- 29 Şubat 2008
- 954
- 3
- 41
yok ya normal gebeliktir....hayrlı olsn canım.
saol canim doktor sevinme kimyasal olbilir dedi 2 gun sonraki degere bakacak 2 kati olmussa sorun yok. insallah iyi haberler veririm rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya normal gebeliktir....hayrlı olsn canım.
çok teşekkür ederim canım cevabın icin..:)..aslına bakarsan evlendigimden beri düzenli diyebilirim..bekarken 2 ayı buluyordu bazen..ama evlendigimden beri ilk defa bu ay gecikmem oldu ve 11 gündür olmuyorum..doktora bunu da söyledim ama adet sokturucu falan da vermedi..sogan suyu içtim 3 gun..normalde sogan suyundan sonra açılırdım ama gene adet olmadım..(..bana ne oluyo böyle anlamadım..acaba hamileyim de doktor erken diye ultrasondan göremedi mi dedim evde idrar testi yaptım negatif...(
kizlarrrr bugun testi yeniledik veeeee degeerim 56.49 yani durum gayet iyi ama ben yinede kalp atisini keseyi gormeden sevinemicem haftaya tekrar kontrol gerekurse ultrasyon yapilacql su an dolmusdayim hoplaya ziplaya eve gidiyorum.
canım benim hayırlı olsun sayfanın kısmeti açıldı vallahi ayağımızı sürtelim
canım benim hayırlı olsun sayfanın kısmeti açıldı vallahi ayağımızı sürtelim
infanta hayırlı olsun canım çookm sevindim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahh
kızlarr bnde gördüm bebeğimi iki gündür çok stresliydim ama Allaha şükür kalp atışınıda gördük 7 haftalık olmuş bi hafta snra 2 aylık olucak inşaAllahh... kardeşide gelişememiş öle duruyo yavrum( bişi demedi doktor nolcak o acaba
infanta hayırlı olsun canım çookm sevindim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahh
kızlarr bnde gördüm bebeğimi iki gündür çok stresliydim ama Allaha şükür kalp atışınıda gördük 7 haftalık olmuş bi hafta snra 2 aylık olucak inşaAllahh... kardeşide gelişememiş öle duruyo yavrum( bişi demedi doktor nolcak o acaba
Ikinci catlatma ignemde tutmadi ((((
uzulme cnm yaaa rbbm verır ıns. bnde pkoluyum klomen kullandm bı ay olmadı sımdı rahım fılmı cekılcem 2 bucuk senedr olmadı. adet duzenszlıgı var 3 5 gun gecıkıyo bnmde 6 ay once pko teshısı kondu bnde beklıyrm yaa dua et rbbme cnm
Ikinci catlatma ignemde tutmadi ((((
İyigeceler kızlar nasılsınızDün bebek mevlidim vardı ve bugünde kayınvaldemlere kırk uçurmaya gittikDün Hakseverim ve diğer arkadaşlarda geldi çok sevindim inşallah hep böyle devam eder topikteki buluşmalar.Evede geç geldik yorgunum haliyle çok fazla birşey yazamıyacağım:18:İnşallah Allah sizlerede nasip eder bu güzel telaşeleri Allah'a emanet olun görüşürüz
Kızlar iğne kullanıyorum ben dün gittim doktora gelişme yok yumurtalarda yarın yine gitcem dozu artıracak sanırım yine gelişme olmamışsa. İğneye rağmen yumurtlama sı olmayan oldumu aranızda
benim de yumurtalrm hiç bi ilaca tepki vermyodu.artık çözümü buldum:klomene başldğm gün soğan suyuna da başlıyorm.2,5 bardak su 2 soğan.sabah akşam yapyrm böyle.ve yumurta takibne gdyrm tabiki.maşallah soğnı ek olark kullandğmda yumrtalrm süper glşyo çatlyo.ilaç tek başına hiç biri bende de fayda etmemşti.soğan önerrm.Kızlar iğne kullanıyorum ben dün gittim doktora gelişme yok yumurtalarda yarın yine gitcem dozu artıracak sanırım yine gelişme olmamışsa. İğneye rağmen yumurtlama sı olmayan oldumu aranızda