Merhaba kızlar ben 87 doğumluyum ve lise 2 ye başladığımdan beri düzensiz adet görüyorum ve maalesef 10 yıldır bu gıcık
Pko ile uğraşıyorum 19.11.2011 tarihinde evlendim yaklaşık 14-15 aydır pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım evliliğimizin 2.yılında
çocuk sahibi olmayı istiyorduk ve ben yılalrdır pko olduğum için kafamda hep tedavi,ilaç,iğne,aşı gibi şeylerle hamile kalabileceğimi düşünüyodum.
ben hep kiloluydum kasım ayında artık 86 kiloya kadar çıktığımı gördüm ve doktorlar sürekli kilo vermen lazım kilo verirsen adetlerin düzelir diyordu
ve gerçekten ben her 5 kilo verdiğimde adetlerim düzelirdi tabi ben yine dayanamayıp yer kilo alırdım.Neyse kasım ayında diyetisyene gitmeye başladım
ve ocak ayına kadar tam 9 kilo verdim 7 şubatta da hamile olduğumu öğrendim :) hemde hiç bir şey kullanmadan tedaviye gerek kalmadan
4 haftalık hamileymişim ama keseyi göremedik 5.hafta görünürmüş bu perşembe tekrar kontrole gittiğimde o keseyi görmek için sabırsızlanıyorum
lütfenbana dua edin hep kötü şeyler düşünüyorum keseyi göremicem sanıyorum offfff