mrb kızlar nasılsınz görüşmeyeli
takip ediyorum sizi sürekli hala güzel hbr yokk kimseden...hayırlısı olsun ne diyeyimm.. beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorm işte Allaha hamd olsun.. bi aralar çok kötüydüm şu arkadaşımın hamileliğinden sonra koptu herşey.. durmadan ağlıyodm kimseyle konuşmuyodm 10 gün fln sürdü... eşim saolsun çok destek oldu iyiyim biraz daha.. işten çıktıydı eşim bgn işe başladı çok şükür bebeğimde gelse hayırlısıyla çok iyi olcak ama daha zamanı gelmedi demekki... geçen zeynep kamildeki doktora gittim özel muaynanesine 190 tl verdim içim hala acıyo zaten paramız yok bide bi sürü para aldı bişide yapmadı hee pcolusun dedi aşılama yapcaz dedi.. sanki bilmiyodukk
1000 tl istedi iğneli aşılamaya.. çok moralim bozuldu çıktık ordan eşim üzülme ayarlarız dedi.... neyse arkadaşımın bi doktoru varmış kadın doğumcu üniversitede ders veriyomuşş.. yaşlı bi kadın. aradım arkadaşımı kullandığım ilaçları yazdırdm sor bakalım o ne dicek dedim. sormuş oda aşılama yaptrmasın parasını çöpe atar aşılama gereksiz bi işlem demiş
acelle etmesin adetin 3. günü bana gelsin demiş.. gel dedi de oda özel hastanede 120 tl muayne ücreti bide bana uzak nasıl gidip gelcem btn günn... ayyyy öle karıştıki kafam kızlar sormayınn.. hee o doktor dedi iğnelere para vermiyim diyosan rapor çıkartalım oda 2 3 ay sürer dedi benm uğraşcak dermanın kalmadı artık. yoruldum git gel yapamam... bilmiyorm napıcamm.. bnm yumurtalarım klomene cvp veriyo nie iğne dedi ki bu doktor. bi diğeride aşılamaya gereksiz dio.. eşim de dio bi kerede iğneyle aşılama yaptıralım dio..
hee bide bu ay incir havuş kürü yapıyorum eşimede keçiboynuzu kürü.. inşallah bu ay gelir bebişim aşılama yaptrmaya gerek kalmmaz..
baharcım tedavin hayırlı olsun canm bebeğin tez zamanda gelsin uğraştrmasın seni..
haksever Allah sana dayanma gücü sabır versin seni kendime çok benzetiyorum. sen başladın tüp bebeğe ben cesaret edemiyorum..RAbbim yardımcımz olsun..
burcucum aşılaman tutar canm inşallah hayırlısıyla moral olursun bize güzel haberlerini bekliyorumm
giz ablam sen nasılsın neler yapıyosun bende senn gibi olabilsem keşke.. Allah daha iyi etsin seni
neyaz sende yoksun hçç sen nasılsın tedavin ne aşamada sen ne yapmayı düşünüyosun
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda gelir bebeğinz bizim gibi çok uğraşmayın..
hepinizi öpüyorum kızlar Allah yar ve yardımcımz olsun.. bize dayanma gücü versin.ALLAH İbrahim a.s'ın zekeriyya a.s'ın eşlerinin vücudunu nasıl çocuk doğurmaya elverişli kıldıysa bizlerin vücudunuda çocuk doğurmaya el verişli kılar inşallahh AMİN
uuzun oldu hakkınızı helal edin kendinize iyi bakınn