapıyorsun o hareketi oda önemli...bu arada baslıkla bizim muhabbetin hiç ilgisi yok :52:

Evet öyle diyorlar ben yatıyorum 30 kere her bacak mekik çekiyorum 20 kere o kadar..Pkodan hareketlere geldik :52:

sen sanslı kadınlaar grubundasın desene:34: artık sağlıklı kadınlar bile gebe kalmakta sorunlar yasıyor.benim doktorumda 1 ay önce genel muayne de pkolu olduğumu söyledi .3 ay dene olmazsa gel dedi.bende hormon testi yaptırmadan başlamak istemedim.bu ay adetim 2. ve 3. günü hafta sonuna denk geldi sans işte..gelecek adetimde bende hormon testi yaptırıp ona göre denemelere baslarım artık..eğer pko varsa bende önce doğl yolları denicem

canım dırek aşılama falan yapma kürler var mesela soğan kürü o kıstı erıtıyor ben o ay ona başlayacaktım kı cok sukur hamıle kaldım sende dene bence olmazsa tedavıye baslarsın bıde beraber olduktn sonra yat belinin altına yastık koy ole uyu cnım

tuz kilomu aldırıyormus anlasıldı bu kiloların sebebi :30: Çok sanslıymısız o zaman biz :)) Özel hastanelerde ne kadar peki kadın dogumcuda muayene ücreti? Şaka yaptım hiçbişeyden ek ücret alınmıyor ya :1: Evet öyle aynen :)

tabi tuzu sekeri keseceksinnn..özel hastane de 12 tl canım muayne canım.ama devlet hastanesinden farkı yok çok kalabalık

tabi tuzu sekeri keseceksinnn..özel hastane de 12 tl canım muayne canım.ama devlet hastanesinden farkı yok çok kalabalık

Şeker çok sevmiyorumda tuzdanda bugun tiksindim biraz :) İyiymiş fiyatı buradakilere göre çok çok ucuz

pkoyla zayıflamanın da ilgisi varya canım ondan geldik bu konuya:1: ama hareketleri az yapıyorsun haberin olsun:34:

Hahahhaa :1: Evet ama bazen o az hareketleri bile yapamıyorum :30: :17: Cok cabuk sıkılıyorum hareketleri yaparken müzik açınca falan anca :)

canım dırek aşılama falan yapma kürler var mesela soğan kürü o kıstı erıtıyor ben o ay ona başlayacaktım kı cok sukur hamıle kaldım sende dene bence olmazsa tedavıye baslarsın bıde beraber olduktn sonra yat belinin altına yastık koy ole uyu cnım

canım zaten ben ilaç içemediğim için ilaçlara son çare olarak bakıyorum:34: doktor pko var dedikten sonra soğan kürünü denedim adetim yine tam zamanında gldi.2. soğan kürüne geçicem simdi....sağol canım bebek olması için tüm yöntemleri öğrendik burdan da:1: her sey tamam tek eksik denemeler:9:

arkadaşlar bir sey sorucam. bir arkadaşla konuştuk pkolu olduğunu söyledi ancak hormonlarım normal dedi böyle bir sey nasıl mümkün olur.pkonun sebebi hormonların düzensizliğinden kaynaklı değil mi sonuçta

canım zaten ben ilaç içemediğim için ilaçlara son çare olarak bakıyorum:34: doktor pko var dedikten sonra soğan kürünü denedim adetim yine tam zamanında gldi.2. soğan kürüne geçicem simdi....sağol canım bebek olması için tüm yöntemleri öğrendik burdan da:1: her sey tamam tek eksik denemeler:9:

stres yapma canım sal gıtsın:1: inankı o zman oluyor ınsallah bebişini hayrlısıyla kucagına alırsın dualarımdasın canım:49:

selam bayanlar, ben 25 yaşında 10 aylık evliyim.bebek düşünüyoruz ve 7 ay korunmamamıza rağmen halen tık yok.doktora gittim tahlil yapıldı.. FSH :4,8 LH :12,5 çıktı ve tiroid çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum tiroid için.aklıma takılan şu Lh yüksek çıkınca hamile kalınmıyo mu ,bunun normal olması gereken değer nedir.Son olarak da 1 aydır tiroid ilacı kullanıyorum jinekologa gıtmeyı dusunuyorum tedavının başlaması için sizce 1 ay kullanım işe yarar mı.nolur yardımcı olun bana kafam karıştı.....:ssz:

3 beyazdan uzak durcan:1: ssk ile anlaşmalı bu özel hastane de ondan ucuz canım

Bugun çaya attıgım şekeride azalttım hiç tuz atmadın fena değilmiş aslında tuzsuz yemek un zaten yemiyorum sadece pasta işinde yiyorum yada canım ekmek çeker çok az yiyorum :)

Back