günaydın arkadaşlar. öncelikle kendimden bahsedeyim. 9 senelik evliyim ve Allah bağışlarsa 7 yaşında oğlum var. 5 senedir tekrar çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu. bende kontrol amaçlı doktora gittim. daha önce gittiğim doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyordu ama bu sene yumurtalarımla ilgili sıkıntı olduğu ortaya çıktı. devamlı olarak eşime kürler yaptım, ilaçlar kullandı şimdi onun değerleri iyi gibi ama benim değerler kötü. geçen ay aşılama yaptık tutmadı. dün tekrar doktora gittim aşılama tutmadı adet gördüm dedim. doktorum yumurtalarımın çok az ve zayıf olduğunu söyledi. sana yumurtalarını uyarmak için yüksek dozda ilaçlar veriyorum (klomen günde 3 kere 5 gün)bu da vücudunu yorar o yüzden seni
tüp bebek merkezine yönlendirecem dedi. ama ben biraz daha denemek istiyorum yumurtaları geliştirici bitki var mı ya da kullanıpta fayda gören oldu mu arkadaşlar. doktorumu değiştirecem başka bir doktora daha görünüp onunda fikrini alıp o doğrultuda hareket edecem.
yumurta geliştirici neler var. yardımlarınızı bekliyorum. arkadaşlar değerlerimi yazayım bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
TSH:1,48
FSH:11,49
LH:1,61
PROLAKTİN:22,1
bu sonuçlar ne demek ne anlama geliyor. doktor tüpe yönlendirince bişey soramadım.
hayıt tohumu diye bitki varmış. yumurtalara iyi gelir mi acaba. benim adetim düzenli(gerçi kullandığım ilaçlardan olsa gerek bu ay nerdeyse görmedim gibi) ama yumurtalara faydası varsa kulanmak isterim.