• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko'lular ve bebek isteyenler ovulasyon mikroskobuna!

bilgen25

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bu ay kullanmaya başladım ve yumurtlama zamanımı gördüm.Çok heyecanlandım ve sizinle de paylaşmak istedim.Eczaneden aldım ama int.de satılıyor.Focus marka benimki görüntüsü çok net ve en önemlisi sınırsız kullanım imkanı.Denemekte yarar var bence fiyatı da 68,5 TL böyle biraz pahalı geliyo ama sınırsız kullanım olduğu için çok değil hihoyyyt

Ruj gibi bişey düşün.Önce "Ruj" un kapağını açıyosun.Sonra siyah kısım görüyosun o siyah kısmı vida gibi bükmeden, çekerek açıyosun.Çıkan bir lens.Onun cam kısmına bir damla tükürük koyuyosun.Bu bir damla tükürüğü sabah ilk iş yaparsan en garantilisi ama gün içinde de denemek istiyorum dersen 2 saat öncesinde hiç bişey yiyip içmemen gerekiyo; su bile...Sonra o tükürüklü lensi kurumaya bırakıyosun 5 dk.da falan kuruyo. Gerçi kuruma süresi tükürüğün miktarına göre de değişiyo ben lensi şöyle yan tutuyorum ıslak gibi parlamıyosa kurumuştur demektir :)) Sonra kurumuş lensi yerine takıyosun. Orda vida gibi bi kısım var tırtıklı. Mikroskonu gözüne yerleştirip o vida gibi kısımdan netlik ayarlıyosun. Yumurtlama yokken nokta nokta benekler görüyosun. Beneklerin arasında eğrelti otu gibi yani ağı andıran yada böyle kristal gibi minik çizgilerden oluşan bir yada birkaç yapı görürsen bikaç gün sonra yumurtlayacaksın hazır ol demek. Buna geçiş dönemi diyorlar.Geçiş döneminde görüntüde baskın olan yine benekler.Ama tam yumurtlama döneminde görüntüde baskın olan o eğrelti otu deseni.Bütün ekranı kaplıyo gibi oluyo...Bu dönemde çalışıyosun :D Ben öğretmen olduğum için huy kaldı bende herşeyi didik didik anlatıyorum. Anlatışımdan karışık bi süreç gibi geldiyse hiç karışık olmuyo.Alet eline gelince hemen yapıyosun. Bilmiyorum ben çok memnunum; ilk defa yumurtlama zamanımı anladım. İnşallah ay sonunda iyi haberi veririm size :D

sagol güzel anlatmıssın almak lazım aslında iyiymiş helede adet düzensizliği olanlar icin gerekli bisey

bende siparişini verdim bu ürünün elime geçmesini bekliyorum ve işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum çok iyi olduğunu duydum özellikle adet düzensizliği olanlar için süper bişiy

Back
X