canım zaten pko nun adet düzensizliği adet görememe gibi şikayetleri var bu da sende yavaş yavaş çıkmaya başlıyor verdiği ilaçlarla düzenler
tamam cnm çok tşk ler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten pko nun adet düzensizliği adet görememe gibi şikayetleri var bu da sende yavaş yavaş çıkmaya başlıyor verdiği ilaçlarla düzenler
slm kızlar bende pkoluyum malesef gebelik için tedavi görüyodum fakat bi süre ara verdim kendiliğinden olmasını beklicem biraz birşe sorcam sizlere benim 2 adet arası 35 40 gün falan sürüyo bu yüzden yumurtlama günümü bilemiyorum ve aranızda ovulasyon testi kullanan var mı işe yarıyo mu bu test
ilk adet olmam gereken günden beri hiç adet olamıyorum senede 1 kere oluyorum ancak.doğum kontrol ilaçlarıyla olabiliyordum ama az bi süre kullandım o ilaçlarıda bıraktım. yani yıllardır tedavi olmadım adet olmadan yaşadım.fazla kilom yok aşırı tüylenmede yok bazen sivilce oluyo bide hamile kalamıyorum.pko nun benim bildiğim bendeki etkileri bunlar. iki yıldır evliyim çocuğum olmuyo tedaviye başlamak bugünlere nasipmiş bi türlü başlamak nasip olmadı iki yıldır...doktor progestan verdi adet oldum bu ilaçla bugün gittim tahlil yaptırdım yarın sonuçları doktora göstericem...daha çok başındayım demi arkadaşlar.....kime neye inanayım şaşırıyo insan bi oluyo umutlanıyosun bi oluyo umutsuzca ağlıyosun.. tek inandığım muhakkakki allahımın bi bildiği vardır bizleri bekletiyo....
bugün gittim dr sonuçlarıma baktı.FSH 5,3 , TSH 1,75 , LH14,67 ,PROLAKTİN 7,92 ÇIKTI.LH İLE FSH değerlerimin normal olmadığını söyledi.yumurtlama sağlamak için klomen ve progestan verdi.fakat eşim iki hafta yanımda olmıycağı için klomeni kullanma dedi koca yoksa işe yaramaz tabiki...progestanı kullanıp adet olucam eşimde gelmiş olacak o gün beraber sperm testiyle adetimin ikinci günü tekrar gideceğiz doktora.bugün kötü bi gündü benim için bakalım iki hafta sonra neler olacak...
bugün gittim dr sonuçlarıma baktı.FSH 5,3 , TSH 1,75 , LH14,67 ,PROLAKTİN 7,92 ÇIKTI.LH İLE FSH değerlerimin normal olmadığını söyledi.yumurtlama sağlamak için klomen ve progestan verdi.fakat eşim iki hafta yanımda olmıycağı için klomeni kullanma dedi koca yoksa işe yaramaz tabiki...progestanı kullanıp adet olucam eşimde gelmiş olacak o gün beraber sperm testiyle adetimin ikinci günü tekrar gideceğiz doktora.bugün kötü bi gündü benim için bakalım iki hafta sonra neler olacak...
Meraba arkadasim sen duphastonla mi hamile kaldin ? Ben 9 ay kullandim bir faydasi olmadi bana,simdide klomene basliycam iste.. Allah kucaginada almayi nasip etsin..
Benim hormonlarimi yukseltti hap doktora dedim haplar yapiyor diye normal o baska hap veremem adetini duzene sokmak lazim once diyo,ben yumurtaliklarim zayif dedikce oyaladi 9 ay beni..
Off off hic hamile kalamiycak gibi hissediyorum kendimi
ilk adet olmam gereken günden beri hiç adet olamıyorum senede 1 kere oluyorum ancak.doğum kontrol ilaçlarıyla olabiliyordum ama az bi süre kullandım o ilaçlarıda bıraktım. yani yıllardır tedavi olmadım adet olmadan yaşadım.fazla kilom yok aşırı tüylenmede yok bazen sivilce oluyo bide hamile kalamıyorum.pko nun benim bildiğim bendeki etkileri bunlar. iki yıldır evliyim çocuğum olmuyo tedaviye başlamak bugünlere nasipmiş bi türlü başlamak nasip olmadı iki yıldır...doktor progestan verdi adet oldum bu ilaçla bugün gittim tahlil yaptırdım yarın sonuçları doktora göstericem...daha çok başındayım demi arkadaşlar.....kime neye inanayım şaşırıyo insan bi oluyo umutlanıyosun bi oluyo umutsuzca ağlıyosun.. tek inandığım muhakkakki allahımın bi bildiği vardır bizleri bekletiyo....[/QUOT
inşallah hepimiz pko yu burada yenecez ve hep beraber başaracaz
Bende haftalardır ekmek yemiyorum ve hiç aramıyorum ekmeği.Demekki ekmeksizde yaşanıyormuşEskiden olsa ekmek olsunda kepekli olsun derdik.Ama şimdi yemekte olsun kahvaltıda olsun yok yemiyoruz.Çok midem kazınırsa etiform var sade olanı ondan bir tane alıyorum okadar.Onuda her zaman değil.Günlük yediğin menüyü yazarmısın örnek olarak rica etsem?Fikir edinmiş olurumHadi inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın umarım bebeğine kavuşursun kısa sürede
Allah hayırlı etsin öncelikle sağlıkla kavuşun bebeğinizeBu soğan kürünü bende yapmıştımda yarıda bıraktım kokusundan dayanamıştım ama faydası bu kadar fazlaysa bende denerim yine olmassa.
