- 12 Ocak 2013
- 68
- 0
kızlar sanırım hamileyimm
Canım seni çooooook tebrik ederim hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah çok sevindim senin adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sanırım hamileyimm
Canım seni çooooook tebrik ederim hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah çok sevindim senin adına
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnteşk ederim darısı tüüümmm isteyenlerin başınaa
canım nezamandır istiyodun pkomusun nasıl kaldın tedaviylemi hayırlı olsun buaradateşk ederim darısı tüüümmm isteyenlerin başınaa
canım nezamandır istiyodun pkomusun nasıl kaldın tedaviylemi hayırlı olsun buarada
hayırdır kimse yoookkk
ben geldim canım evet genelde kimse olmuyor sen napıyosun nasılsın
Kızlar nasılsınız eskisi gibi giremiyorum malum bebek olunca gelen giden fırsatım olmuyor.Ne güzel haber duydum böyle Svehhhh canım hamileymişsin çok mutlu oldum çokkk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Darısıda hepinize inşallah kızlar en yakın zamandaBurcu canım isimler çok güzel.Benim akrabamın kızının ismide nil kibar bir isim.Benim kızımın ismide Nehir teyzeleri biliyorsunuz değilmiBenim çıkmam lazım kızım ağlıyor öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun görüşmek üzere.Svehciğim tekrardan gözün aydın canım Allah size bağışlasın
sveh bugün test günümüz. döndüğün gibi yaz bize bizleri merakta bırakma
yumurtaların ayın kaçında toplanmıştı canım gebelik haftanı hesaplayalım
evet cnm 2 tane blast transfer ettiler 18 martta:)) bn hesapladm internetten 4 hafta 2 günlük bebişim veya bebişlerim:)) snn değern ne çıktıydı burcu yaa
evet cnm 2 tane blast transfer ettiler 18 martta:)) bn hesapladm internetten 4 hafta 2 günlük bebişim veya bebişlerim:)) snn değern ne çıktıydı burcu yaa