Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar i geceler daha öncedende yazzıyodum pko tedavisi görüyorum ilaç tedavisi gördüm bi etki etmedi.iğnneye geçtik bu ay gonal f 450 yazdı dr bide ovitrelle yazdı.kullandınızmı sizdse bu ilaçları...
maşallah size dünyaya gelen ne çabuk büyüyo bnmki hçç büyümüyo sanki teyzesi:)) ağlasın cnm birazda ciğerleri gelişsin ana yüreği dimi dayanmıyo.. Rabbim hepimize nasip etsn inşaAllah o güzel duyguyuHepinize İyi Pazarlar nasılsınız?BUgün hava güzel sizler dışarı çıkarsınız belkide pazar gezmesiBen malum ev kuşu oldum kızım için değer sağlık olsun napalımYarın 1 aylık oluyor kızım ve aşı günü aşıya götüreceğiz yavrum inşallah çok ağlamaz.:18:
merhaba bende de pcos var ve bana da klomen hiç etki etmedi..sen pcos musun yoksa pko mu?ben bildiğin pcosum kıl tüğ,adet düzensizliği kilo her türlü etkisini yaşıyorum..ama kilo verdim boyum167 kilom şimdi 63 ..bende 15 gun sonra gonal f ye başlıycam..senin kilon nasıl?doktorun iyi mi?
hatrladm cnm hoşgeldn tekrar:) ilaç genelde etki etmiyo iğne etki eder Allahın izniyle.. ovitrelle çatlatma iğnesi zaten her ay kullanıyodum onu gonalf de yumurta geliştirici tüp bebekte kullandım sadece doz ayarı çok önemli pcolularda bnm yumurtam fazla olmadığı halde ohss oldum dikkat et bol su iç Allah yardımcımız olsunkızlar i geceler daha öncedende yazzıyodum pko tedavisi görüyorum ilaç tedavisi gördüm bi etki etmedi.iğnneye geçtik bu ay gonal f 450 yazdı dr bide ovitrelle yazdı.kullandınızmı sizdse bu ilaçları...
Ikinci catlatma igne mi oldum insallah bu sefer tutar
cnm pco ile pcos aynı şeyy:44:
aynı şey değil canım. doktor bana özellikle demişri pco sunuz diye. ama karıştırmayın polikistik over sendromu değil sadece polikistik oversiniz demişti.
kızlar i geceler daha öncedende yazzıyodum pko tedavisi görüyorum ilaç tedavisi gördüm bi etki etmedi.iğnneye geçtik bu ay gonal f 450 yazdı dr bide ovitrelle yazdı.kullandınızmı sizdse bu ilaçları...
slm arkadaslar 5 gün önce mubarek cuma günü öğle vakti 12:00 de aşılamam oldu
gayet rahat ve kolaydı yarım dakikalık iş
2 gün evde yattım sonra gezmeme gittim yani kendimi pek esirgemiyorum kursa gidiyorum dolmuşa falan biniyorum ev işlerimi yapıyorum agır kaldırmamaya dikkat ettim sadece
onun dışında hafif kasık agrılarım ve gögüs hassasiyetim var 1 kilo da almışım çok umutlu deilim ilk denemem başarı şansı düşük oldugu için yıkılmamamak için çok düşünmüyorum
ama içimde olumlu hissler var kafam rahat ben pkolu olarak üzerime düşeni yapıyorum gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı burda bebek için aglayıp bebegine kavuşanlar bize umut oldular
Canım gözün aydın hayırlı haberlerle gel inşallahslm arkadaslar 5 gün önce mubarek cuma günü öğle vakti 12:00 de aşılamam oldu
gayet rahat ve kolaydı yarım dakikalık iş
2 gün evde yattım sonra gezmeme gittim yani kendimi pek esirgemiyorum kursa gidiyorum dolmuşa falan biniyorum ev işlerimi yapıyorum agır kaldırmamaya dikkat ettim sadece
onun dışında hafif kasık agrılarım ve gögüs hassasiyetim var 1 kilo da almışım çok umutlu deilim ilk denemem başarı şansı düşük oldugu için yıkılmamamak için çok düşünmüyorum
ama içimde olumlu hissler var kafam rahat ben pkolu olarak üzerime düşeni yapıyorum gerisi allaha kalmış hakkımızda hayırlısı burda bebek için aglayıp bebegine kavuşanlar bize umut oldular
Cnaım benim bugünlerde gelip geçicek inşallah.Allah sanada o duyguyu nasip edecektir,umudunu hiç yitirme bunalma,hayırlısıyla olursun inşallh stres yapma kendineslm kızlar analtcak pek bişi yok diye yazamıyorum buraya okul ev temizlik ymek böyle hergünüm birbirinden beter:)) ne olsun işte inşallah adet olabilirim ilaç felan vermedi kistlerim ve ben başbaşayız
Canım zaman hızla gelip geçiyor sende anne olunca nasıl olup büyüüdgünün farkına bile varmıcaksın,Allah sağlıklı hayırlı ömür versinde bizlerin istediği sağlıklı mutlu hayırlı olmalarıAminn canım az kaldı inşallah sende bebeğini kucağına alıp koklayacaksın canımmaşallah size dünyaya gelen ne çabuk büyüyo bnmki hçç büyümüyo sanki teyzesi:)) ağlasın cnm birazda ciğerleri gelişsin ana yüreği dimi dayanmıyo.. Rabbim hepimize nasip etsn inşaAllah o güzel duyguyu
cnm pco ile pcos aynı şeyy:44:
ee aradaki fark neymiş peki:44:
reklam kokan hareketler bunlarr kız ibo zengin biz züürt ağayız şaka bi yana uzak kalıyo bana cnm yaa acıbadem doktoru sonuçta iyidir tabikiikızlar nerelerdesiniz ya herkes kayboldu. İbo'nun eşi doğum yapmış reklam gibi olmasın ama benim doktorum doğurtmuş.Şiddetle tekrar tavsiye ederim kızlar. Prof.Dr.Bülent TIRAŞ
Allah yardımcın olsun canım çocuğun olurda evine bakmaya koşturmaya vaktin olmaz inşaAllahh ya biz zatn pculuyuz bide o kistlerle nasıl adet olucan ki sen isteseydn keşke.. ama tüp bebekten önce vermiyolar galiba bn istemiştim vermedi sanırım:26:slm kızlar analtcak pek bişi yok diye yazamıyorum buraya okul ev temizlik ymek böyle hergünüm birbirinden beter:)) ne olsun işte inşallah adet olabilirim ilaç felan vermedi kistlerim ve ben başbaşayız
bnm herhangi bi şikayetm olmuyodu kişiden kişiye değişiyocatlatma ignesini olduktan sonra hangi sıkayetler oluyo karın agrısı oldu mu sızde
Canım gözün aydın hayırlı haberlerle gel inşallah
Cnaım benim bugünlerde gelip geçicek inşallah.Allah sanada o duyguyu nasip edecektir,umudunu hiç yitirme bunalma,hayırlısıyla olursun inşallh stres yapma kendine
Canım zaman hızla gelip geçiyor sende anne olunca nasıl olup büyüüdgünün farkına bile varmıcaksın,Allah sağlıklı hayırlı ömür versinde bizlerin istediği sağlıklı mutlu hayırlı olmalarıAminn canım az kaldı inşallah sende bebeğini kucağına alıp koklayacaksın canım
:26::26::26::26::26::26:BİLMİYOM Kİ
canım sende pcolu musun ve hamıle mısın