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun
Sende sağol canım.Soğan suyunu denerim olmassa tekrardan.Adet olamadım tarlusal içtim yinede gelmedi tedirgin olmaya başladım artıkKilo vermekte çok etkili tabiki.Gözün aydın faydasını görmüşsün darısıda bebeğinin gelmesineAmin sağolasın. Günlük uyguladığım herhangi bir listem yok. Sadece içinde şeker bulunan yiyecekleri tüketmiyorum. Acıkmıyorum o zaman. Soğan suyunu mutlaka uygula. Bu kür sayesinde ovitrelleyle çatlamayan yumurta kistinden kurtuldum ki 2 ay yasmin kullandım erimesi için; ama işe yaramadı. Klomen kullandım adetin 5. gününden itibaren günde 1 tane ve doktorun tam istediği şekilde yumurtlamışım " keskinoğlu a kalite yumurtan var" dedi doktorum. Bu kez iğne istemedim incir ve havuç kürünü uyguladım. Sonuç: iğneyle bile çatlamayan yumurtam çatladı.Kilo vermemin de etkisi oldu kesinlikle. Şimdi adet günümün geçmesini bekliyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin İnşaAllah!
soğan kürü ve incir-havuç kürünü nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim.[/QUOTE
prolaktin yüksekliği olan kişilere inciri tavsiye etmiyorlar
yeni arkadaşlar katılmış topiğe hoşgeldinz hepiniz en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınz inşallah bizim gibi çok beklemezsiniz bizim kızlardanda kimse yok bi baharım uğruyo arada.. herkeste bi sessizlik inşallah güzel haberlerle dönersiniz bn bu ay yumurta geliştirici iğne kullandım 6 tane 75 ünite güzel cvp verdi yumurtalar sonrada çatlatma iğnesi oldum ayın 11inde ama dün doktora gittim baktı yumurta çatlamamış ilişkiye devam dedi... 6 gün olmuş nie çatlamadıki bu yumurta şimdii
Sende sağol canım.Soğan suyunu denerim olmassa tekrardan.Adet olamadım tarlusal içtim yinede gelmedi tedirgin olmaya başladım artıkKilo vermekte çok etkili tabiki.Gözün aydın faydasını görmüşsün darısıda bebeğinin gelmesine
soğan kürü ve incir-havuç kürünü nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim.[/QUOTE
prolaktin yüksekliği olan kişilere inciri tavsiye etmiyorlar
Amin darısı hepimizin başına. Soğan suyunu adetimin düzensiz olduğu için tahmini adetime 15 gün kala 15 gün uyguladım. Ama hiç akıntı görmediğim için işe yaramadı zannedip doktora umutsuz bir şekilde gitmiştim. İlla ki akıntı olması gerekmiyormuş. İncir- havuç kürünü de adetimin 3. gününden itibaren 20 gün uyguladım. şimdi beklemedeyim.
Yapılışı da soğan suyu için 2,5 su bardağı kaynamış suda orta boy soğanı kabuklarını soyarak ve dörde bölerek 5 dakika kaynattım. Ilık sıcak arası içtim. 2-3 adet ortadan bölünmüş havucu ve 8-9 adet ortadan 2'ye bölünmüş kuru inciri kaynamış suya koyup inciri 15 havucu da 20 dakika ayrı kaplarda kaynattım. Soğuyunca cam şişede ikisini süzüp, karıştırdım. Kahvaltı öncesi 1 bardak içtim. Buzdolabında 2-3 gün saklanabiliyormuş. Bu arada 1 yıldan fazladır folic asid içiyorum. Rahimi hamileliğe hazırlıyormuş. Daha tam hazırlamadı herhalde bekliyorum. Bakalım hayırlısı.
Amin darısı hepimizin başına. Soğan suyunu adetimin düzensiz olduğu için tahmini adetime 15 gün kala 15 gün uyguladım. Ama hiç akıntı görmediğim için işe yaramadı zannedip doktora umutsuz bir şekilde gitmiştim. İlla ki akıntı olması gerekmiyormuş. İncir- havuç kürünü de adetimin 3. gününden itibaren 20 gün uyguladım. şimdi beklemedeyim.
Yapılışı da soğan suyu için 2,5 su bardağı kaynamış suda orta boy soğanı kabuklarını soyarak ve dörde bölerek 5 dakika kaynattım. Ilık sıcak arası içtim. 2-3 adet ortadan bölünmüş havucu ve 8-9 adet ortadan 2'ye bölünmüş kuru inciri kaynamış suya koyup inciri 15 havucu da 20 dakika ayrı kaplarda kaynattım. Soğuyunca cam şişede ikisini süzüp, karıştırdım. Kahvaltı öncesi 1 bardak içtim. Buzdolabında 2-3 gün saklanabiliyormuş. Bu arada 1 yıldan fazladır folic asid içiyorum. Rahimi hamileliğe hazırlıyormuş. Daha tam hazırlamadı herhalde bekliyorum. Bakalım hayırlısı.