- 2 Ekim 2011
- 39
- 0
uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle döndum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
nasıl oldu tedavi falan olmadan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle döndum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
klomen bittikten bi hafta sonra akıntı olabilir , kasıklarda adet gb sancı olabilir bunlar yumurtanın büyüdügün işarettir canım cok agrı oluncada catlamış demektir adetten sonra 13,14,15. günler en avantajlı günlerdir boş geçmemek lasım inşallah yararı olur canım
nasıl oldu tedavi falan olmadan mı
tabiiki tedavi gördüm ama şuan hamile kalma olasılığım yüzde 0 dı yani bende anlamadım nasıl oldu bende pko,hipotiroid gibi sorunlarım vardı.
pko yu hallettim ama tiroidden hala tedavi görüyorum ALLAH ın bana bir mucizesi bu. ama hergün dua ettim ağladım yalvardım sonunda çok şükür şuan 9 hafta 3 günlük hamileyim
inan ki benim için gebe kalmak çok zordu zordan da öte hayaldi umarım iyi anlatabilmişimdir
Çok teşekkür ederim haksever, bu bilgilere ulaşmak kolay değil, çok yardımcı oldu :))) umarım anlattığın gibi olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!!!! :97:
slm kızlarr,
bende kist yok ama dr. pko yapılı yumurtalık var dedi sanırım bu durum da bebek olmasını biraz geciktirici engelleyici durummuş yumurtlama kolaylaştırıcı hapları yada iğneleri de dr.um önermiyor sıkıntı olabilir diye... acaba incir kürü yapıp sonuç alan yada bununla ilgili bilgisi olan var mı?? bunu yapmak kilo aldırır mı acaba??
2 gündür incir kürüne başladım ben umarım iyi sonuç alırım...
kızlar merhaba
yenı katıldım aranıza
bende de su bas belası pkos var
2 yıl once evlendım artık bebıs ıstıyoruz
mayıs ayında dogum kontrol hapını bıraktım tabı adet yıne olamadım
doktora gıttım ınsulın dırencı ıcın glucophage verdı sabah aksam yarım ıcıyorum ılk uc ay adetım cok azda olsa geldı bende hersey yolunda dıye sevınmeye baslamısken bu ay yıne farlutal ıle adet gormeye calısıyorum
adetım gelınce 3 gun ve 22 gun kan testı yaptıracagım
canım cok sıkkın 22 gun ne ye bakacaklarını anladım
umarım hepımız ıcın hersey cok guzel olur burdan uzuntumuzu degıl sevınclerımızı paylasırız
bu surecte destegınıze bılgınıze ıhtıyacım var
hepınıze kucak dolusu sevgıler
canım cok tesekkur ederım
haklısın aslında durup durup sukur etmek lazım halımıze
dun farlutal bıttı 10 gun ıcınde adet olurum testlerın sonuclarını yazarım
cunku bu konuda hıcbırsey bılmıyorum ve yardıma ıhtıyacım var
cok tesekkur ederım artık yanlız olmadıgımı bılıyorum
bu konuyu herskese de acamıyorum ıcımde buyup duruyordu
destegın ıcın tesekkur ederım ben sonucları alır almaz yazarım
allahım hepımızın dualarını kabul eder ınsallah
BEN İSTEMEDİĞİM ANDA BEBEK OLUNCA ALDIRDIK.
sonra istedim 3-4 ay içinde tedavi görmeden hamile kaldım hatta hesaplama yaptığım ilk ayda ...ama rahim şeklimden dolayı erken doğum yaptım bebeğim yaşamadı..
şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. umarım sorun yaşamam. tabi hamilelik süresi benim için daha büyük risk. Allah hepimizin yardımcısı olsun. çok zor ve üzücü ama genelde beklenmeyen zamanda kafanız boşken oluyor bebek... kendimdeve burda okuduklarımdan böyle bir sonuç çıkardım...
canım hg aramıza ve biran önce hamile kalırsın inşallah
3günde 22 .günde hormon testi yapılcak canım:18::18::18:
prolaktin genelde yüksek olur pkolularda oda süt hormondur yüksekte olsa korkma bi ilacı var hemen düşüyo rabbim bu yollarda cok daraltmasın benim 5 senem ve ilk günden beri istiyoruz daha 22 yasındayım içim oldu 90 100 cok kötü bişi her ay yasanan aynı büyüklükteki bi acı bilmiyorum ben hayatımda ama cok şükür gene de allaha hamdolsun hamile esleri sehit olan kadınları gördüm aglaya aglaya bi hal oldum üc kardes can verdi onlarda evlat noldu babasi annesini öldürmüş hapisteymiş 3ünüde teröristler öldürmüş ne acıya bunları görüp halime sükrediyorum
sende dua et hep tatlim ve dogal formülleride dene ayrıca ... ve hemen eşinede test yaptırın bu cok önemli ... sonuclarını yazsan bile ben sana ne oldunu sölerim ufak yollu bijinokolok kadar oldum maleseff inşallah sen ben kadar yormassın kafanıda hemen gelir bebişin çöçünkü morel çok önemli hormonlar için yani sitresten uzak dur kafanı rahatlat diyene bakın ya 47: neyse atlım ne sorARSAN YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM KİB....