Sağol canım Allah razı olsun. Yüce Rabbim darısını başınıza verir inşallah.Geleyim soğan kürüne adetten 6-7 gün sonra başladım. Öğlen ve akşam yazıyordu uygulamadaa ama ben akşam ve gece yatarken yaptım. Şöyle ki ; hazır suyu bir cezvede kaynat, üzerine orta boy bir adet kuru soğanın kabuklarını soyup 4 e böldükten sonra içine atıp 5-6 dk küçük ocakta kaynatt. Ve ılınınca akşam yemeğinden 10-15 önce iç. Tam 14 gün buna devam et.
Birde doktoruma ilk gittiğimde çok kistim var mı dedim . ( biliyordum pcos olduğumu ) Hayır senin aslında pcoslularda sanıldığı gibi kist yok. Sadece çok yumurtan var ve o yumurtalar aynı anda gelişmek istediği için adet düzenini bozuyor. Şöyle düşün hepimiz aynı anda bir kapıdan çıkamayız ancak birer birer çıkarsak olur. Dedi bana doktorum. Yani canım bizim kistlerimiz sandığımız şeyler aslında bizim çok sayıda olan yumurtlarımız. Her ay bir tanesini büyütmemiz lazım ken hepsini birden büyütüyoruz çünki bizim bu fıtratımızda varmış. Anne karnında bile böyleymişisz doktorumun anlattığına göre. Güzel Rabbim vakti zamanı gelince hepimize hayırlı sağlıklo evlatlat nasip etsin.
Anlıyorum ki uykularun kaçıp bu konuyu araştırmışsın bende çok uykusuz kalıyordum ağlııyordum. İçini ferah tut ve duaların gücüne inan canım. Çok uzun oldu ama moral olmak istedim sana Sağlıcakla kal